Ödüllü 3 Sorum Var
-
HaYVaN bunu yazdı:
-----------------------------Maksat eğlence olsun biraz. Bu 3 sorununda cevabını ilk veren müride Gittigidiyor'dan %5 indirim kodu.
Öss'cilere de deneme olur :D
Sual 1: Her biri üç basamaklı olan dört farklı sayının toplamı 3980'dir. Buna göre sayıların en küçüğü kaçtır?
Sual 2: Ardışık 3 sayının çarpımı 504'tür. Buna göre bu sayılar hangileridir?
Sual 3: her yarım saatte 1 bardak çay içen Şakir Ağa 10 bardak çayı kaç saatte içer?
Sorular ortaokul düzeyinde :\ İlk doğru cevap geldiğinde burda onaylarım. Kodu ona Pm atarım.
-----------------------------sendemi brutuz :D:D
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------madem başladı. bende 3 soru sorayım gg de bende de %5 indirim vardı :F
amk aklıma soru gelmiyo bari geçen ders felsefecinin bize sorduğu soruları sorayım çok "saçma" oldukları için bol bol ipucu verecem :/
1)köyde hasta olan bir şahsımız var. bu eleman tedevi için ankaraya gelecek :/. köyden bi akrabası - hısımına rica ediyor ki "sende benimle gel bana yardımcı ol" falan. adam kabul ediyor ama dior ki " hastaneye kadar götürürüm ama burada işlerim var refekatçi duramam geri dönerim" adam da diyor nasıl olsa iyileşince kendim dönerim tamam diyor. :W neyse bunlar gidiyo adamın akrabası geri dönüyor falan. sonra adam iyileşiyor trenle geri dönerken bir anda kafasını pencereden dışarı çeviriyor ve ölüyor neden?
ikinci soru fırında geliyo :W
birileri cevaplarsa sevinirim yoksa burda mal gibi kalmak istemiyorum :F
-----------------------------adam o kadar tipsizmişki camda kendi suratnının yansımasını hem ilk defa gördüğünden hemde tipsiz olduğunu gördğnden korkmş oracıkda kalpten gtmiş (=
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------madem başladı. bende 3 soru sorayım gg de bende de %5 indirim vardı :F
amk aklıma soru gelmiyo bari geçen ders felsefecinin bize sorduğu soruları sorayım çok "saçma" oldukları için bol bol ipucu verecem :/
1)köyde hasta olan bir şahsımız var. bu eleman tedevi için ankaraya gelecek :/. köyden bi akrabası - hısımına rica ediyor ki "sende benimle gel bana yardımcı ol" falan. adam kabul ediyor ama dior ki " hastaneye kadar götürürüm ama burada işlerim var refekatçi duramam geri dönerim" adam da diyor nasıl olsa iyileşince kendim dönerim tamam diyor. :W neyse bunlar gidiyo adamın akrabası geri dönüyor falan. sonra adam iyileşiyor trenle geri dönerken bir anda kafasını pencereden dışarı çeviriyor ve ölüyor neden?
ikinci soru fırında geliyo :W
birileri cevaplarsa sevinirim yoksa burda mal gibi kalmak istemiyorum :F
-----------------------------adam o kadar tipsizmişki camda kendi suratnının yansımasını hem ilk defa gördüğünden hemde tipsiz olduğunu gördğnden korkmş oracıkda kalpten gtmiş (=
-----------------------------kör olduğundan sonra 2. ipucu tünelden geçiyolar tam öldüğü sırada :) artık bilin de vereyim şu kuponu. ikinci sorudan falan vazgeçtim. uzun yazmaya üşeniyorum :F
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------kör olduğundan sonra 2. ipucu tünelden geçiyolar tam öldüğü sırada :) artık bilin de vereyim şu kuponu. ikinci sorudan falan vazgeçtim. uzun yazmaya üşeniyorum :F
-----------------------------o kadar büyük bi 'şeye' ilk defa girdiğinden mi :d
-
CellyM bunu yazdı:
-----------------------------sirpence bunu yazdı:
-----------------------------o kadar büyük bi 'şeye' ilk defa girdiğinden mi :d
-----------------------------puahahah koptum hoca yok ondan da değil :)
hiç trenle tünele girmediniz mi yaf :) zaten saçma sapan bişe soru. sanırsam bizim felsefecinin götünden uydurduğu bişe olabilir :)
-
Sesten korkup ölüyordur.
-
Tekrar dünyası kararınca geberip gidiyor (:
-
Evet tüneldeyken kafasını cama çeviriyor. kapkaranlık tabi hiçbişey yok. olmamış lan bu iyileşmemişim diyip kendini öldürüyor yada kalpten gidiyor :D yada köye geri dönemicem diye öldürüyor. Ölüyor ya lan sonuçta ! :X
-
Kuponları aldık konuyu unuttuk. Gittigidiyordan alışveriş yapacak olan biri varsa kuponu verebilirim ben askere gideceğim için hiçbirşey almıyorum artık :) Zaten alsam da öğrenci arkadaşlardan alış-veriş yapacak olan varsa onların daha çok işine yarar kuponu vereyim faydalansın. Knightonline kuponu da var onu da isteyene verebilirim.
-
Gecement;
hocam doğru söyledin. gittigidiyor'a kuponu vermek için girdim yok :/ iki gün önce vardı.
hoca sözümüzü tutamadık ilk sen bildin. Hakkını helal et. başka bi şekilde ödüyeyim bunu :/