folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Oha Kıza BAK! Kaçırdık Anasını Satayım!

Oha Kıza BAK! Kaçırdık Anasını Satayım!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ali_rock
    ali_rock's avatar
    Erkek
    Eğer gerçek olsaydı Mert bunu mahkemeye verirdi, özel eşyasını satıyor.Delil mi?"youtube"Tabi mahkeme kendi yasakladığı siteye girerse...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Begüm buymuş

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek
    begüm begümmm huu huuuuu suçu kendine at beybi... :D

l enfer c est les autres Sartre ...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xylgn_
    xylgn_'s avatar
    Homo
    Branxian bunu yazdı:
    -----------------------------

Begüm buymuş

bu olamaz kız videoda koca götlü gibisinden bişi diyodu hem allahını seversen o karıyı bunla kim aldatır.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

reklam olduğunu nerden mi anladım

hangi salak 10.1 mp sony marka milyar değerindeki makinayı kızda bırakır(ayrılsada almaz)

ve hangi duble salak milli takım imzalı  futbol topunu(parasını geçtim manevi değeri çok) yine kızda bırakır(hem o topun kızda ne işin boş zamanlarında yiyşmek yerine futbol mu oynuyorlardı)

+

bu kız anası babası arkadaşlarındandamı çekinmez ki  yok gecelikten çok hoşlanırdın yok o geceliği giyince az yiyişmezdik tarzı konuşmalar yapabiliyor

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kemaly
    kemaly's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı:

reklam olduğunu nerden mi anladım

hangi salak 10.1 mp sony marka milyar değerindeki makinayı kızda bırakır(ayrılsada almaz)

ve hangi duble salak milli takım imzalı  futbol topunu(parasını geçtim manevi değeri çok) yine kızda bırakır(hem o topun kızda ne işin boş zamanlarında yiyşmek yerine futbol mu oynuyorlardı)

+

bu kız anası babası arkadaşlarındandamı çekinmez ki  yok gecelikten çok hoşlanırdın yok o geceliği giyince az yiyişmezdik tarzı konuşmalar yapabiliyor

Aynen reklam ama süper reklam yapmış adamlar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

amk feyk mi değil mi diye bakmaya çalışıyom face linki veriyonuz sonrada fark ediyom benim face hesabım yok yasak kardeşim alkollü olanı var bilmem neyi var vermeyin şu aptal siteden link yav..

ayrıca ben feyk olduğunu düşünmüyorum hiç bi insan bu kadar kolay ee ıı diyemez doğal olmasa sonra reklamtaktiği desen bütün gün bahsi geçen sitenin reklamı zaten hemen hemen her sitede ve tv de dönüyo zaten para kazanıyor yeterincehitleri de var bence onlar için gerek yok..

ayrıca mert dengesizi bu kızın fotograflarıyla dolu bi makinayı gittigidiyorda satsaydı neler olurdu bi düşünün..

karatahtaya soruyorum bu kişiyi erkeklerin onuruyla oynamaktan dolayı 3. kişiler dava edebilir mi :|

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dreampark87
    dreampark87's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Eğer reklamsa bu çok iyi düşünülmüş bir reklam yok gerçekten intikamsa gerçektende çok iyi düşünülmüş bir intikam olaya hangi açıdan bakarsan bak güzel senaryolar :)) helal olsun düşünen kişi ve kişilere

Zifir:10 mg nikotin:0.8 mg karbon monoksit:10 mg WINSTON
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek
    Kız Şaka Maka Güzel Hocalar,Kızı Ban Versinler Ben Fotoğraf Makinası Alırım Ona :D Fake Olduğunu Düşünmüyorum pek Aslında

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek
    gel merte inat seninle bi gazoz içelim pul kolleksiyonumu filan göstereyim

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
Toplam Hit: 15607 Toplam Mesaj: 101