Öğrenim Kredisi
-
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------öğrenim kredisinde 4 yıllık için ortalama ne kadar geri ödeme yapılır bilen varmı ?
-----------------------------8 küsur bin TL hocam
ayrıca evet öğrenim kredisini uzatmak mümkün dilekçe ile ptt den alan arkadaşım vardı ama o 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş yapmıştı okulu uzamamıştı bilmiyorum yani.
-
öğrenim kredisi ocaktan itibaren 250 lira olucakmış. kyk'da müfettiş olan bir yakın söyledi.
-
nickmenza bunu yazdı:
-----------------------------
öğrenim kredisi ocaktan itibaren 250 lira olucakmış. kyk'da müfettiş olan bir yakın söyledi.
%20 zam geliyor ve 240 oluyor -
tosun bunu yazdı:
nickmenza bunu yazdı:
%20 zam geliyor ve 240 oluyor
-----------------------------ben de 240 olacak diye duydum...
-
nickmenza bunu yazdı:
-----------------------------ben yinede bu muride inanıyorum:)
-
arkadaşımdan duyduğum şeyi sizle paylaşıyorum
240 lira olacak ocak ayındada bu yardım adı altında 100 lira fazla verilecek doğruluk payı nedir hiçbi fikrim yok.. =)
-
HolyReform bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------öğrenim kredisinde 4 yıllık için ortalama ne kadar geri ödeme yapılır bilen varmı ?
-----------------------------8 küsur bin TL hocam
ayrıca evet öğrenim kredisini uzatmak mümkün dilekçe ile ptt den alan arkadaşım vardı ama o 2 yıllıktan 4 yıllığa geçiş yapmıştı okulu uzamamıştı bilmiyorum yani.
-----------------------------hocam ben geçen yıl 4 sene + hazırlık için 14e imza attım...
-
1000 lira da verseler; keser döner, sap döner, o kredi de aynen bize dönüyo, madem kredinin bereketi yok bari öderken dert olmasın.
-
Hala açıklanmadı bu krediler ya....
Tam olarak ne zaman açıklanacağı hakkında bilgisi olan varmı acaba?
-
almayın krediyi ödemesi zor oluyor yav