Okul Anılarımız
-
Hic unutmam 6.sinifta sinif baskanligi secimi vardi..Ozamanlar bende cok hevesliydim ve adayligimi koydum ve secilmistim..
Ayni gun dersin bos oldugu birgun sinif baya simardi bende baskanligin verdigi heves ile simaranlari tahtaya yazmaya basladim :))
Baktm kimse ciddiye almiyor yazdigim isimlerin altina bu arkadaslar osturdu diye yazdim ..
Ismi yazili olanlar bi anda susup kaldilar :D
Sonradan mudure sikayet ettikleri icin hem azarlandim hemde baskanliktan atildim o gunu hic unutamam :D
-
ortaokul 8. sınıfta üç arkadaş toplandık fen dersi sınavımız vardı dersimize çalışamadık doğru dürüst. napalım napalım diye düşündük aklıma gaz çıkarma (yellenme) tozu atmak geldi.. silgi kadar bişey aldık neyse ertesi günü okula gittik sabah tenefüste çöp kutusuna kimseye çaktırmadan tozu atmıştık kısa sürede kötü kokular üç katlı binayı sarmıştı herkesi dışarı çıkarmışlardı sonra baktık laboratuvara koku girmedi :) gıcık fen hocamızda sınavı iptal etmedi laboratuvarda sınav yapmıştı :) okulun disiplin müdürü bunu yapanları bulmak için yola koyulmuştu ama amacına ulaşamadı :) o anı hala aklımdan çıkmıyor :)
-
Bizim birtane elektrik öğretmeni vardı. 11. sınıfta,
Hocam merhaba nasılsınız demiştim.
Buda akıllı ya napıcan sen doktormusun diye sordu.
Bende yok hocam baytarım demiştim :D Susup kalmıştı :D
-
İstiklal marşı söylenmeden önce herkes sırada bekliyordu biz de savuruyorduk kartopunu kimse görmüyordu :D sövüp duruyolardı
marştan sonra tam çıkışta kel bi hocayı kelinden vurmuştum hiç unutamam hiiiiiç :D
-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------
irwa bunu yazdı:
hatırlamak istemediğim anım
lisedeyken okul tuwaletinde bana lez sulanmıştı :S
-----------------------------kiz olsam kesin lezbiyen olurdum erkek begenilirmi ne kizlar var
ajsdfkjfskjaghjhfasd -
irwa bunu yazdı:
-----------------------------Hahahahahaha :))) Koptum ya :d Bizde meslek liseliyiz =) Sınıfta canımız sıkılırdı ilahi söylerdik canımız sıkılırdı atelyede arka arkaya geçer grup yaparlardı :f Ben hep video kaydedici oldum :P
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------haha aman aman :D kolla kendını :|
-
kalemi sıranın altına atıp arkadaki kız arkadaşımızın bacaklarına bakmak; ve o zamanlar okadar güzel bir duyguydu ki bu :D
-
@NetBABA
aramızda halen lise okuyan müridler var. dikkatli anılar anlatın ki etkilenip yapmasınlar xD -
karaconda bunu yazdı:
@NetBABA
aramızda halen lise okuyan müridler var. dikkatli anılar anlatın ki etkilenip yapmasınlar xD
:D:D:Dben bunları taaa orta okulda yapıyordum :D:D:D