Office Ödevim Soru ?
-
yazılım kurulumunda ödevim var lakin adamın yap dediği şeyi ben yapamıyorum :S elle değilde sistemsel değişiklikler yapılacak örnek aşağıda şimdi sorum şu ilk sorum deyim Öğrenci no, adı soyadı, bölümü kalıp gibi birbirinden nasıl ayrılır ? sağa hizela sola hizala ortala yaptığın zaman komple hepsini aynı şekilde yapıo yani sola yasla dersem bütün yazılar sola yaslanıo gibi . 2. sorum aşağıdaki satır numaraları 1 den 29' a kadar olan kğıdı 2 ye böldüğüm anda üsteki yazıalrda 2 ye bölünüyor :S bunu nasıl düzenleriz ?

-
Yazının sağa veya sola (nereye istiyorsan) yaslamak istediğin kısmını fare ile seç.Sonra sağa veya sola yasla.
-
FrankMalkovski bunu yazdı:
-----------------------------Yazının sağa veya sola (nereye istiyorsan) yaslamak istediğin kısmını fare ile seç.Sonra sağa veya sola yasla.
-----------------------------hocam denedim o kadar da bişi bilmiyoruz değil office 2007 var yapıyorum ama resimdeki gibi olmuyor ya bütün yazıları sola ortaya yada sağa yaslıyo.
-
excelde mi yoksa wordde mi yapılacak üstad? excelde dersen basit zaten wordde ise tablo ekle ve tabloyu gizlemelisin..
-
WORD de yapılacak abicim ben daha başını yapamadım :S
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------WORD de yapılacak abicim ben daha başını yapamadım :S
-----------------------------az beklersen wordde yapıp gönderirim ne dersin? ilk sayfadaki örnek mi yoksa aynısı mı yapılacak ona göre wordde yapayım.
-
essan bunu yazdı:
-----------------------------ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------WORD de yapılacak abicim ben daha başını yapamadım :S
-----------------------------az beklersen wordde yapıp gönderirim ne dersin? ilk sayfadaki örnek mi yoksa aynısı mı yapılacak ona göre wordde yapayım.
-----------------------------hocam bu reimde gördüğün şeyin aynısını wordde yapıcaz işte :S
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------essan bunu yazdı:
-----------------------------ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------hocam bu reimde gördüğün şeyin aynısını wordde yapıcaz işte :S
-----------------------------http://hotfile.com/dl/136061235/d760ab1/rnek.doc.html
al bakalım dosyayı aç gizli tablolar var onları açmak içinde tabloyu işaretle sağ tuştan kenarlıklar ve gölgelendirme dersen çizgiler çıkar..
-
buldum bi yolda hoca piçlik yaparmıki tablo oluşturdum kenarlıkları sildim :Düzeirne gidince anca anlaşılıo tablo olduğu
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------buldum bi yolda hoca piçlik yaparmıki tablo oluşturdum kenarlıkları sildim :Düzeirne gidince anca anlaşılıo tablo olduğu
-----------------------------o zaman yazılara sen kilit vur yani belge koruma şeysini aktifleştirirsen tablolar belli olmaz ama yazılarda değişiklik yapamaz :) tablo görünmesin istiyorsan biraz üst menülerde sütunlar bölmesini kurcala alt alta peyderpey ekleyeceksin düzenleyeceksin yada metin kutusu ekle başka türlü olmaz :)
-
http://hotfile.com/dl/136061789/545ea31/rnek2.doc.html
bu da kilit vurulmuş hali bak bakalım tablolar belli mi :) yazıları değiştiremezsin.