Office 2007 Ürün Anahtarı İstek.
-
arkadaşlar bana office 2007 ürün anahtarı lazım kurulum yapıyorum da en basta anahtar istiyo doğal olarak ta lütfenn google demeyin aramamışsındır filan diye cunku aradım denedim hepsi patlak eger elinizde varsa kendi kullandıgınız ve bana verirseniz cok sevinirim..
-
hocam bu cevabı görüpte aha anahtar veren biri çıktı deme sakın çünkü bende arıyorum banada baya lazım yardım hatta ful cracli olan varsa upload ederse sevinirim bulursan banada ver kardeşim
-
var hocam var illa vardır yani adamın elinde vardır buraya yazmakla birşey kaybedilmez =)
-
Yüklerken Ürün Anahtarı girmene gerek yok. Yükledikten sonra ÖM at bana crack yollayayım sana.
-
yhaf bunun crac lisi falan yokmu yhaf yada kurulum istemeyen birşey... ne bilim vardır yhaf . neden ücretliki hacı 2003 neden ücretsiz :(
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------
yhaf bunun crac lisi falan yokmu yhaf yada kurulum istemeyen birşey... ne bilim vardır yhaf . neden ücretliki hacı 2003 neden ücretsiz :(
-----------------------------Yhaf oğlum yhafffff ne bileyim yıhaff. Cracklisine ne gerek var crack zaten var yhaf of hacı yhaf.
-
wking bunu yazdı:
Yüklerken Ürün Anahtarı girmene gerek yok. Yükledikten sonra ÖM at bana crack yollayayım sana.
hocam şimdi kuruluma basladıgında daha en basında istiyor ürün anahtarı-key i.. -
Kullandığım key..
KGFVY-7733B-8WCK9-KTG64-BC7D8
-
fatihari41 bunu yazdı:
wking bunu yazdı:
hocam şimdi kuruluma basladıgında daha en basında istiyor ürün anahtarı-key i..
-----------------------------Farkındayım key girmeden devam et.
-
wking bunu yazdı:
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------Yhaf oğlum yhafffff ne bileyim yıhaff. Cracklisine ne gerek var crack zaten var yhaf of hacı yhaf.
-----------------------------sokardım dalgana ama gel gör ki sana ihtiyacım var hakatten office 2007 kurmam gerek. normalde enterprise yükledikten sonra key girmeden devam edeceğim bana crac i yollarmısın şimdi zahmet olmazsa tabi.
-
Hocam pm ne bak yolladım crack :)