Okul Kartı Kayıp İlanı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

Netten gazetelere kayıp ilanı verip hüküm kaldıramıyor muyuz ?

Best is yet to come...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Yaklaşık 3 ay önce okul kartımı kaybettim.Netten olmuyor telefonla gazeteyi arayıp kayıp ilanı vericem diyeceksin.İlan olarak da "ad soyad" okul kimliğimi kaybettim hükümsüzdür yazdırsan olay çözülür.Tabi gazetede çıkan ilanı belli bir süre sakla ne olur ne olmaz.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

torpedo_XL bunu yazdı:
    -----------------------------

Yaklaşık 3 ay önce okul kartımı kaybettim.Netten olmuyor telefonla gazeteyi arayıp kayıp ilanı vericem diyeceksin.İlan olarak da "ad soyad" okul kimliğimi kaybettim hükümsüzdür yazdırsan olay çözülür.Tabi gazetede çıkan ilanı belli bir süre sakla ne olur ne olmaz.

telefonla oluyorsa güzel de bunu büyük şehirlerde yapıyorlar mı ? İstanbul'da hangi gazeteye söylesem acaba

Best is yet to come...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sezoo
    sezoo's avatar
    Erkek

herhangi bir yazılı basın olur diye biliyorum. sonuçta ufakta olsa büyükte olsa tüm gazateler incelenmesi için gerekli yerlere ulaştırılıyor.

Dövme Yapılır Mekan ANTALYA-ALANYA
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

yerel gazetede olur hoca

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fatal3460
    Fatal3460's avatar
    Erkek

Herhangi Bir İlan Ajansına Gidip 'Okul Kartımı Kaybettim Hükümsüzdür. Ad Soyad' şeklinde İlan Verebilirsin, Telefonla İlan Alan Yerler Kredi Kartı İle Çalışıyor O Şekildede Verebilirsin.  Arkadaşın Dediği Gibi O Gazeteyi Sakla İlerde Herhangi Bir Sorun Çıkarsa Gazeteyi Gösterirsin. Gazetenin Sadece İlan Cıkan Kısmını Değil Bütün Olarak Saklaman Lazım.

Üç Nokta
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birkovic
    birkovic's avatar
    Erkek

İstanbul da oturanlardan kimliğini kaybeden ve ilan veren var mı ? Bende o gazeteye veriyim.

Gazetenin biri 18 TL istedi :)

Best is yet to come...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

yerel gazetemiz var biz 5 tl alıyoruz :) ama posta ucretı falanda uzerıne koyarım ama sole bı sıkıntı var postayla  1 haftada falan gelıyor kargoyla yolalrım sen odersın ben sadece 5 tl mı alırım :D gazete benım degıl sımdı 5 tl almasan nolur kı dıyenler olabılır ben sadece gazetenın dızgı grafıgını yapıyorum :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angels_demos
    angels_demos's avatar
    Erkek

emnimax bunu yazdı:

yerel gazetemiz var biz 5 tl alıyoruz :) ama posta ucretı falanda uzerıne koyarım ama sole bı sıkıntı var postayla  1 haftada falan gelıyor kargoyla yolalrım sen odersın ben sadece 5 tl mı alırım :D gazete benım degıl sımdı 5 tl almasan nolur kı dıyenler olabılır ben sadece gazetenın dızgı grafıgını yapıyorum :)

nasıl 1 hafta yahu max ptt bile 3 günde yolluyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    emnimax
    emnimax's avatar
    Erkek

bazen ben gazete yolluyorum ıstanbuldakı okurlarımıza falan ptt ıle 1 hafta sonra ulasıyor cok geldı basıma :)

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

bu okul kartı nedir kimlik gibi önemli bişey mi ?

Toplam Hit: 2901 Toplam Mesaj: 13