folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Öğretmenin Öğretmeni Vurduğu An

Öğretmenin Öğretmeni Vurduğu An

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uGuR
    uGuR's avatar
    Erkek
    Kocaeli'de, tartıştığı meslektaşını susturucu takılı bir tabancayla öldüren öğretmen, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesine bağlı Darıca beldesinde dün bir ilköğretim okulunda tartıştığı öğretmen arkadaşı 37 yaşındaki Hüseyin Cebe'yi susturucu takılı bir tabancayla öldüren 56 yaşındaki öğretmen N.K, güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Polisin olayla ilgili soruşturması devam ederken, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim olan öğretmen N.K.'nın cinayeti kendisiyle alay edildiği için işlediği öne sürüldü. Teneffüs esnasında onlarca öğrencinin gözü önünde güvenlik kameralarına yansıyan cinayet olayında N.K. meslektaşı ile önce tartışıyor, ardından sırtından 4 el peşpeşe ateş ederek Hüseyin Cebe'yi öldürüyor. Elindeki silahla okuldan kaçmayı başaran N.K, dün gece polise teslim oldu. Öte yandan müfettişlerin de bugün okula gelerek olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek

imam yellenirse cemaat sıçar derler

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek
    eğitim şart..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    abi vuran adamın psikolojik sorunları varmıs ,destek alıomus 2001 den beri...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    nerden bulmuş susturucuyu merak ettim, o kolay bulunabilcek bişi dğeil 1 , ikincisi gidip konuşayım bari atmadıysa ben alıyım :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek
    kocaeli'nde olan tbt'çiler olarak gidip bir röportaj yapın:D

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    zor ağa allah bilir nie vurdu a.q  ne yaptıda adam bu kadar tepki gösterdi gecim sıkıntısı malum a.q burasi tr yine millet bırbını kesmıor sokaklarda o gunlerde gelecek sabredin :D   kötü haberci gibi his ettim kendimi bi an :D
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
    adam alay edildiği için öldürmüş Allah adama sabır versin belli bi yaştan sonrada alay geçilmezki kardesim yazık adam bu yastan sonra yatacak içerde
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Evet biraz önce haberlerde seyrettim bende..

Adam psikolojik tedavi görüyormuş zaten..

Ama seyredince bir tuhaf oldum yaa, nerelere geldik, neler oldu bize :S

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    aLLah AkıL Fikir Versin

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Adamın psikolojik sorunları varsa ne diye tutuyorlar orda.Aynı şeyi bir öğrencisini öldürekte yapabilirdi.

λ
Toplam Hit: 2566 Toplam Mesaj: 12