folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Okul Değişikliği Ve Sonuçları

Okul Değişikliği Ve Sonuçları

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tugra
    tugra's avatar
    Erkek
    ertan bunu yazdı:
    -----------------------------

çocuğun hevesini direk kırmıssındır ruhhastasi :)

hoca ağır ol ki daha çok ilgi çekersin.Ayrıca gizemli olmanın sana bi çok faydası olacaktır.Özellikle kızlar bayılır gizemli erkeklere.Hep gizemli takıl :) faydasını anlarsın (worked 100%)

-----------------------------
    kesinlikle bu konuda ilkokul da lisede çok tecrübe yaşadım eğitim hayatım 5 okulda ancak bitti ağır takıl tabi öle de b.. çıkarma

merhaba abi diyene sen kimsin lan diye tokatı yapıştırma :D kendi halinde arada gülen ağır yürüyen tip ol zamanla zaten kendin olursun maksat ilk izlenimde başarılı olmak şimdi senle dalga geçmeye falan çalışacaklar ordan bi şekilde zarar almadan yırtmak ok?

anlamayana Davul Zurna Saz ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    to_play
    to_play's avatar
    Erkek
    başkasının kimliğine bürünmene gerek yok kendin ol yeter

bir gece ansızın 81 düzce 82 musul 83 kerkük
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Valla hocam çevre sıkıntısını ben bu sene çok kötü yaşadım hatta konuda açmıştım eyer eski okulunda çevren iyise ve arkadaşlarını bulduysan bence hiç ayrılma ben tam buldum okulu değştirdim şimdi hiç memnun değilim bu dönemde bitsin okulu değiştircem tabi senin kötü bir ortamla tanışacağın değil bu ama inşallah şanslı olursunda çevreni bulursun kız tavlamak istiyosan biraz cool takıl herkesle sohpet etme 1-2 arkadaşın olsun sağlam olsun ama ben cool olamam ilerde diyosan hiç rollere girme bence sonra kötü bi izlenim uyandırıyo bence komiksen komik ol yada hiç bir rol yapma :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NonStop
    NonStop's avatar
    Erkek
    cool ve gizmli takıl hacı :D daha cok dikkat cekersin :P

darker than black...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Glaxoks
    Glaxoks's avatar
    Erkek

doğamda zeki olup kıvrak zekamal çok komik biri olabiliriorum.

şimdi okuduğum okulu zaten hiç sevmiom :S

kurtulmak istiom

öbür yandanda arkadaşa çevresi fln 1 ay fln sürcek herkes kaynaşmış ben kalcam ortada fln :S

"Murid" Değil "Murit"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

anasınıfı da adamdan sayacak olursak 10. okulum ve 4. lisem oluyor. ayrıca bunların büyük kısmı ayrı şehirlerde, doğuda ve batıda dağılmış şekilde. içine düşüp de çıktığım ortam değişimlerini tahmin edin. velhasıl reklam yeter :D

mürid kardeşim kız ayağı g*t ayağı öncelikle bunu belirteyim. ha yok ben illede kızlardan yakınlık, alaka vs. bekliyorum, istiyorum diyorsan soğuk kanlı, gizemli takılmaya bak. aşırı bir tipsizliğin yoksa zaten damlarlar yavaş yavaş. yok arkadaş ortamı istiyorum diyorsan, kız-oğlan-erkek farketmez diyorsan, olduğun gibi ol. ama illaha da yakınlık kurmam gerek, yalnız kalamam diyorsan da çiçek-marlboro tekniğini kullanabilirsin.

*Not: Benim kendim yok, karaktersizim diyorsan da eşşeği sal çayıra mevlam kayıra her türlü şekle girmekte serbestsin. her sigaranın bir içicisi olduğu gibi her karaktere de yakınlık kuracak birileri bulunur cinsiyet gözetmeksizin. - şakaydı tabe :) -

Ben sürekli hocalarla takışarak ilgi çekiyordum. Bu yüzden bu 3 liseden kışkışlandım. üstelik bunu ilgi çekmek için filan da yapmıyordum, sadece kodumun dili fazla uzun :) ama 4. lisemde akıllandım çok şükür. tenefüse dahi ender çıkıyorum. beden dersleri dışında tenefüslerde boş derslerde filan basket oynamıyorum kızlardan ve gözlerden ırak bir şekilde. hoca tepeme binse "peki hocam" "haklısınız hocam" "kralsınız hocam" takılıyorum. ters konuşana "baba büyüksün" çekiyorum, yol veriyorum. dilim yandı çünkü :D hele bi okul bitsin, teker teker öpecem hepsini de okulu bitiremezsem gözüm açık gidecem :\

kendinize ayığ olunuz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Gizemli takıl azcık çekingen ol ama içinde bir pich'in yattığınıda sezdirt.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    iki hafta önce okul değiştirdim değiştir hocam değiştir tebdil-i  mekanda ferahlık vardır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek
    hocam hangi okuldan hangi okula geçiyosun?merak ettim..

Yapay zeka, zeka değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

kendin ol abi ya ne şekilden şekile gireceksin

çocuktum,büyüdüm
Toplam Hit: 2589 Toplam Mesaj: 23