Öğrenciye Kıralık Ev Hakkında
-
arkadaşlar ben evde yalnız yaşıyorum.. öğrenciye kralık ev vermek istiyorum evde 2 bilgisayar var.. 2 bigisayar daha alıcam... bir oda boş eşya yok.. diğer oda da oturma odası ... onda iki çekkat var ... boş odayı yatak odası yapıcam... 4 yatak yeter sanırım.. kalorifer yok soba kullanıyorrum... internet var digitürk var... ben de diğer 3. cü odada kalıyorum... burası ilçe geyve ilçesi.. şuanda öğrenciler ev buldukları için kiraya veremem.. 2 . öğretim döneminde verebilirmiyim çoğu memlekete gidiyor geri geliyor... şimdi üniversite öğrencilerine aylık ne kadar kiraya vermeliyim... aylık 250 tl yeter sanırım
-
yapmak zorundamısın hocam?
-
beş parasızım yapmak zorundayım hocam
-
alifuattayım bütün millet geyvede kalıyo müşteri blurum lan ben sana..
-
Kaçıncı kat ?
Okula ne kadar uzak ?
Evin toplam nüfüsü ne olcak ?
Odayımı kiralıyon evimi ?
Sobalı eve 250 lira kira ?
Hocam seni anlamadım ben evimi kiralican odamı kiralican ? Sende o evdemi kalcan ? az açıkla -
flybatwin bunu yazdı:
-----------------------------
2 Bilgisayar daha alıcan ? -
o evde bende kalıcam...
1.. katta ev...
okula yakın sayılır ...
kolarifer yok... soba var. hocam
4 kişi kalacak... odayı kiralıyorum.. 3 odayı da kulanılacak.. mutfak banyo hepsi var
bende kalıcam...
-
tosun bunu yazdı:
flybatwin bunu yazdı:
2 Bilgisayar daha alıcan ?
-----------------------------evet borç bulup almayı düşünüyorum...
-
hocam oranın kiraları ne kdar bilemem ama benim arkiler bingölde ve aylık 300 lira ödüyorlar evde dımdızlak boş yhanii bence ucuza verişyon kaçırmazlar...
-
Sobalı ev olduğunuda göz önünde bulundurarak derimki evde toplam 4 kişi olduğunu varsayarsak adam başı 90 lira al . Yemek işi nasıl olcak ?
-
Smirnoff bunu yazdı:
alifuattayım bütün millet geyvede kalıyo müşteri blurum lan ben sana..
-----------------------------way hocam naber nasılsın alifuattamısın :) senle buluşalım yarın.. nedersin