Öcalan İçin Günlük 125 Bin, Aylık 4 Milyon Ytl Harcıyoruz
-
bana verin onu vallaha kendi cebimden bakarım ben ona :|
+ Türkiyenin abd ile yaptığı gizli bir anlaşma var büyük ihtimalle bu anlaşmadada öcalan öldürülmemek şartı ile Türkiyeye teslim edildi sanırsam ve Türkiyede buna karşılık abd nin ırağa girmesine karşı pek ses çıkarmadı vs. vs. işte ...
ortada böyle bişey olabilir büyük ihtimalle, zamanın siyasetçilerine sormak lazım durumu çünkü gizli anlaşma yetkileri var...
-
Pc-ErrOr bunu yazdı:
-----------------------------
amq oğlunu öldürmediler ya bi :@
-----------------------------amerika niçin verdi sanıyorsun köpeği ? idam edilmeme karşılığında aldık uçaktayken fırlatcaklardı köpeği aslında ..
-
Merak etme sen hiçbişe harcamasanda, hayatın boyunca ona para gitmesin diye aç,susuz kalsanda onlar yinede alır senden parayı.
Bu haber doğru yada yanlış.Doğru olsa bile çok saçma salak şeyler artık bunlar.
Yok şunlardan almayın pkk'ya gider,yok bundan yemeyin tarikata gider.
Sen ne yersen ye ne içersen iç zaten hepsi tek elde toplanıyor.Yesende yemesende bize yediren yediriyor yine birşeyleri..
Artık bokunu çıkardılar bu tür haberlerin.
-
"Asmayalım da besleyelim mi ?" (:
-
Nikoteen bunu yazdı:
aponun yokluğuyla bir lider eksikliği hissedilip lider seçmek daha kolay olmaz.Apo destekçileri ve apodan umudu kesenler çatışır ! Bir kesim halen örgütün başını apo olarak görürken bir kesim apo zaten serbeset bırakılmayacak ölene kadar onu beklemenın manası yok deyip karşı çıkııyor hojam bilgine..
-----------------------------Hacım Ne Yazdığımın Ne Dediğimin Çok İYi Farkındayım Ben Merak Etme.
-
böyle siyasi iradenin anasını avradını sikeyim,dahada edecek lafım yok!
-
NowalgiN bunu yazdı:
"Asmayalım da besleyelim mi ?" (:
-----------------------------Netekim :)
-
deprem olduunda kafasına fırlatcaktın bi tane tuğla geberdi dicektin tertemiz iş ;)
-
B0LDPiL0T bunu yazdı:
o iti günde 125 Bin kere, Ayda 4 Milyon kere essekler becersin.
-----------------------------katılmamak namümkün
-
Saçmalık Bence Günde 125 Bin :S:S:S Yuh amk bu oroooossssssspuuuu Çocuğu imralıda Jeep e Felanmı Biniyo:S:D Kısıtlı Bir Alanın İçinde Bi Karın Tokluğu Bide Veterinere Verdikleri Sağlık Giderleri Başka:S:S