Ogame De Tahribat İttifağına Bekleriz.(Herkezi)
-
üstad cok eski degil mi yav E-28. adam kalmamistır orda :)
25 te oyunum varda orda da adam yok.:)
en baba evren 40 tı bi sinirle bıraktım.hesap bulsam oraya gecicem tekrar:)
varsa E-25 li deut boldur elimde :))
-
LosTSouL bunu yazdı:
-----------------------------üstad cok eski degil mi yav E-28. adam kalmamistır orda :)
-----------------------------bilerek boş server seçtik TBT anca ora sığar^^
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
LosTSouL bunu yazdı:
-----------------------------üstad cok eski degil mi yav E-28. adam kalmamistır orda :)
-----------------------------bilerek boş server seçtik TBT anca ora sığar^^
-----------------------------aynen :D tbt yı sıgdırabilecek server lazım birde :D
-
ben e6 nın ilklerindendim.tahriba diye ittifak olduğunu bilmiyodum valla :S çabuk mu kapandınız?
edit: öss den sonra başlamayı düşünüyorum tekrar.en son açılan evrende başlıyıcam herkesle aynı anda ilk 100 de yer kapmam lazım :) orda kuralım bence ittifağı 28 de falan bu saatten sonra (eğer kademe kasmazsanız) ezilirsiniz gibime geliyor.
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------ben e6 nın ilklerindendim.tahriba diye ittifak olduğunu bilmiyodum valla :S çabuk mu kapandınız?
edit: öss den sonra başlamayı düşünüyorum tekrar.en son açılan evrende başlıyıcam herkesle aynı anda ilk 100 de yer kapmam lazım :) orda kuralım bence ittifağı 28 de falan bu saatten sonra (eğer kademe kasmazsanız) ezilirsiniz gibime geliyor.
-----------------------------en son açılan server ile alakası yok zaten şuan en boş serverlerden biri 28 yani 45 ondan daha dolu
-
23 de en az 1 puanlı max 2500 kişi vardı
28de durum nasıl ?
-
emrow devrim adlı bir oyun yapacak onu oynarız cümleten uğraşmayın gavur oyunlarıyla halis mulis tbt oyunu :D
-
PanxeR bunu yazdı:
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------ben e6 nın ilklerindendim.tahriba diye ittifak olduğunu bilmiyodum valla :S çabuk mu kapandınız?
-----------------------------en son açılan server ile alakası yok zaten şuan en boş serverlerden biri 28 yani 45 ondan daha dolu
hocam yanlış anladın.demek istediğim şu anda en son evren atıyorum 44 se ben 45 in açılmasını bekliyicem.şu anda e 28 teki oyuncu sayısı kaç olursa olsun adamların puanları uçmuştur.noob korumasından çıkınca acayip yağmalanırız.onun için diyorum en son açılacak olan evrende başlayalım ki herkesle eşit olsun şartlarımız daha güçlü oluruz :) -
online oyunlarla işim olmaz ama tişört gayet hoş olmuş onu belirtmek istedim :)
-
yaw aga tamam da ittifak logosuna tişört konur mu yaw:) TBT logolarından birini koyamadın mı
E14 te Gladya ittifağındayım.Beklerim.
GladyanGeenmeboo-2.157.166 ( toplam 4.623 oyuncu içinde 100. siradasin )