Ödüllü Domain Önerisi
-
uzunkalinbuyukbirsey.com
-
Zeytun-i bunu yazdıSchwarz bunu yazdı
sirinkizlar.com? :D
Bu adam bu mesajı yazdıktan sonra o domaninde kesin bir keylog/trojen falan vardır hocam alma sakın :QWE::DS:AD:AS :ASD şaka lan şaka :ASD:ASD
Endişelenme, kimse gülmedi zaten.
-
kizoyunlarimix.com - net - org
-
geçende birisi ödüllü domain demişti bir sürü yorumdan sonra defolup gittimi naptı.. bari yalan atmayın yahu konu aşağıya indi mi ödül mödül uçup gidiyor nedense..
neyse tbt de bari adam zükmeyin diye yazdım..
bunu yapan müridin adını hatırlamıyorum şimdi -
zone bunu yazdı
geçende birisi ödüllü domain demişti bir sürü yorumdan sonra defolup gittimi naptı.. bari yalan atmayın yahu konu aşağıya indi mi ödül mödül uçup gidiyor nedense..
bunu yapan müridin adını hatırlamıyorum şimdiHayır mı hocam ne alaka? Biri yaptı diye herkesi aynı kefeye mi koyuyorsun?
Hybris'in önerdiği domaini regledim, önceki mesajımda belirttim zaten. Ödül kısmı aramızda halledildi, konu kapandı.
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı
oynayalimmi.net
kizlarinoyunlari
.com / net / org beraberoynayalim.net --- > siktiret kız oyunlarını bu siteye gel çift kişilik flash oyunlar kur gör bak sen nasıl tutuyo :D
Güncellenecek..
beraberoynayalim
.com boş olaymış iyiymiş aslında.. -
barbieoyunda.com :D
slanger tarafından 07/Ağu/13 23:46 tarihinde düzenlenmiştir -
falsolu demezsen minikizlar.com :D
sirineoyuncular.com
-
bilenyok bunu yazdızone bunu yazdı
bunu yapan müridin adını hatırlamıyorum şimdiHayır mı hocam ne alaka? Biri yaptı diye herkesi aynı kefeye mi koyuyorsun?
Hybris'in önerdiği domaini regledim, önceki mesajımda belirttim zaten. Ödül kısmı aramızda halledildi, konu kapandı.
sana değil kardeşim lafım zaten :) dedim ya ismini nickini hatırlamıyorum diye.. o yüzden ortaya attım sen alınma tek olarak..
yani insan kızıyor böyle mürit mürite yapınca.. onu dile getirdim bende ;) -
zone bunu yazdıbilenyok bunu yazdızone bunu yazdı
sana değil kardeşim lafım zaten :) dedim ya ismini nickini hatırlamıyorum diye.. o yüzden ortaya attım sen alınma tek olarak..
yani insan kızıyor böyle mürit mürite yapınca.. onu dile getirdim bende ;)Anladım dostum no problem o zaman :))