folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Öğrenciye Kredi Veren Banka Var Mı?

Öğrenciye Kredi Veren Banka Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LethaLImpacT
    LethaLImpacT's avatar
    Erkek

mesajları okumadım direk başlıktan olaya giricem.

bugün üniversite kayıtlarından sonra bize halkbankın "bank 24 jet kart" isimli kart verildi nedir ne değildir pek bilgim yok ama burdan öğrenebilirsiniz. bu arada her üni. mi veriyor bu halkbankın kartını. bizim bütün öğrencilere veriyorlar (istanbul üni)??

Metalurjist.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

güncel.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bychaos
    bychaos's avatar
    Erkek

Öğrenciye kredi weren bankanın aklına tükürürüm :=)

İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . Can Dündar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Bu herkese lazım hocam :)

www.kriptopedi.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    bychaos bunu yazdı

kredi kartı verene ne yaparsın ? asgari ücretle maaş alanlara veriyorlar .

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    LethaLImpacT bunu yazdı

mesajları okumadım direk başlıktan olaya giricem.

bugün üniversite kayıtlarından sonra bize halkbankın "bank 24 jet kart" isimli kart verildi nedir ne değildir pek bilgim yok ama burdan öğrenebilirsiniz. bu arada her üni. mi veriyor bu halkbankın kartını. bizim bütün öğrencilere veriyorlar (istanbul üni)??

hocam her üniversite nin birlikte çalıştığı bir bnka vardır , garanti , akbank , halk , vakıf vb.

genelde ya ziraat , ya halk yada vakıfbank olur devlete ait diye.  Ege üniversitesi öğrenci kimlik kartlarının arka yüzeyi vakıfbank mesela.

Evet herkeze veriyorlar. Her sene anlaşma yapıyorlar. ben okul hayatım boyunca 1 defa kullandım o ayrı :)

Konu başlığına gelirsek HSBC nin öğrenciye en kolay kredi kartı veren oldugunu söylemişlerdi ama finans garanti hepsi veriyor zaten. T.C no ile 10 bin tlye kadr ihtiyaç kredisi çekebiliyorsuunz tabi bi bakıyorlar önce. %90 alırsın hacım , sorun cıkartan devlet bankaları işini sağlama alıyor özel bankalar ise zaten zıke zıke alırım dediği için kolay veriyor.

PanxeR tarafından 28/Eki/13 19:16 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

@itfaiyeci hacım kredi kartı limitin ne kadar, 5 bin varmı. ona göre bi yer söyleyeyim sana.

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    66albay bunu yazdı

@itfaiyeci hacım kredi kartı limitin ne kadar, 5 bin varmı. ona göre bi yer söyleyeyim sana.

bin lira. öğrenciye bin liradan fazla vermiyormuş iş bankası.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    hipokondriyak bunu yazdı
    bychaos bunu yazdı

kredi kartı verene ne yaparsın ? asgari ücretle maaş alanlara veriyorlar .

veriyor vermesine de 100 tl limitli :)

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    66albay
    66albay's avatar
    Erkek

kim demiş. ben öğrenciyim halen ve kasım ayından itibaren limitiniz 8.000 lira yapılacaktır diye mesaj geldi.

limit önce 200 liraydı 500 lira yaptırana kadar birsürü dilekçe filan verdim. güçbela 500 yaptılar. sonra talep olmaksızın önce 1500 sonra 3500 sonra 5900 lira yaptılar. şimdide 8 yapacaklar.

senin kredi içinse sanalpazar ile kredi kartını nakite çevirmeyi tavsiye edecektim şayet kartının limiti yüksek olsaydı. şu an en uygun faizle 12 ay vadeli kredi sanalpazarda.

edit: öğrenciyim dedimde maaşım var. ama limit 3500 olana kadar maaş filan yoktu

66albay tarafından 28/Eki/13 19:52 tarihinde düzenlenmiştir

c farz , java sünnet, msdn kutsal kitaptır, f1 yardımcın olsun. Cumaya gittim dahada gelmem
Toplam Hit: 8847 Toplam Mesaj: 23