ODTU Lu Var Mı?
-
kader gerçekten kader de bize niye hep niye keder veriyor bu kader
-
Aferim la ,bu sene goruyoruz ki muridler iyi yerlere yerlesecek. Tebrikler hepinize.
-
ben mezun oldum artık ugrayamıyorum odtuye :)
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Aferim la ,bu sene goruyoruz ki muridler iyi yerlere yerlesecek. Tebrikler hepinize.
-----------------------------sağol hocam bugün tercihleri de yaptık bakalım(:
Tercihler Kod Program Adı 01. Tercih 1421252 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği 02. Tercih 1421285 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Endüstri Mühendisliği 03. Tercih 1421305 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Havacılık ve Uzay Mühendisliği 04. Tercih 1421313 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği 05. Tercih 1241492 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği -
ZoRKaYa bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
Tercihler Kod Program Adı 01. Tercih 1421252 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği 02. Tercih 1421285 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Endüstri Mühendisliği 03. Tercih 1421305 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Havacılık ve Uzay Mühendisliği 04. Tercih 1421313 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği 05. Tercih 1241492 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği
-----------------------------ben yinede ilk sıraya boğaziçini yazacam kanka :D ama gelmeyecek no problem :)
-
up bakarsın biri daha çıkar odtüden
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
Tercihler Kod Program Adı 01. Tercih 1421252 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği 02. Tercih 1421285 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Endüstri Mühendisliği 03. Tercih 1421305 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Havacılık ve Uzay Mühendisliği 04. Tercih 1421313 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/İnşaat Mühendisliği 05. Tercih 1241492 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Mühendislik Fakültesi/Bilgisayar Mühendisliği
-----------------------------ne enteresan adamsın olm sen ya, ilgi alanın mı yok yoksa odtu odtu diye açmısın???
Bu arada hangisi geldi
-
vay amk :ı
mesajı görünce kendimi ikinci sınıf insan hissettim , odtülü olanlar ve normal insanlar :ı
kaderin bölesinin ızdırabını .
-
gkhn759 bunu yazdı:
ZoRKaYa bunu yazdı:
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------ne enteresan adamsın olm sen ya, ilgi alanın mı yok yoksa odtu odtu diye açmısın???
Bu arada hangisi geldi
-----------------------------İlk tercih geldi hocam boğaziçi bilgisayar için kastım durdum fakat gelmeyince ya odtü ya itü bilgisayara gidecektim ankarada oturduğum için itüyü eledim her ihtimale karşı da ikinci sıraya itü bilgisayar vs. yazmadım odtü bilgisayar yazdım geldi (:
-
drunkpilot bunu yazdı:
havacılık ve uzaydayım ben.
-----------------------------adam king.. dağılın ulen. :D
hayallerimin bölümü :D