folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Öğrenci Dostu Banka Hesabı

Öğrenci Dostu Banka Hesabı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Malum üniversite kayıtları vs hangi bankanın üniversite öğrencilerine iyilik yaptığı diyelim :D hesapları var.

Yani hesap işletim ücreti para yatırma alma vs vs olmayan.

http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Basvurular/Pages/ZiraatGencKartBasvurusu.aspx 

bu çok iyi geldi bana hespa işletim vs diğer ücretler yok gibi

ama şu madde değişik geldi

Lisans öğrencilerine 500 TL, yüksek lisans öğrencilerine 800 TL, doktora öğrencilerine 950 TL limit tahsis edilmektedir.

diyor ben lisans öğrenimi görücem hesabımda 501 tl olamayack mı yani?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

Hacı bu bankamatik değil kredi kartı ayarında bir şey sanırsam

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    enpara kart

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı
    enpara kart

kktc de o yok sanırım :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı
    Citizen bunu yazdı
    enpara kart

kktc de o yok sanırım :D

Peder falan yok mu Turkiyede onun ustune alip kendin kullan

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hayalet Avcısı
    TaRuZ
    TaRuZ's avatar
    Erkek

Zamanında vakıfbanktan burs için hesap açtırmıştım. Öğrenci belgesi de eklemiştim dosyama. O zamandan beridir ne hesap işletim ücreti ne kart ücreti hiçbir şey ödemedim. Halen daha kullanıyorum.

TaRuZ tarafından 29/Tem/13 16:30 tarihinde düzenlenmiştir

Errare Humanum Est
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ziraat hocam. ocağa kadar lazım dersen git bi tane açtır kendine ziraatte 1 haftada geliyor kart.

sonra burs için zaten extra açarlar bi tane daha kalır köşede zarrı yok.

yada kktc'de ptt varsa ondan hesap kartı al. atm'den para gönderimi kesintisiz oluyor. 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

ziraat hocam. ocağa kadar lazım dersen git bi tane açtır kendine ziraatte 1 haftada geliyor kart.

yada kktc'de ptt varsa ondan hesap kartı al. atm'den para gönderimi kesintisiz oluyor.

bana ocaga degıl hep lazım burs yok maalesef

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

hocam şimdi burs veya kredi çıkarsa kyk'dan sana zaten hesap açıyorlar sana.

ama onları bekleyene kadar okula kaydını yaptır. al öğrenci belgeni git ziraate başvuru yap 2 dk.

15 gün sonra ararlar gider kartını alırsın bu kadar basit yani. kasmana gerek yok.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

o bahsettiğin kredi kartı hocam. sadece banka hesabı açtıracaksan hiç biri öğrenciyken hesap işletim ücreti almıyor diye biliyorum

der die das
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

hocam şimdi burs veya kredi çıkarsa kyk'dan sana zaten hesap açıyorlar sana.

ama onları bekleyene kadar okula kaydını yaptır. al öğrenci belgeni git ziraate başvuru yap 2 dk.

15 gün sonra ararlar gider kartını alırsın bu kadar basit yani. kasmana gerek yok.

hesap işletim ücreti alınmıyor yazısı genç kartta yok gençlik paketinde var hocam

genç kartta alıyorlar mı ? birde 500 tl diyor lisans programlarında 501 tl olamaz mı hesabımda toplam para ?

Toplam Hit: 2008 Toplam Mesaj: 15