Öğrenciye Özgürlük!
-
olay çok iyi ma burdan oraya varmak üç gün beni unutun beyler siz takılın ama burdan sizleri destekliyorum herzaman ezilecek değiliz ya a.q biryerden sonra öğrencide kitleniyor
aslında bu olayı heryıl öss den sonra yapılabilecek hale getirip heryıl artan bir toplulukkla seslenilebilir ve daha çok tepki çeker bir kaç sene sonra düşünüle bilir hem bakarsın okuldan sonra zengin olur gelme imkanım olur
-
ArmadA bunu yazdı:
-----------------------------
hoca ne sisteminden bahsediosun sen yaa bırak allah aşkına kredili sistem yüzüdnen lisede belimiz büküldü oda yetmedi müdür olucak p.ç milleti zorla bölümlere yerleştirdi. yok nemiş efendim lise1 de dersleri ii değilmiş adamın sözel e giddermiş anca başka bişi yapmazmış. sistem size belden aşağı çakılışıosa sizde ona belden aşağı çalışıcaksınız...gezmek tozmak boş iş sen napıosun sorması aiptir millletin kafasına ne sokuosunuz anlamıyorum yaa. HAYAT YANLIZCA KİTAPTAN DEFTERDEN VE PARADAN İBARET DEĞİLDİR...yaşamasını biliceksin kardeşim sürünmesini değil...
-----------------------------Sistem bel altı çalışmıyo kardeşim.Sayısal dersler iyi değilse tabiiki sözele gidecen. Daha lise1 de beceremiyosan sonraki yıllarda ne halt yiyecen. Görüyoduk kopyayla uğraşıp sayısala gelen iti kopuğu, yükten başka bişey değillerdi, mal mal bi boktan anlamayıp bakınıp duruyoladı.
Hayatın bir bölümü defter ve kitap kombinasyonundan oluşur.Sonra gelecek yıllarda bu kombinasyonun meyvelerini toplamaya başlarsın.Sen çalışman gereken yıllarını gezmeye tozmaya ayırırsan vasıfsız olursun..."HAYAT YANLIZCA KİTAPTAN DEFTERDEN VE PARADAN İBARET DEĞİLDİR" ne kadar komik bi cümledir yav bu, sizin savunduğunuz o gezmek tozmak için bile para gerekiyo.Hayat sizin, gezin tozun, sonrada gelin gezmeyip tozmayıp çalışıp bi yerlere gelen insanların işlerinde üç kuruşa çalışın...
-
yasadışı örgütler açısından propaganda için güzel bi fırsat olucak.compuden özeniyorum : şair burada gte girecek coplardan bahsetmiş.
-
www.antiokul.net sitesine ekledim. Baya kişi gelir ordan...
-
HolySeclorum bunu yazdı:
-----------------------------ArmadA bunu yazdı:
hoca ne sisteminden bahsediosun sen yaa bırak allah aşkına kredili sistem yüzüdnen lisede belimiz büküldü oda yetmedi müdür olucak p.ç milleti zorla bölümlere yerleştirdi. yok nemiş efendim lise1 de dersleri ii değilmiş adamın sözel e giddermiş anca başka bişi yapmazmış. sistem size belden aşağı çakılışıosa sizde ona belden aşağı çalışıcaksınız...gezmek tozmak boş iş sen napıosun sorması aiptir millletin kafasına ne sokuosunuz anlamıyorum yaa. HAYAT YANLIZCA KİTAPTAN DEFTERDEN VE PARADAN İBARET DEĞİLDİR...yaşamasını biliceksin kardeşim sürünmesini değil...
-----------------------------Sistem bel altı çalışmıyo kardeşim.Sayısal dersler iyi değilse tabiiki sözele gidecen. Daha lise1 de beceremiyosan sonraki yıllarda ne halt yiyecen. Görüyoduk kopyayla uğraşıp sayısala gelen iti kopuğu, yükten başka bişey değillerdi, mal mal bi boktan anlamayıp bakınıp duruyoladı.
Hayatın bir bölümü defter ve kitap kombinasyonundan oluşur.Sonra gelecek yıllarda bu kombinasyonun meyvelerini toplamaya başlarsın.Sen çalışman gereken yıllarını gezmeye tozmaya ayırırsan vasıfsız olursun..."HAYAT YANLIZCA KİTAPTAN DEFTERDEN VE PARADAN İBARET DEĞİLDİR" ne kadar komik bi cümledir yav bu, sizin savunduğunuz o gezmek tozmak için bile para gerekiyo.Hayat sizin, gezin tozun, sonrada gelin gezmeyip tozmayıp çalışıp bi yerlere gelen insanların işlerinde üç kuruşa çalışın...
-----------------------------okulu falan fazla abartıyorsunuz gözünüzde.insan okulda bişey öğrenemez.kişinin kendini geliştirmesi önemlidir.ayrıca şu an ki sistemin hiç köyü tarafları yok.yani sana göre süper olabilir ama herkes için geçerli değil bu.şu anki sistem sana ne gibi bi vasıf kazandırdı?
-
Günümüz eğitim sistemi işitsel olarak öğrenebilen öğrenciler için faydalı. Görsel olarak öğrenebilen öğrencilerin başarısız olması gayet normal. Çünkü onların öğrenebilmelerini sağlayacak olan hayalgücünü devreye sokamıyorlar. Yukarıdaki arkadaşlar işin gezmek tozmak kısmını savunuyorlar. Bunun yerine eğitimi kendi öğrenebileceğimiz şekilde almamız gerekir düşüncesini savunsalar daha mantıklı. İşin kolayına kaçıp, gezip tozup yan gelip yatıp yok öyle..
Ne yapılabilir? Okula yeni kayıt olacak her çocuk öğrenme biçiminin anlaşılabilmesi için testten geçirilmeli. Ve sınıflar bu testin sonuçlarına göre dağıtılmalı. Öğrenme biçimi üç şekilde olur; görsel işitsel ve dokunsal.. Sistem benim gibi görsel öğrenen birine işitsel eğitim veriyorsa beni direk saf dışı bırakmış oluyor. Böyle bir eğitimde ben bana anlatılanlarını kendi kurgumdan geçirerek kavrayabiliyorum biraz zaman kaybı ama başka yolu yok.Anlayamıyorum diye bişey yok herkez kendini çözerse iş otomatik halloluyor zaten.Okul şöyle okul böyle demek işin en kolay yolu...
Öğretmenlerede bu öğrenme biçimlerine göre eğitim verilmeli ve en az birine hitap edecek şekilde anlatım kabiliyeti kazanmaları sağlanmalı.O zaman bakalım ÖSS kazanma oranı tavan yapıyomu yapmıyomu yada öğrenci bu tür gezme tozma ayaklarına yatabiliyomu..
Bu köklü bir reform demek bir bakıma..
-
Ben ne olursa olsun Orada olup tepkimi vericem.
He eğer öğrenci de dövücekse Çevik.
KENDİLERİ BİLİR. ;)..
-
bu komunistleri anlamıyorum a.q..
bile bile dayak yemeye gidiyolar resmen :D ve bi hiç uğruna..
meb sanki siz orda bağırdınız diye koskoca sistemi değiştircek :D şunu söyliyim sklerine bile takmıcaklar..
haa gidin bağırın bağırmak iyidir =)
not:bende öss ye karşıyım ama böyle bağırmak çare değil.. -
la komunizmle ne alakası var ben komunist falan deilim ama bağırıcam :D.Ben tribün çocuyuğm:P.
CEM UZAN BAŞBAKAN ÖĞRENCİYE AF :D -
hackermemo bunu yazdı:
ama nabarsak yapalım bizi dinlemez o.ç ları.. bize ancak cem uzan yardım edebilir..
Wuhuhuhu :F