Oblivion Filmi Hakkında (Spoiler İçerir)
-
filmi dün izledim hafızam pek sağlam değildir fazlada hatırlamıyorum olayları ama bu jack kopyasini yere serip ilk yardım malzemesi almaya gidip geldiğinde kopyası yerinde yoktu daha sonra uzaydaki aracı patlattiginda ölen hangisiydi filmin sonunda çıkan jack hangisiydi biri olayı anlatsın hele arkadaşlar inception vari bişey olmuş sonu severim böyle filmleri
-
İyiki sadece konu başlığını okudum filmin bugüne yarına giderim, beklediğim bir filmdi,
-
Yukarıda ölen 49 numaralı Jack. Bağladığı 52 numaralı. Ama 52 numaralının evine gittiğinde ve onun karısını öptüğünde farkediyor ki 52 numara da aynı rüyaları görüyor. Karısına aynı soruyu soruyor fark ettiysen. Aşağısı çok güzel gelsene benle diyor kadında yeter artık sorup durma diyor. Hatta 52 numarayla ilk karşılaştığında karısı(gerçek karısı) Jack diye bağırdığında 52 numara da flash back yaşıyor öyle al aşağı ediyor onu.
-
Bende bugün izlerim belki..Konu çok güzel.Bilim kurgu filmlerine bayılıyorum.İzleyince yorum yazarım buraya.
-
Merak Ettim bnde simdi Türçe Düblaj HD izleyebilecegimiz bir site varmı beyler :D
nosso tarafından 16/Nis/13 12:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben o filmi sinemada izledim. Açıkcası film ortaya kadar çok hareketli değil, dolayısıyla ilgisi biraz düşük birinin kolaylıkla uykusu gelebilir :) Bunun dışında, filmin bitişi daha iyi olabilirdi diye düşünüyorum. Yani Tet'in içine girdiklerinde kopya yapımında kullanılan asıl Jack Harper ve Vika'yı kurtarıp öyle patlatabilirlerdi. Sonuçta filmin verdiği ana fikre göre sadece 49 ve 52 yok, bir sürü var :P Bir de Tet, 2017'deki Odesa uzay gemisi ile bağlantı kuran dünyadaki merkezde konuşan kadını taklit ediyor ki bana bu biraz saçma geldi :P
Tom Cruise filmlerine pek yakışmamış senaryosu bence. Daha iyi bitebilirdi.
-
nosso bunu yazdı
Merak Ettim bnde simdi Türçe Düblaj HD izleyebilecegimiz bir site varmı beyler :D
yeni vizyona girdi Bismillah :))
Hd Cam versiyonu var torrentteBu görüntüsü

Buda linki : http://kat.ph/oblivion-2013-hdcam-fox-t7304998.html
-
aliyk bunu yazdınosso bunu yazdı
yeni vizyona girdi Bismillah :))
Hd Cam versiyonu var torrentteBu görüntüsü

Buda linki : http://kat.ph/oblivion-2013-hdcam-fox-t7304998.html
SAgolasın KArdes.. :D
-
filmi indirdikte türkçe altyazısı daha çıkmamış ki nasıl izlicez? :D
-
gidin sinemada izleyin gavur etmeyin canım filmi tavsiye ederim :)
-
GUS bunu yazdı
filmi indirdikte türkçe altyazısı daha çıkmamış ki nasıl izlicez? :D
Çeviri Durumu: Oblivion Türkçe Altyazı
Çeviren :mjöllnir Başlama Tarihi :2013.11.04 Çeviri Miktarı :
%90Son Güncelleme :16-04-2013 1:26:25 Durumu : Aktif, altyazı türkçeye çevriliyor... Not :Altyazının sadece kaynak kodlarını kullanarak dinleyerek çeviriyorum. twitter: 26mjollnir Çeviri bitti kontroller ve izleme Bugün bilemedin yarın düşer :))