folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ödüllü 3 Sorum Var

Ödüllü 3 Sorum Var

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:
    -----------------------------

Maksat eğlence olsun biraz. Bu 3 sorununda cevabını ilk veren müride Gittigidiyor'dan %5 indirim kodu.

Öss'cilere de deneme olur :D 

Sual 1: Her biri üç basamaklı olan dört farklı sayının toplamı 3980'dir. Buna göre sayıların en küçüğü kaçtır? 

Sual 2: Ardışık 3 sayının çarpımı 504'tür. Buna göre bu sayılar hangileridir?

Sual 3: her yarım saatte 1 bardak çay içen Şakir Ağa 10 bardak çayı kaç saatte içer?

Sorular ortaokul düzeyinde :\ İlk doğru cevap geldiğinde burda onaylarım. Kodu ona Pm atarım. 

sendemi brutuz :D:D

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

madem başladı. bende 3 soru sorayım gg de bende de %5 indirim vardı :F

amk aklıma soru gelmiyo bari geçen ders felsefecinin bize sorduğu soruları sorayım çok "saçma" oldukları için bol bol ipucu verecem :/

1)köyde hasta olan bir şahsımız var. bu eleman tedevi için ankaraya gelecek :/. köyden bi akrabası - hısımına rica ediyor ki "sende benimle gel bana yardımcı ol" falan. adam kabul ediyor ama dior ki " hastaneye kadar götürürüm ama burada işlerim var refekatçi duramam geri dönerim" adam da diyor nasıl olsa iyileşince kendim dönerim tamam diyor. :W neyse bunlar gidiyo adamın akrabası geri dönüyor falan. sonra adam iyileşiyor trenle geri dönerken bir anda kafasını pencereden dışarı çeviriyor ve ölüyor neden?

ikinci soru fırında geliyo :W

birileri cevaplarsa sevinirim yoksa burda mal gibi kalmak istemiyorum :F

adam o kadar tipsizmişki camda kendi suratnının yansımasını hem ilk defa gördüğünden hemde tipsiz olduğunu gördğnden korkmş oracıkda kalpten gtmiş (=

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

madem başladı. bende 3 soru sorayım gg de bende de %5 indirim vardı :F

amk aklıma soru gelmiyo bari geçen ders felsefecinin bize sorduğu soruları sorayım çok "saçma" oldukları için bol bol ipucu verecem :/

1)köyde hasta olan bir şahsımız var. bu eleman tedevi için ankaraya gelecek :/. köyden bi akrabası - hısımına rica ediyor ki "sende benimle gel bana yardımcı ol" falan. adam kabul ediyor ama dior ki " hastaneye kadar götürürüm ama burada işlerim var refekatçi duramam geri dönerim" adam da diyor nasıl olsa iyileşince kendim dönerim tamam diyor. :W neyse bunlar gidiyo adamın akrabası geri dönüyor falan. sonra adam iyileşiyor trenle geri dönerken bir anda kafasını pencereden dışarı çeviriyor ve ölüyor neden?

ikinci soru fırında geliyo :W

birileri cevaplarsa sevinirim yoksa burda mal gibi kalmak istemiyorum :F

adam o kadar tipsizmişki camda kendi suratnının yansımasını hem ilk defa gördüğünden hemde tipsiz olduğunu gördğnden korkmş oracıkda kalpten gtmiş (=

kör olduğundan sonra 2. ipucu tünelden geçiyolar tam öldüğü sırada :) artık bilin de vereyim şu kuponu. ikinci sorudan falan vazgeçtim. uzun yazmaya üşeniyorum :F

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

sirpence bunu yazdı:

kör olduğundan sonra 2. ipucu tünelden geçiyolar tam öldüğü sırada :) artık bilin de vereyim şu kuponu. ikinci sorudan falan vazgeçtim. uzun yazmaya üşeniyorum :F

o kadar büyük bi 'şeye' ilk defa girdiğinden mi :d

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

CellyM bunu yazdı:

sirpence bunu yazdı:

o kadar büyük bi 'şeye' ilk defa girdiğinden mi :d

puahahah koptum hoca yok ondan da değil :)

hiç trenle tünele girmediniz mi yaf :) zaten saçma sapan bişe soru. sanırsam bizim felsefecinin götünden uydurduğu bişe olabilir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Sesten korkup ölüyordur.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    Tekrar dünyası kararınca geberip gidiyor (:

Solak Cerrah
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek
    Evet tüneldeyken kafasını cama çeviriyor. kapkaranlık tabi hiçbişey yok. olmamış lan bu iyileşmemişim diyip kendini öldürüyor yada kalpten gidiyor :D yada köye geri dönemicem diye öldürüyor. Ölüyor ya lan sonuçta ! :X

Avukat/Hukukçu
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Erkek
    Kuponları aldık konuyu unuttuk. Gittigidiyordan alışveriş yapacak olan biri varsa kuponu verebilirim ben askere gideceğim için hiçbirşey almıyorum artık :) Zaten alsam da öğrenci arkadaşlardan alış-veriş yapacak olan varsa onların daha çok işine yarar kuponu vereyim faydalansın. Knightonline kuponu da var onu da isteyene verebilirim.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sirpence
    sirpence's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gecement;

hocam doğru söyledin. gittigidiyor'a kuponu vermek için girdim yok :/ iki gün önce vardı. 

hoca sözümüzü tutamadık ilk sen bildin. Hakkını helal et. başka bi şekilde ödüyeyim bunu :/

Toplam Hit: 5199 Toplam Mesaj: 64