folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öğrenci Pasaportu

Öğrenci Pasaportu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

;Slm Müridler hemen Konuya gireyim Benim yeşil Pasaport Vardı 18 yaşı geçince İptal Oldu Bu senede Üni Kazandım Yeşil Pasaport Çıkartamam öyle Kanun var Heralde Bu Öğrenci Pasaportunu Hemen Alabilirmiyim Ve Almanyaya Çıkabilirmiyim Tatile   Yorumlarınızı Bekliyorum

De Get Yalan Dünya...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek
    konu up

De Get Yalan Dünya...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

elinde yurtdışında bi üni kazandığına dair bir belge yoksa çıkartamazsın (ben azerbaycanı kazanmıştım ordan biliyorum)

yada yurtdışında bi üni okuduğuna dair belge yoksa...

Çünkü pasapartta (örneğin 2009 da kazandığını varsayarsak) 2009 öss sonuç belgesine göre öğrenci pasaportu taktim edilmiştir yazıyo

Normal çıkartıp aldıktan sonra vize işlemlerini hallettikten sonra istediğin zaman gidersin

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Arkadaşım okulundan yazı alırsan ki her üni kazanana vermezler, okulunun seni belirli bir amaçla yurtdışına yolluyo olması lazım(erasmus gibi) pasaportun harcını ödemezsin. Bide yurtdışına çıkarken gümrükten pul almazsın. Senn öğrenci pasaportundan kastın ne?

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gkhn759 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Arkadaşım okulundan yazı alırsan ki her üni kazanana vermezler, okulunun seni belirli bir amaçla yurtdışına yolluyo olması lazım(erasmus gibi) pasaportun harcını ödemezsin. Bide yurtdışına çıkarken gümrükten pul almazsın. Senn öğrenci pasaportundan kastın ne?

eğer pasaportun hiç kullanılmamış olursa yani 0 sa gümrük pulu ( ayakbastı parası ) 15 tl ydi 50 oldu :S seve seve veriyosun :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Okul rektörlüğüne pasaport alacağını beyan eden bir dilekçe yazacaksın, okuldaki bürokrasi ya da kağıdı imzalayacak yetkilinin keyfi gereği birkaç gün beklemen gerekebilir, bu bekleme süresi okuldan okula değişkenlik gösterir,  dilekçene pasaportu hangi amaçla alacağını açık bir şekilde yazmalısın (Her durumda kabul edilmiyor sanırım) sana bir kağıt verecekler, o kağıdı pasaport evraklarına dahil edip emniyet müdürlüğüne başvuracaksın, ertesi gün pasaportunu alırsın.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Ben sıfır pasaportla ödemeden çıktım:)

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

aynı durumu bnde merak ediyorum

babamdan dolayı yeşil pasaportum vardı.18 yaşını doldurduğum için pasaportum iptal oldu.

normal pasaportu her türlü alabiliyorum ama yeşil pasaport almam lazım.bu mümkün mü? 20 yıl beklemek istemiyorum bir pasaport için. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

Nitrous bunu yazdı:

aynı durumu bnde merak ediyorum

babamdan dolayı yeşil pasaportum vardı.18 yaşını doldurduğum için pasaportum iptal oldu.

normal pasaportu her türlü alabiliyorum ama yeşil pasaport almam lazım.bu mümkün mü? 20 yıl beklemek istemiyorum bir pasaport için. 

bi keresinde polislerme bi muhabbet esnasında sormuştum.18 yaşını geçtim ben alamıyorm dedim falan

adam dediki sen okduduğun sürece babamın himayesindesin ve alabilirsin dedi...

bi denemek lazım

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    okuduğun sürece babanın himayesindesin dalgası sağlık karnesinde oluyor :) pasaporttada olabilr.

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    okuduğun sürece babanın himayesindesin dalgası sağlık karnesinde oluyor :) pasaporttada olabilr.

@fox doğru söylüyor.

okudugun sürece yeşil pasaporttan mahrum kalmıyorsun,bu sene benimde aynı sorunum var :) bi yere kapak atmalıyım :D

[22817//kaanabak]
Toplam Hit: 2622 Toplam Mesaj: 18