Ogame Oynayalım Mı?
-
twilight_flame bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
oha o derece bagımlılarımı var yahu neymiş bu oyun :S
Hocam bağımlılık ne kelime söyle söyleyeyim arkadaşlarla ya da kız arkadaşın ile bulusmussun planların var arkadaştan telefon geliyor savaş var saldırı yapacaz hemen mekanı terk edip eve dönüyorsun :) o kadar lanet bağımlılık yaratan birşeydi aksamlari aylardan (oyunda gozetlemek için uydu olarak kullanılıyor) arkadaşlarını takip edersin saldıran var mı filo gezegende kalmış mi diye kalmışsa gece 2, 3, 4 fark etmez evli bekar fark etmez o saatte arar uyandirirsin üstüne teşekkür ederler.
İşin garip tarafı benim zamanında hiç görüntü falan yoktu bildiğin yazılar dakikalardan birde filolarin resimlerinden oluşuyordu bildiğin strateji oyunuydu ve buna baglanirdik şimdi durum nedir bilemiyorum tabiki
oha bildiğin uyuşturucu gibi birşeymiş ben oyunlardan anlamam oyun özürlüyüm ama bu kadar bağımlı olmak çok acaip açıkçası insanların bu kadar oyun bağımlısı olması garibime gidiyor evet bende boom beach diye bir oyun oynuyorum ama bagımlı değilim sadece vaktim olunca 5-10 dakika açarım bakarım .
-
3-4 yıl önce tbt olarak girip ortalığı karıştırmıştık sonra bıraktık tabi =)
-
Topluca başlıyorsak ben de başlarım
-
ben varım yıllardır böyle bir mesaj bekliyordum :)
hangi evren yeni açılan? başladım sanırım quaoar da
Turania tarafından 07/Şub/17 08:09 tarihinde düzenlenmiştir
-
Beyler bende gelebilirim sıkıntı yok askerim 7/24 ayaktayız zaten :d
-
acaip bagimlilik yapmisti. gece filoyu ucur inecegi zamana saati kur artik sabaha karsi 4 mu olur 5 mi olur o saatte kalkip filoyu karsila.
metal, kristal, deut (:
ittifak savaslari superdi ve en guzeli de ogame forumda ifsa etmek oluyordu.
ulen her seferinde ben hazirlardim resimlerle susler birde hikaye yazardik
-
aman aman benden uzak olsun.
-
Başlamayın dayanamam
-
Polaris evrenindeyiz
-
Ben ilk başladığımda 8. evrendeydim. Başlamayın kafayı yersiniz. Yıl 2017 gidin görsel pvp lerde takılın counter falan atın sonra dağılın. Oynunuzu oynar uyursunuz, geceleri nöbet tutmak, koşarak eve gitmek zorunda falan kalmazsınız :D