Object Tracking (3D Hareket Yakalama)
-
Arkadaslar Web cameramla cektigim bir goruntudeki bir objeyi dijital ortamda yakalayip 3D ye aktardim. boylece objenin hareketinin 3D bir kopyasini cikartmis oldum. Ve sonuç;
Video; http://www.vimeo.com/11786609
-
mükemmel olmuş
ilgiyle birazda kıskanarak izliyorum seni .))
-
tebrik ediyorum senı son derece profesyonel gözüküyor.
-
eyvallah dostum ;)
-
Çok Güzel Olmuş Hocam Ellerine SAĞLIK Bi Ben Öğrenemedim Şu Promramı :)
-
warderpipi bunu yazdı:
-----------------------------
Çok Güzel Olmuş Hocam Ellerine SAĞLIK Bi Ben Öğrenemedim Şu Promramı :)
-----------------------------Eyvallah hocam ;) 3D gorsel olayi baya bir karmasiktir hocam. ogrenmek istersin baslarsin, sonra bir donem vardir, sabirsiz olanlar bu donemde vazgecerler :) birseyler bilirsin ogrenirsin, fakat istedigin seyi yapamazsin, bunu goren vazgeciyor :D Sabirli olmak gerek... ben 2. yili bitirdikten sonra duzgun isler cikarmaya basladim, istediklerimi yapabilme seviyesine ulastim....
Ve dedigim gibi sadece tek bir programla olacak is degil. 3D modelem programi, Motion Trackerlar, Fluid simulatorleri, post effektorler, projectionman, okadar cok alani var ki aklin durur :D
-
Gittikçe iyileşiyorsun durmak yok yola devam...
-
ltcelik bunu yazdı:
Gittikçe iyileşiyorsun durmak yok yola devam...
-----------------------------:D saol hocam :) bundan sonra asla durmam zaten :D
-
VOV :|
hocam gel bak başlayalım şu filme (: bak ciddiyim :) elimde çok güzel senaryolar var. bırak şu küçük işleri. büyük işlere başlayalım :) -
MMB bunu yazdı:
VOV :|
hocam gel bak başlayalım şu filme (: bak ciddiyim :) elimde çok güzel senaryolar var. bırak şu küçük işleri. büyük işlere başlayalım :)
-----------------------------Hocam :) okulum bitsin saglam islere atilicam :D az kaldi zaten :D kismetse mezunum 3 ay sonra :D
-
tebrik ederim dostum. süper