Off İçim Yanıyor
-
inne lillahi ve inna ileyhi raciun. geçmiş olsun koçum..
-
cesaretin var mı aşka çarpıyor kalbim bir başka senden böyle sevsen keşke desen bana yaaar...
-
onu kaybetmeyi göze alabiliyorsan hiç durma açıl. kabul etmezse arkadaşta olamazsım onagöre
-
bu lafı ilk eski dostum MitNickKevin 'den duymuştum :)
seven sikilir, siken sevilir..
sonra reneden vs. birkaç kişiden de duydum.
ilk başta ti 'ye almadım fakat sonra öyle bir sevdimki ardından dehşet bir zikiş yaşadım kodumun karısı tarafından. intihar neyim ayakları. çok şükür şimdi hiçbirini bi tarafıma takmama hobisine sahibim. sende yol yakınken vazcay bu işten. yoksa bağlanırsın mağlanırsın yaraqlara gelirsin dostum. Allah hiçbir müridimizin başına getirmez inşallahh !!!! -
benm başıma geldi ak : (
-
Ee yani sonuç olarak ona sölesem İzem (adı bu g yok) bana fena bozulur! Bir ara konuşmaz sorada soğuk bi mrb bile alamayız :(
-
a.q sewgilin deilse dokunamıosa neye yarar koçi ne ye yarar beaa
kabul etmedimi 1-2 ay sonra tekrar et.o zaman içinde seni kabullenecek ve neden olmasın dicek.onun gözünde 2 ay sonra kanki olarak deil sewgili seceneği olcaksın(vur-kaç taktiği teklif et sonra gelişine bırak tekrar et olmadımı tekrar et o zaman da beni bu kadar sewio neden olmasın dicek)nese tarafımdan denenmiştir ben bu yolla cooook hatun düşürdüm.dene derim ben
amacın senin olması deilmi izlemekle olmuo bu işler
zaten her zaman derim bu işler balık tutmaya benzer acamiyken hiç tutamassın sonra geliştikçe 1-2-5-7 die gider kova dolar sonrada tam profesyonel olursun -
seversen zikilirsin zikersen sevilirsin
BOŞKOY GİTSİN -
KIZLAR ERKEKLERE GÖRE DAHA FARKLI HİSLERE SAHİPTİRLER BELKİ DE O DA SENDEN HOŞLANIYOR AMAM SANA AÇILARAK SENİ KAYBETMEKTEN KORKUYOR BENCE AÇIL
-
Açil Kardesim =) Ne Kaybedecenki Sonunda
Açilmazsan Yine istedigini Alamazsin Ama Açilirsan En Azindan Öyle Bi Olanak Var :)
Toplam Hit: 5075 Toplam Mesaj: 33