Ofis İçi Dizayn
-
Mevcut ofisimin dizaynını değiştirmek istiyorum. Özet geçecek olursam paitte çizdiğiö bu şekil ofisimin şekli. A duvarı benim masamın arkasında b tarafına doğru dosyaların olduğu raflar var. B ve c kısımları caddeye bakan cam. D kısmı da kapıkın olduğu cam bölüm. Kapı c ile d nin nirleştiği yerde. Yapabilecek olana ofis fotolarınında yollarım.
Not : çizimde kullanılan masa sandalye sehpa gibi ürünler bulup satın alabileceğim ürünler olmalı
not2 : ücret de verilir ( makul bir fiyat verin masrafımız çok :( )
https://i.hizliresim.com/nRnMXa.png
-
plan hazır zaten bir malzemeler kalmış. Ama bunu a4e bastır telefondan bakmak zor olur.
-
bos halini cekip koysan daha iyi olurdu fikir acısından
-
hacı keşke ofisin fotoğrafını koysaydın böyle çok iyi olmuş :D
-
Bakın bu çaresizliktir(fikri olarak)
Umarım yardımcı olacak birini bulabilirsin.
Ek olarak belki işine yarar;
-
Ne ofisi ? Dizayn bu mantıkla yapılır.
Ben böyle birsey yapsaydım. Öğreneceğim ilk bu olurdu. Mesela diş hekimi ise yan yana dizilmiş diş görünümlü puf koyardım :)
Resim sanatla ilgili isen palet şeklinde masa koyardım...
İç dekorasyon diye bir kavram var. Müşteriye ne imaj vermek istiyorsun ? Lüks ürün satan biriysen 2. El eski model masa kullanamazsın.
Düşün antikacısın ama bütün dizayn yeni modern mobilya ? Bu adam işini sevmiyor bilmiyor dedirtir.
Ama kimse gelmeyecek çalışma alanım. kullanışlı olsun dersen o zamanda çok işlevli mobilyalardan seçilir. Çizmişsin iyide ofis kac m2?
-
Duvar ölçülerini alıp, kullanacağın demirbaşı listelersen senin için projelendirebilirim.
-
sigorta ofisi. fotoları öğlen atacağım metreleri ile birlikte.
-
-
paylaştığın sayfadaki reklamlardan kurtulman için
ofisi yanlış anlaşılmaktan kurtarır.
-
blackstone_tr bunu yazdı
paylaştığın sayfadaki reklamlardan kurtulman için
ofisi yanlış anlaşılmaktan kurtarır.
akljsdfklasjklfjasdf