Ofise Orjinal Office 365 Alacağım
-
Hocalar ofiste orjinal office 365 almak istiyorum kurumsal olacak, faturalı şekilde alacağım hesap başına yıllık 72 dolara geliyor kendi sitesinde.
yaptığım işten dolayı sıkı güvenlik önlemi almam gerektiğinden office app cihazlarımda lisanssız hiçbirşey kullanmıyorum.
Office in kendi sitesinden mi alayım başka aracı daha ucuz kurumlar oluyor mu? 20 tl ye satılan lisans falan işine giremem dediğim gibi.
Almak istediğim konseptte nereden almak en uygunu? -
Kaçtane alacaksın hocam
-
5 kişilik hocam
-
ExpirE bunu yazdı
5 kişilik hocam
sayı biraz fazla olsaydı vodafone ile iletişime geç derdim piyasanın en ucuzları orda
-
-
@TheAvenqer hocamın tavsiyesiyle aldığım lisansları müşterilerime kurulumunu sağlıyorum kurumsalda çalışan müşterilerimde var şuana dek sorun yaşamadılar
blackhorror tarafından 27/Eki/25 18:59 tarihinde düzenlenmiştir -
blackhorror bunu yazdı
@TheAvenqer hocamın tavsiyesiyle aldığım lisansları müşterilerime kurulumunu sağlıyorum kurumsalda çalışan müşterilerimde var şuana dek sorun yaşamadılar
hocam bu sudan ucuz lar başka okulların yada kurumların hesapları üstünden dağıtılıyor, dolayısıyla işlediğimiz evraklara falan ulaşılması bizim kururmumuz açısından problem
-
Kendi sitesinde 1 yıllık 6 kişilik 6 tb depolama alanlı paket yıllık 4000 TL
senin verdiğin fiyat 72 x 6 desen ( sana 5 lazımmış bide öyle hesaplayalım )
432 dolar yada 360 dolar yapar
360 dolar 15.000 TL yapar
432 dolar 18.000 TL yapar
-
ExpirE bunu yazdı
Hocalar ofiste orjinal office 365 almak istiyorum kurumsal olacak, faturalı şekilde alacağım hesap başına yıllık 72 dolara geliyor kendi sitesinde.
yaptığım işten dolayı sıkı güvenlik önlemi almam gerektiğinden office app cihazlarımda lisanssız hiçbirşey kullanmıyorum.
Office in kendi sitesinden mi alayım başka aracı daha ucuz kurumlar oluyor mu? 20 tl ye satılan lisans falan işine giremem dediğim gibi.
Almak istediğim konseptte nereden almak en uygunu?Yillik kullanici basina 12,5$ olan (Microsoft 365 İş Standart) uygun bana sorarsan.
Yillik hesap basina 75$ olan hangisi?
https://www.microsoft.com/tr-tr/microsoft-365/business/microsoft-365-plans-and-pricing
Karsilastirma burada
underzero tarafından 28/Eki/25 13:41 tarihinde düzenlenmiştir -
buradakilerde hemen patlıyor. Sattığı malın arkasında durmuyorlar.
-
essan bunu yazdı
buradakilerde hemen patlıyor. Sattığı malın arkasında durmuyorlar.
Katiliyorum, 365 alacaksan Microsoft dan baska yerden alma