Okul Sıram.
-
bizde bunu yapmıştık bi zamanlar dersanede =) -
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------A nokta q bide iyi bi b*k yemişin gibi gelip burda söleme ya.İlerde bu sacma sapan hareketleri keske yapmasaydım diceksiniz.Bide utanmadan diyorsun bir yere yazı yazınca zarar mı vermiş oluyorum !
Madem yazı yazmak zarar olmuyor.Gidelim sizin evin dışına bir güzel tahribat.com yazalım.Bak sprey boyalarda benden
-----------------------------nie bizim evin dekoru sanamı düstü hocam ?
-----------------------------Yoq hocam ondan değil.Demişsin ya yazı yazmayla zarar mı verilmiş oluyor.Bende onu sölüyorum.Ev olmasın arabaya yazalım yada bilgisayar masana yada başka bir eşyana.
-----------------------------sıramın üstüne yazılmayan arabesk söz kalmamıs bende kalan yere tbt yazdım diye zarar vermis mi oluyorum demeye calısmıstım
-----------------------------İşte sende o yazı yazanları uyaracan.Ulan bu babanın malı mı dicen.Demiyorsan bile ne de olsa içine s*cılmıs bide ben s*cayım demicen.
Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok
-----------------------------yazanları bilsem uyarırdım zaten sene sonunda zımparalanıcak bi yazsam nolurdu die düsündüm we yazdm.
-
Yorum yok
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
-----------------------------
bizde bunu yapmıştık bi zamanlar dersanede =)
süper :ÇD -
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------bende koluma çizecem :D
ben koluma çizmiştim aytek logosunu :) diğer makina ewde kaldı yarın upload ederim :) ama gercekten güzel olmustu.. dövme yaptırmayı düşünüyorum.. aytek logosu olucak :) -
bak burda insanlara karşı çıkmışsın ama en basitinden düşün. öss'ye girdiğim sıra kırıktı, üzeri yazılarla doluydu, sınav kağıdını doldururken kaç defa kırık kısma geldi. yani o streste o sıranın insanın canını sıktığını nasıl tahmin edersin.(sıranı önceden değiştirseydin demeyin hoca sınav anı yerimi değiştirmişti)
gençliktir yapılır böyle şeyler ama yarın bigün pişman olucan işte :|
-
seni heybeliada da ağaca vurduk yetmedi galiba. exca ya söyliyem de bi daha vuralım seni :|
-
Kazınmış gibi durmuyor,tahta kalemi ile yazılmışsa problem olmayacağını düşünüyorum..
-
SyspioniC bunu yazdı:
-----------------------------seni heybeliada da ağaca vurduk yetmedi galiba. exca ya söyliyem de bi daha vuralım seni :|
BSG :| -
Ben de çüküme yazcam hocam küçükken tbt büyüyünce tahribat.com görünecek :|
Meraktan soruyorum böyle sağa sola yazmadaki amaç ne? Reklam yapmak desem herhalde okul sırasından reklam işi iyi olsa şimdiye parayla yazı yazan adamlar çıkardı piyasaya.