Ocak 7 De Öğrencilere Yapılan Yardım
-
arkadaşlar bildiğiniz gibi kredi ve burslar zamlanıyo ve bu ay ek olarak bide kırtasiye parası diye bi para yatırılıcakmış diye duydum 100 lira civarıymış sizin varmı böyle bi bilginiz _?
-
http://www.kyk.gov.tr/Yurtkur/ogrenimOdemeParametreGiris.do burda sorgulattım 240 tl yazıyo ocak ayı için
-
öyle bişey varsa süper olur :D ama hiiiç sanmam..
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar bildiğiniz gibi kredi ve burslar zamlanıyo ve bu ay ek olarak bide kırtasiye parası diye bi para yatırılıcakmış diye duydum 100 lira civarıymış sizin varmı böyle bi bilginiz _?
-----------------------------Yok öyle bir şey kim dedi onu :D 240 liraya çıktı krediler o kadar ama çatır çatır geri ödeyeceksin yani =)
-
ödemeye daha çok biladerr :)
-
flassy bunu yazdı:
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------Yok öyle bir şey kim dedi onu :D 240 liraya çıktı krediler o kadar ama çatır çatır geri ödeyeceksin yani =)
-----------------------------bilmiyom walla kardeş sınıfta arkadaşın biri dedi
-
HyKo bunu yazdı:
ödemeye daha çok biladerr :)
-----------------------------Seninkine az kaldı :P
-
kocaelinde mi okuyorsun sen ordan çıktı bu söylentiler yok öyle bir şey ya :D biri kırtasiye parası der biri yemek parası der :D bende kuzenden biliyorum orda okuyor dedi 120 lira verceklermiş ya olm bir git devlet bize ne para versin karşılıksız:D
-
aynı muahbeti dün adana okuyan arkadaşda sordu..
bi fısıltıdır gidiyor.sonu "başbakanlık burs dağıtıyor yetişen alır" gibi olmasında =)
-
beyler ilk ay 360 lira alıcaz sonra 240 240 ok ?
-
hacı o parayı unutun! zınnık vermezler toplu ödemeler fln kalktı...