Öğrenci Dostu Banka Hesabı
-
Malum üniversite kayıtları vs hangi bankanın üniversite öğrencilerine iyilik yaptığı diyelim :D hesapları var.
Yani hesap işletim ücreti para yatırma alma vs vs olmayan.
http://www.ziraat.com.tr/tr/Bireysel/Basvurular/Pages/ZiraatGencKartBasvurusu.aspx
bu çok iyi geldi bana hespa işletim vs diğer ücretler yok gibi
ama şu madde değişik geldi
Lisans öğrencilerine 500 TL, yüksek lisans öğrencilerine 800 TL, doktora öğrencilerine 950 TL limit tahsis edilmektedir.
diyor ben lisans öğrenimi görücem hesabımda 501 tl olamayack mı yani?
-
Hacı bu bankamatik değil kredi kartı ayarında bir şey sanırsam
-
enpara kart
-
Citizen bunu yazdıenpara kart
kktc de o yok sanırım :D
-
rapidhacker550 bunu yazdıCitizen bunu yazdı
enpara kart
kktc de o yok sanırım :D
Peder falan yok mu Turkiyede onun ustune alip kendin kullan -
Zamanında vakıfbanktan burs için hesap açtırmıştım. Öğrenci belgesi de eklemiştim dosyama. O zamandan beridir ne hesap işletim ücreti ne kart ücreti hiçbir şey ödemedim. Halen daha kullanıyorum.
TaRuZ tarafından 29/Tem/13 16:30 tarihinde düzenlenmiştir -
ziraat hocam. ocağa kadar lazım dersen git bi tane açtır kendine ziraatte 1 haftada geliyor kart.
sonra burs için zaten extra açarlar bi tane daha kalır köşede zarrı yok.
yada kktc'de ptt varsa ondan hesap kartı al. atm'den para gönderimi kesintisiz oluyor.
-
Kreyzi bunu yazdı
ziraat hocam. ocağa kadar lazım dersen git bi tane açtır kendine ziraatte 1 haftada geliyor kart.
yada kktc'de ptt varsa ondan hesap kartı al. atm'den para gönderimi kesintisiz oluyor.
bana ocaga degıl hep lazım burs yok maalesef -
rapidhacker550 bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
bana ocaga degıl hep lazım burs yok maalesefhocam şimdi burs veya kredi çıkarsa kyk'dan sana zaten hesap açıyorlar sana.
ama onları bekleyene kadar okula kaydını yaptır. al öğrenci belgeni git ziraate başvuru yap 2 dk.
15 gün sonra ararlar gider kartını alırsın bu kadar basit yani. kasmana gerek yok.
-
o bahsettiğin kredi kartı hocam. sadece banka hesabı açtıracaksan hiç biri öğrenciyken hesap işletim ücreti almıyor diye biliyorum
-
Kreyzi bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
bana ocaga degıl hep lazım burs yok maalesefhocam şimdi burs veya kredi çıkarsa kyk'dan sana zaten hesap açıyorlar sana.
ama onları bekleyene kadar okula kaydını yaptır. al öğrenci belgeni git ziraate başvuru yap 2 dk.
15 gün sonra ararlar gider kartını alırsın bu kadar basit yani. kasmana gerek yok.
hesap işletim ücreti alınmıyor yazısı genç kartta yok gençlik paketinde var hocam
genç kartta alıyorlar mı ? birde 500 tl diyor lisans programlarında 501 tl olamaz mı hesabımda toplam para ?