folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Odtü"De Çıkan Olaylar

Odtü"De Çıkan Olaylar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar az önce izledim, Odtü mimarlık fakültesinde sempozyum verilirken
    Perinçekliler ile Odtulu bazı sol gruplar kavga ediyordu. Daha geniş bir bilgiye sahip
    olan varmı ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    a.q. okumaya değilde kavga etmeye gidiyorlar sanki

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu ekibi gecen sene Cukurova universitesinde sagci-solcu demeden birlik olup cok pis dovmustuk simdi uniye adim atamiyorlar ...uyusturucu isi yapiyor ibneler :)

• Bu bir protesto olayı değildir. Salona taş, sopa ve siyah çantalar içinde silah sokulmuştur. Planları, kürsüye önce taş atıp sonra silahlarla taramaktı. Saldırganlar, sol maske takmış Alparslan Arslan’lardır. MLKP, TKİP (Kızıl Bayrak) gibi CIA denetimi altında uyuşturucu işi yapan karanlık örgütlerin mensuplarıdırlar. Hazırlıkları saptanmış ve üç dakika içinde salondan dışarı atılmışlardır. Böylece Danıştay suikastı türünden ikinc i bir girişim, İşçi Partisi’nin güvenlikteki uyanıklığı, erken davranması ve kararlılığı sayesinde önlenmiştir.
    • Kışkırtıcıların başını çeken Atakan Özel’in iç ve dış bağlantılarını inceliyoruz. 2005 yılında ODTÜ’de karıştığı olaylarda kışkırtıcıların elebaşı olduğu için uzaklaştırma cezası almış.
    • Olay yerine gelen jandarma, valiliğin “müdahale etmeyin” emri yüzünden tam üç saat taş yağmurunu seyretti ve araya kurduğu barikatla salonun güvenliğini sağlayan Öncü Gençlik görevlilerinin saldırganları bahçede de etkisiz hale getirmelerini önledi. Atılan taşlarla bazı jandarma erleri yaralandılar. Bunun üzerine jandarmalar, Jandarma Komutanı’nın “durun” emirlerini dinlemeyerek saldırganları geri püskürttü.
    • İl Jandarma Alay Komutanı’nın, cep telefonuyla konuştuğu bir yetkiliye “Üç saat beklettiniz. Müdahale izni vermediniz. Bunun hesabını soracağım” diye bağırdığı duyuldu.

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, bugün (31 Mayıs 2006, Çarşamba) Ankara’da İP Genel Merkezinde bir basın toplantısı düzenleyerek, dün ODTÜ’de kışkırtma çetelerinin gerçekleştirdiği tertip ve saldırıyı anlattı.

Perinçek açıklamasında şunları belirtti:

Şemdinli’den Danıştay’a kadar uzanan tertiplerin devamı dün ODTÜ Mimarlık salonunda sergilendi.

DANIŞTAY TİPİ YENİ BİR SUİKAST GİRİŞİMİ
    Kamuoyumuzu uyarıyoruz. Bu bir protesto olayı değildir. Salona taş, sopa ve siyah çantalar içinde silah sokulmuştur. Planları, kürsüye önce taş atıp sonra silahlarla taramaktı. Saldırganlar, sol maske takmış Alparslan Arslan’lardır. MLKP, TİKB, DPG (Kızıl Bayrak) gibi CIA denetimi altında uyuşturucu işi yapan kışkırtıcı örgütlerin mensuplarıdırlar. Danıştay suikasti türünden ikinci bir girişim, İşçi Partisi’nin güvenlikteki uyanıklığı, erken davranması ve kararlılığı sayesinde önlenmiştir. Sol maskeli elemanlar, Öncü Gençlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirilerek salondan dışarı atıldılar.

BAŞ KIŞKIRTICI ATAKAN ÖZEL’İN KİMLİĞİNDEKİ KARIŞIKLIKLAR
    Dışarı atılanlar arasında bulunan kışkırtıcıların elebaşı Atakan Özel de, kaçarken üzerindeki kimliğini ve çeşitli notlarını ve telefon numaralarını bıraktı. Atakan Özel, 2005 yılında ODTÜ’de çıkarttığı olaylar nedeniyle bir yıl üniversiteden uzaklaştırıldı. Atakan Özel’in dış ve iç bağlantıları araştırılıyor. Bu kışkırtıcı, ODTÜ’deki Atatürkçü öğrencileri “Sizi okula sokmayacağız” diye tehdit etmiş ve kim adına bu tehdidi yaptığı sorulunca, örgüt adı vermemiş.

SALDIRIYA HAZIRLIK TERTİBATI
    Yaklaşık 20 kişi olan saldırganlar, öğleden sonraki ikinci oturumda salona gelerek en arkada ayakta saldırıya hazırlık tertibatı aldılar. Bu elemanlardan bazılarının dışarı çıkarak ceplerine büyük taşlar aldıkları saptandı. Ayrıca iki bayan eleman tarafından bunlara içinde büyük olasılıkla silah bulunan iki siyah çanta getirildiği ve çantaların içine bakılarak kontrol edildiği gözlendi. Grubun kürsüye taş atmak için hazırlandığı saptandı ve salonda sükuneti bozan bazı davranışlara başlamaları üzerine kendileri uyarıldı. Cevaben kuvvet kullanmaya kalkmaları üzerine, Öncü Gençlik görevlileri ve Atatürkçü gençler tarafından üç dakikada salondan çıkarıldılar. Kışkırtma örgütü elemanları, salondan atılırken, silahları çantalardan çıkarmaya fırsat bulamadılar ve koyunlarında sakladıkları sopaları, taşları ve kimlikleri de suçlarının kanıtı olarak bırakıp kaçtılar.

JANDARMA GÖZETİMİ ALTINDA
    ÜÇ SAAT TAŞ YAĞMURU
    Salondan çıkarılan grup bu kez uzaktan attıkları taşlarla binanın bütün camlarını kırdılar. Hınçlarını alamayan grup otoparka gidip orada bulunan bazı arabaları tahrip ettiler. Arabalarının camlarının kırıldığından salonda bulunanların haberleri olmadı.

Olay yerine gelen jandarma ekibi, valiliğin müdahale etmeyin emri yüzünden tam üç saat bu saldırıları seyretti ve araya kurduğu barikatla salonun güvenliğini sağlayan Öncü Gençlik görevlilerinin saldırganları etkisiz hale getirmelerini önledi. Atılan taşlarla bazı jandarma erleri yaralandılar. Bunun üzerine jandarmalar, Jandarma Komutanı’nın durun emirlerini dinlemeyerek saldırganları geri püskürttü.

Bu arada İl Jandarma Alay Komutanı’nın, cep telefonuyla konuştuğu bir yetkiliye “Bu kadar saat beklettiniz. Müdahale izni vermediniz. Bunun hesabını soracağım” diye bağırdığı duyuldu.

Jandarmanın kışkırtıcıları dağıtmasının ardından sempozyum katılımcıları ODTÜ’den ayrıldılar.

Jandarmanın da ODTÜ’yü terk etmesinden sonra yeniden toplanan grubun, bu kez ODTÜ Rektörlüğüne saldırdığı saptandı.

UYUŞTURUCU İŞİ YAPAN ÖRGÜTLERİN ELEMANLARI
    Bazı televizyon ve gazeteler, saldırgan kışkırtıcıları “öğrenci” veya “solcu” diye tanımlamaktadırlar.

Eğer CIA denetiminde uyuşturucu işi yapmak solculuk ise, bunlar da “solcu” olurlar.

Eğer, yayın organlarında ve kitaplarında Atatürk’e “faşist” demek solculuk ise, bunlar da “solcu” sayılırlar.

Eğer Türk bayrağı yakmak, solculuk ise, bunlar da “solcu” olarak kabul edilmelidirler.

Onların güvenliklerini sağlayan, üç saat salona taş atmalarını seyreden Jandarmayı taşlayıp yaralamak solculuk ise, bunlara da Solcu madalyası verilsin.

BASINDA ÇIKAN YANLIŞ HABERLER

1. Perinçek konuşturulmadı haberi yanlıştır. Salondaki saldırgan grup Perinçek’in konuşmasından yarım saat önce üç dakika içinde dışarı atılmış ve Perinçek bildirisini yansıtıcı gösterisiyle birlikte sessiz bir ortamda sunmuş ve sorulara da yanıt vermiştir.
    2. Sempozyumda toplananların güçlükle üniversite dışına çıkartıldığı yanlıştır. Saldırganların uzaktan taş atmalarına, yukardan müdahale emri alamayan jandarma komutanı tarafından tam üç saat izin verilmiş ve salonda bulunan gençlerin önüne barikat kurularak saldırganların ektisiz hale getirilmesi önlenmiştir.
    3. Perinçek’in arabasının taşlandığı da doğru değildir. Otoparkta bulunan arabalardan bazılarının, bu arada İşçi Partisi’nin arabasının camları salondan atılan elemanlar tarafından tahrip edilmiştir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    la havle vela kuvvet
    Darbe diyince benim tüylerim titriyor,sen kolaylıkla her lafa darbe olsun diyorsun veya ima ediyorsun.. Yanlış arkadaşım yanlış

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    gecen sene cukurova uni. deki olaylarda adamlari kovaliyoruz tikko lu olduklarini adim gibi bilirim bizim uniden 10dk uzaklikta MİT in binasi var adamlar ormanlik alandan oraya kacip sigindilar...amk fotolari var gecen yil dergide bile yayinlamistik ...Genclik Cephesi dergisinde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    darbe olsa çok kelle gideeeeeer

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    a4tech
    a4tech's avatar
    Erkek
    Sağolasın. O zaman düzeltiyorum. s/Odtulu bazı sol gruplar/Ne olduğu belirsiz
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek
    tikkolu ve mit işbirliği hee :))
    Kesin dayak yemişlerdir içerde

compu sen ne üyesisin,ödp,esp...???

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Criminal
    Criminal's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    MLKP ve diğerleri ne zamandan beri CIA ile çalışıyor?
    Çok şaşırdım!
    Demek amcam uyuşturucu satıcısı olduğu için hapse girmiş!
    Halbuki uyuşturucudan nefret eden bi adamdır!
    Yan dairemizdeki Cihan abimiz, uyuşturucu çetesi yüzünden silahlı çatışmaya
    girmiş!
    Hem amcam hem abim de CIA ajanıymış!
    Breh! Breh!

Daha kötüsü de var, ben de CIA ile çalışmışım, uyuşturucu satışından para
    kazanmışım. Hatta o yüzden devlet bana dava açmış!

Compu, bak seni seviyorum, kişiliğine saygı duyuyorum ama propaganda içeriğine
    sahip olan, provokatif nitelikli sözler sarfetme lütfen...

İnan birileri seni dolduruşa getiriyo demek istemiyorum, zira hakkında
    konuştukların da senin söylediklerini İşçi Partisi için söylüyor.

Ben burada iki tarafın da böyle sözler söylemesini istemem, kaldı ki senin sözlerine,
    ithamlarına cevap verebilecek kimse de yok.

O zaman bunu yapmaman etiksel açıdan daha doğru olur...

(Daimi imza : Yokluğun cehennemin öbür adıdır, üşüyorum kapama gözlerini.)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    yok abi mit ten emir aliyorlar zaten ne dayak yiyecekler ha dayagi soyle yerler amaclarina ulasamadilar biz istiklal marsinin kabul yil donumunu kutladik :)....İP uyesiyim...oncu genclik GYK uyesiyim ayni zamanda cekirdekten :)...daha oncede yasa disi bir soldu...bu itkopuk takimina takildim iste :) sonra ogrendik polise tas atip jandarmaya kursun sikmak devrimcilik degilmis :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Dogaldir bizim partimizdende birisi silah kacakligindan girdi bilemessinki genel amacli degil zaten...ama gel cukurovada ben sana gostereyim TİKKO ve MLKP elemanlarini hemde kadro adamlar uyusturucu isi ceviriyorlar...dhkpc de dahil...hemde cok iyi biliyorum daha once parti cephenin icindeydim....

Toplam Hit: 9309 Toplam Mesaj: 77