Office 2019 Etkinleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Yeni konu açmak istemedim office 2016 etkinleştirme anahtarı olan var mı ?

Elim ayağım bağlı kaldım öyle 

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    engin01288
    engin01288's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

KMS ile etkienleştirebilirsiniz

Download and use Office 2016 for FREE without a product key - MS Guides

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

En güzel temiz sorunsuz çözüm çevrendeki bir aöf kullanıcısının mail adresini kullanmak.

Aöf ile tüm microsoft programları ( Office dahil ) + 1 tb onedirve alanını ücretsiz veriyor.

Ve aöf mezunları mezun olsalar bile bu mail adresini kullanmaya devam edebiliyor.

Dediğim gibi bir akraban vardır illaki onun maili ile ömür boyu sınırısız crack vb derdin olmadan kullan geç.

not : senin için microsoft a aöf mailim ile giriş yaptım beleş olan uygulamalar.

Office 365 A1 Plus for students
    Education Analytics
    Microsoft Kaizala Pro
    Microsoft Search
    Whiteboard (Plan 1)
    To-Do (Plan 2)
    Azure Active Directory Basic for Education
    School Data Sync (Plan 1)
    Microsoft Stream for Office 365 E3
    Microsoft Teams
    Microsoft StaffHub
    Power Automate for Office 365
    Power Apps for Office 365
    Azure Rights Management
    Microsoft Forms (Plan 2)
    Microsoft Planner
    Sway
    Yammer for Academic
    Office for the Web for Education
    SharePoint (Plan 1) for Education
    Exchange Online (Plan 1)
    Office uygulamasının en son masaüstü sürümü

ömürboyu değil 2012den kalma vardi benim geçen kapattilar.

In every job there is a no
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek
    engin01288 bunu yazdı
    CiRKiN bunu yazdı

KMS ile etkienleştirebilirsiniz

Download and use Office 2016 for FREE without a product key - MS Guides

teşekkür edereim hocam sağol varol

JACK TİESTO TAHRİBAT ... FAKİR BİR ŞİMAL KİLİSESİNDE ŞEYTAN İLE RAHİBİN MACERASI
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    yNsr bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

En güzel temiz sorunsuz çözüm çevrendeki bir aöf kullanıcısının mail adresini kullanmak.

Aöf ile tüm microsoft programları ( Office dahil ) + 1 tb onedirve alanını ücretsiz veriyor.

Ve aöf mezunları mezun olsalar bile bu mail adresini kullanmaya devam edebiliyor.

ömürboyu değil 2012den kalma vardi benim geçen kapattilar.

uyanmışlar artık kapatıyorlar, ben de geçen sene aof kaydını sildirmiştim, sene başında hesaba giremedim. Eskiden kayıt yenilemesem de hesabı kullanabiliyordum.

ride or die..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    banneduser
    banneduser's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

hocam serial vb.. uğraşacağına al bunu   kurtul  https://www.r10.net/account-lisans-item-satisi/2282306-11088enucuzlisans11088-office-298378-antivirus-298378-windows-408378-dev-kampanya128293.html   windwos hesabınada eklediği için pc yi yenidne kursanda aktif ediyor , ben windows ve office lisansını böyle ahlletmiştim ama başka firmayıd bulamadım onu 

yada  bu

https://www.r10.net/account-lisans-item-satisi/2990934-128226windows-10-sadece-2083789989windows-119989office-2016-2019-office-36511088seo-grafik-tasarim-ve-egitim-araclari128640.html

benim bildiğim kadarıyla bunlar, çalıntı kredi kartlarıyla alınıyor. Yani etik olarak crackli kullanmaktan ne farkı var diyebilirsin ama başkasının cebinden alıp çalıp almak gibi.

Zaten crack olayına ticari olaylar olmadığı sürece pek problem yapmıyor firmalar, zaten bu şekilde de kullanan sayısını arttırıyorlar ki güzel pr

ride or die..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek
    banneduser bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

hocam serial vb.. uğraşacağına al bunu   kurtul  https://www.r10.net/account-lisans-item-satisi/2282306-11088enucuzlisans11088-office-298378-antivirus-298378-windows-408378-dev-kampanya128293.html   windwos hesabınada eklediği için pc yi yenidne kursanda aktif ediyor , ben windows ve office lisansını böyle ahlletmiştim ama başka firmayıd bulamadım onu 

yada  bu

https://www.r10.net/account-lisans-item-satisi/2990934-128226windows-10-sadece-2083789989windows-119989office-2016-2019-office-36511088seo-grafik-tasarim-ve-egitim-araclari128640.html

benim bildiğim kadarıyla bunlar, çalıntı kredi kartlarıyla alınıyor. Yani etik olarak crackli kullanmaktan ne farkı var diyebilirsin ama başkasının cebinden alıp çalıp almak gibi.

Zaten crack olayına ticari olaylar olmadığı sürece pek problem yapmıyor firmalar, zaten bu şekilde de kullanan sayısını arttırıyorlar ki güzel pr

yanlış biliyorsun bu lisanslari şirketlere üniversitelere vs aliyorlar toptan ucuza satiyorlar  hatta üniversite kullanıcılarına bile bedava lisans veriyorlar  onlari toplayip satiyorlar bunlarda.

In every job there is a no
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/ortaya-karisik-lisanslar-geldi-hanimmmm-254436

para değil . 

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    CiRKiN bunu yazdı

Office 2019 22 tl 

https://www.amazon.com.tr/dp/B0BHX3CBSG?psc=1&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_V6ME96D5WNJDBPGVZJYK 

Office 2016 33 tl 

https://www.amazon.com.tr/dp/B08FQY15PV?psc=1&ref_=cm_sw_r_mwn_dp_1HWPD9A3TADG1TQ50R0E

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CiRKiN
    CiRKiN's avatar
    Erkek

Teşekkür ediyorum @bugrahan45 hocam 

konuyu okurken kardeşimin edu maili olduğu aklıma geldi ( ne çabuk büyümüşte ünili olmuş pezevenk :) office 365 kurarak hallettim 

İlerleyen zamanda sıkıntı olur mu bilmiyorum tek kafama takılan nokta orası çünkü sonuçta ticari bi işletmede kullanıyorum başın ağrır diyen olursa Amazon'dan satın alıp olayı kapatabilirim 

Toplam Hit: 4165 Toplam Mesaj: 22
office 2019 crack