folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Ofixsoft - Kurumsal Web Tasarım Ve CRM & Müşteri Yönetim Sistemleri - E-Ticaret Sistemleri [TBT İndirimleri]

Ofixsoft - Kurumsal Web Tasarım Ve CRM & Müşteri Yönetim Sistemleri - E-Ticaret Sistemleri [TBT İndirimleri]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar selam liseden beridir ufak tefek tanıdık firmalara ve çevre firmalara butik olarak Web Tasarım, CRM, Danışmanlık ve küçük- orta ölçekli firmaların bilgisayar ile alakalı olan ne varsa işlerini yapıp ufak tefek kazanıyordum.

En son artık firmalara E-Ticaret ve CRM sistemleride kurmaya başlamıştım. Bunu artık isimli olarak yapmaya karar verdim ve bir site kurdum.

Karşınızda OfixSoft. Verdiğim hizmetlerden gereksinimleri olanlar varsa çekinmeden iletişime geçebilirler. TBT özel fiyat tekliflerinde bulunabilirim.

2 yıldır özellikle çeşitli firmalara CRM sistemleri yapıyorum. En son bir takı mücevherat piyasasını dolaştım ve bir kaç yere e-ticaret sistemi yaptım.

Ancak özellikle CRM ye yoğunlaşmak istiyorum.

Sitemi inceleyebilirsiniz.

OfixSoft Kurumsal Web Hizmetleri - CRM & Müşteri Yönetim ve Müşteri Paneli Sistemleri 

E-Ticaret Sistemleri

Sektörlere yönelik Tasarımlar.

http://www.ofixsoft.com/

CRM Sistemleri Hakkında;

Türkiyede faaliyet gösteren Çevre ve Şehircilik Bakanlığına bağlı Çevre, Kimya, Geoteknik, Jeoloji, Jeofizik, Zemin-Kaya ve İnşaat sektöründe faaliyet gösteren laboratuvarların tüm birimlerini ve müşterilerini kaliteli, izlenebilir ve kriptolu bir şekilde birbirine bağlayan, OfixSoft CRM Müşteri Paneli Yönetim sistemi ile firmanızın gerçek potansiyelini ortaya çıkarabilirsiniz.

7/24×365 ulaşım sağlayabileceğiniz ve hizmet vereceğiniz şirketlerin, müşterilerinizin idari ve teknik tüm detaylarını kayıt edip yönetebileceğiniz OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi‘nin müşteri-İletişim yönetim modülü ile müşterilerinizle sürekli bağlı kalırsınız ve kesintisiz hizmet verirsiniz. OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi Proje Hatırlatma Modülü sayesinde müşterilerinizin deney ölçümlerini unutmanız yada kaçırmanız imkansız hale gelir.

OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi ileTeklif hazırlama, Ölçü & Numune ve bu numune yada ölçümlere ait analiz&test , Planlama Modülü, Deney ve ölçüm Rapor Sonuçları ve Ödeme Takibi Faturalandırma ve Borçlandırma, Borç Hatırlatma gibi modüller sayesinde personelden kaynaklanan hataların payını en aza indirmenizle beraber bunun dışında personelinizin harcayacağı zamanı minimum seviyeye çekebilirsiniz. OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi’nin şirket bütçenizin büyümesinde bu özelliklerinden dolayı büyük katkı sağlamaktadır.

OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi Numune & Deney Sonuçları yönetimi modülü ile deney sonuçları ve analiz sonuçlarınız ile birlikte müşterilerinize ait bilgilerinizin güvenliğini sağlayıp bu bilgilerin 3. kişiler tarafından ele geçirilmesini engeller, yoğun analiz çalışmalarının dokümante edilmesi için gereken zamanı minimum seviyeye indirip bütçe harcamalarınızı da minimum seviyeye indirirsiniz.

Özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanlığı‘nın gerekli gördüğü, numune giriş, çıkış ve kayıt aşamalarını güvenli hale getiren numune kodu sistemi, OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi, OfixSoft’un yılların deneyimine sahip ekibi tarafından hazırlanan yüksek güvenlikli sistemi sayesinde Numune Kayıt & Giriş Modülü ile tamamen benzersiz Numune laboratuvar kodu oluşturarak gerek müşterilerinizin ve gerekse deney, analiz ve ölçümlerinizin verilerini kriptolu olarak tutabilirsiniz.

OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi ile firmanızda çalışan personelinizin takibini ve maaş bordurosunu yönetmekle birlikte cihaz ve ekipmanlarınızın takibini yaparak asla unutmaz ve ertelemezsiniz.

OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi ile saha ve şantiye ekibinizin yapacağı ve yaptığı bütün  deney ve numune alma çalışmalarını basit ve düzenli bir şekilde inceleyip planlarken, Şirket Yöneticileriniz ve Müşterileriniz deney, ölçüm ve analiz sonuçlarınızı inceleyebilir ve sonuçlara onaylanabilir durum raporu verebilirler. Aynı zamandaOfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi‘ın çalışma sonu raporu modülleri sayesinde çalışmalarınızı da raporlandırabilir, kalite yönetimi ve teknik faaliyetlerinizi sağlamlaştırmak için daha fazla zamana sahip olurlar. Bunun sonucunda daha fazla kazanır ve AR-GE Çalışmalarınıza daha fazla zaman kazanırsınız.

OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi istatistik tutma özelliği sayesinde muhasebe çalışanlarınızın tüm gereksinimlerini seri bir şekilde ve detaylı bir şekilde sağlarken müşterilerinize gönderdiğiniz proforma veya fatura detaylarınızı sistemde sayısal doküman olarak kriptolu şekilde saklayabilir ve müşterilerinizin mevcut bakiyelerini görüntülebilir ve aynı zamanda müşterilerinizinde görmesini sağlayabilirsiniz. Böylece sizde müşteri memnuniyetinizi en üst düzeye çıkarabilir ve sektörde lider olabilirsiniz.

OfixSoft Laboratuvar Müşteri Paneli Yönetim Sistemi daha fazla bilgi alabilmek için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

T. Batuhan BULGURLULAR

0538 361 3989

http://www.ofixsoft.com/

@mod : Konuyu kirletip durmayın, destek verecekseniz verin. Vermeyecekseniz yok tema warez mi o mu bumu şeklinde konuyu karalamaya götürecek sorular sormayın.

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Başarılarının devamını dilerim.

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Senin gibi arkadaşları görünce gururlaniyorum. 

Tebrikler, başarılarının devamını dilerim. 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    MuhammeT bunu yazdı

Başarılarının devamını dilerim.

Teşekkürler hocam güzel dikleriniz için.

HoLyCat bunu yazdı

Senin gibi arkadaşları görünce gururlaniyorum. 

Tebrikler, başarılarının devamını dilerim. 

Çok teşekkür ediyorum hocam güzel dikleriniz için. Umarım başarılı oluruz ileride okuruz bunları :)

"bea"
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kolay gelsın  tebrik ederim 

amacım baltamak degıl oncelıkle hayırlısı olsun konuda da ogrencıyım bır cok sekılde para kazanıyorum demıssın. 

ben köpek uretımı yaptım koyun aldım sattım zeytın ıncır bır suru sey aldım sattım cıne bıle bulasmıstım basıt sekılde ugrasmak gerek bır sekılde.

eticaret sistemleri olarak opencart ı mı 5bın tl e verıyorsun hocam ?  

ne kadar yetkinliğin var neden soruyorum daha bır kac ay önce konu actın dıye hatırlıyordum gırdım baktm opencart hakkında sorunların olmus.  

bu kadar yuksek fıyat verıyorsun bır sorun oldugunda baş edebilecekmisin  ? 

crm yazmısın sugarı mı verıyorsun  

geoteknik jeofizik vs demıssın sanırım alakan var bunlarla. varsa sektörel yürü eticarete fılan bulasma .

sektörel olarak bılısımle bırlestırılen ıslerde guzel paralar kazanılıyor cıddı paralar dıyebılırım.

siteyi de doldur nereye tıklasam iletişime cıkıyor :)  bir de bence fıyat koyma hocam 

kolay gelsın 

hipokondriyak tarafından 16/Mar/16 00:59 tarihinde düzenlenmiştir

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

Öncelikle azmini tebrik ederim . Kesinlikle senin iyiliğin için söylüyorum yanlış anlama Fakat 5000 TL CRM sistemi nedir hocam ? senin CRM sistemi tam olarak müşteriye neyi sağlıyor ticket sistemimi :)

sırıtma la.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı

kolay gelsın  tebrik ederim 

amacım baltamak degıl oncelıkle hayırlısı olsun konuda da ogrencıyım bır cok sekılde para kazanıyorum demıssın. 

ben köpek uretımı yaptım koyun aldım sattım zeytın ıncır bır suru sey aldım sattım cıne bıle bulasmıstım basıt sekılde ugrasmak gerek bır sekılde.

eticaret sistemleri olarak opencart ı mı 5bın tl e verıyorsun hocam ?  

ne kadar yetkinliğin var neden soruyorum daha bır kac ay önce konu actın dıye hatırlıyordum gırdım baktm opencart hakkında sorunların olmus.  

bu kadar yuksek fıyat verıyorsun bır sorun oldugunda baş edebilecekmisin  ? 

crm yazmısın sugarı mı verıyorsun  

geoteknik jeofizik vs demıssın sanırım alakan var bunlarla. varsa sektörel yürü eticarete fılan bulasma .

sektörel olarak bılısımle bırlestırılen ıslerde guzel paralar kazanılıyor cıddı paralar dıyebılırım.

siteyi de doldur nereye tıklasam iletişime cıkıyor :)  bir de bence fıyat koyma hocam 

kolay gelsın 

Dediklerinizi dikkate alıcam hocam.

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Biri açıklayabilir mi nedir bu crm opencart ve cpanel üzerinde bulunan diğer e ticaret scriptlerinden farkı nedir niye bu kadar pahalı

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek
    TheAvenqer bunu yazdı

Biri açıklayabilir mi nedir bu crm opencart ve cpanel üzerinde bulunan diğer e ticaret scriptlerinden farkı nedir niye bu kadar pahalı

CRM ayrı hocam. benim CRM & Müşteri Yönetim Sistemi dediğim olay tamamen firma ve müşterileri arasındaki web tabanlı iletişim sistemi. Yani CRM sahibi laboratuvar var diyelim bu labaratotuvar tüm işlerini CRM ile yürütebiliyor. CRM sistemine neler dahil derseniz sitede CRM paketlerine tıklarsanız açıklamaya çalıştım. Kısaca web üzerinden müşteriye  

Proje & İş Süreci Görüntüleme, Proje & İş Detayları, Proje & İş Tutar ve Ödeme Bilgileri, Proje & İş Hata ve Düzeltme Paneli, Şirket & Müşteri ve Çalışanlar Arası Mesajlaşma, Proje &İş’e ait Dosya ve Belgeler Analiz Sonuçları Gönderimi, Müşteri Bakiye Bilgi Muhasebe Sistemi

ni kapsıyor.

"bea"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Başarılar hocam.

Siteme reklamını ücretsiz alırım, tanıtım yazını ücretsiz yayınlarım. Ayrıca, bu tip sistemlerde en iyi tanıtımın yolu e-bülten gönderimlerin geçer. Kayıtlı 650 üzeri üyem var, onun içinde bir yardımda bulunabilirim :)

Öncelikle üye ol, sonrasında iletişim formunda tüm istediklerini tek tek yaz bana. ( Not TBT'ye 2-3 günde bir bakabiliyorum. )

Sitem : isyerlerim.com

Başarılarının devamını dilerim :) 

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam o kadar kurumsal çizgi çekmişsin ama iletişim

bilgilerinde trabzon diye adres belirtme, güvenirliği kırarsın.  (BENCE)

açık adres yaz oraya, bana hiç güven vermedi mesela onu görünce (BENCE)

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 1937 Toplam Mesaj: 11
ofixsoft crm ofixsoft e-ticaret pfixsoft web tasarım