Öğrenciye Kredi Veren Banka Var Mı?
-
mesajları okumadım direk başlıktan olaya giricem.
bugün üniversite kayıtlarından sonra bize halkbankın "bank 24 jet kart" isimli kart verildi nedir ne değildir pek bilgim yok ama burdan öğrenebilirsiniz. bu arada her üni. mi veriyor bu halkbankın kartını. bizim bütün öğrencilere veriyorlar (istanbul üni)??
-
güncel.
-
Öğrenciye kredi weren bankanın aklına tükürürüm :=)
-
Bu herkese lazım hocam :)
-
bychaos bunu yazdı
kredi kartı verene ne yaparsın ? asgari ücretle maaş alanlara veriyorlar .
-
LethaLImpacT bunu yazdı
mesajları okumadım direk başlıktan olaya giricem.
bugün üniversite kayıtlarından sonra bize halkbankın "bank 24 jet kart" isimli kart verildi nedir ne değildir pek bilgim yok ama burdan öğrenebilirsiniz. bu arada her üni. mi veriyor bu halkbankın kartını. bizim bütün öğrencilere veriyorlar (istanbul üni)??
hocam her üniversite nin birlikte çalıştığı bir bnka vardır , garanti , akbank , halk , vakıf vb.
genelde ya ziraat , ya halk yada vakıfbank olur devlete ait diye. Ege üniversitesi öğrenci kimlik kartlarının arka yüzeyi vakıfbank mesela.
Evet herkeze veriyorlar. Her sene anlaşma yapıyorlar. ben okul hayatım boyunca 1 defa kullandım o ayrı :)
Konu başlığına gelirsek HSBC nin öğrenciye en kolay kredi kartı veren oldugunu söylemişlerdi ama finans garanti hepsi veriyor zaten. T.C no ile 10 bin tlye kadr ihtiyaç kredisi çekebiliyorsuunz tabi bi bakıyorlar önce. %90 alırsın hacım , sorun cıkartan devlet bankaları işini sağlama alıyor özel bankalar ise zaten zıke zıke alırım dediği için kolay veriyor.
PanxeR tarafından 28/Eki/13 19:16 tarihinde düzenlenmiştir -
@itfaiyeci hacım kredi kartı limitin ne kadar, 5 bin varmı. ona göre bi yer söyleyeyim sana.
-
66albay bunu yazdı
@itfaiyeci hacım kredi kartı limitin ne kadar, 5 bin varmı. ona göre bi yer söyleyeyim sana.
bin lira. öğrenciye bin liradan fazla vermiyormuş iş bankası.
-
hipokondriyak bunu yazdıbychaos bunu yazdı
kredi kartı verene ne yaparsın ? asgari ücretle maaş alanlara veriyorlar .
veriyor vermesine de 100 tl limitli :)
-
kim demiş. ben öğrenciyim halen ve kasım ayından itibaren limitiniz 8.000 lira yapılacaktır diye mesaj geldi.
limit önce 200 liraydı 500 lira yaptırana kadar birsürü dilekçe filan verdim. güçbela 500 yaptılar. sonra talep olmaksızın önce 1500 sonra 3500 sonra 5900 lira yaptılar. şimdide 8 yapacaklar.
senin kredi içinse sanalpazar ile kredi kartını nakite çevirmeyi tavsiye edecektim şayet kartının limiti yüksek olsaydı. şu an en uygun faizle 12 ay vadeli kredi sanalpazarda.
edit: öğrenciyim dedimde maaşım var. ama limit 3500 olana kadar maaş filan yoktu
66albay tarafından 28/Eki/13 19:52 tarihinde düzenlenmiştir