Okula Alacağımız Ürünleri Aldık Paramız Arttı Ne Yapalım ?
-
siplasplas bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Okula yardım yapılabilir diyen arkadaşlar okulun iletişim bilgilerini de sağlarlarsa iletişime geçelim
Ulupamir köy öğretmeni halil Yeniçeri 0533 560 04 64 . Van Erciş'e bağlı köy depremden en çok etkilenenlerden...
o bölgenin bayağı ihtiyacı var. bence de kalan yardım buraya aktarılabilirse iyi olur.
Köy bir kırgız köyü. Bütün her yere yığınla konteyner verilirken bu köy es geçilmiş. Camileri hala yıkık. Bir de bu adamların çoğu korucu olduğu için sevgi Pıtırcığı olan "tog" ve "ÇYDD" bu köyü görmezden gelip diğer köylere devamli van üşüyor isimli kampanya ile yardım yapıyor. .
-
HAZAR_HAN bunu yazdısiplasplas bunu yazdıHAZAR_HAN bunu yazdırenegadealien bunu yazdı
Okula yardım yapılabilir diyen arkadaşlar okulun iletişim bilgilerini de sağlarlarsa iletişime geçelim
Ulupamir köy öğretmeni halil Yeniçeri 0533 560 04 64 . Van Erciş'e bağlı köy depremden en çok etkilenenlerden...
o bölgenin bayağı ihtiyacı var. bence de kalan yardım buraya aktarılabilirse iyi olur.
Köy bir kırgız köyü. Bütün her yere yığınla konteyner verilirken bu köy es geçilmiş. Camileri hala yıkık. Bir de bu adamların çoğu korucu olduğu için sevgi Pıtırcığı olan "tog" ve "ÇYDD" bu köyü görmezden gelip diğer köylere devamli van üşüyor isimli kampanya ile yardım yapıyor. .
Köy okullarının ihtiyacı daha mühim olabiliyor, öncelikli düşünülebilir.
Diğer arkadaş da yazmış önceki sayfada ama tüm türkiyedeki okullara biz yetişemeyiz ( Paralel Milli Eğitim olacağız yoksa :P )
Sonuçta bu parayı veren arkadaşlar okula yardım yapacaklar diye verdi, birini seçip en kısa sürede olayı bitirmek iyi olur.
-
bence aynı okula gitsin sınıfın duvarına bu sınıfın araç gereçleri tahribat.com tarafından yapılmıştır falan yazdırılsın güzel olur :D
-
asa42 bunu yazdıArmadA bunu yazdı
bence biz bu olayı gelenekselleştirelim ayda olmasada yılda yapılabilir ?
çok güzel olur illaki para konusunda destek çıkacak birileri bulunur
ama asıl soru : Organizasyonu kim yapcak?
Rene kaç aydır baya emek harcıyor, kolay mesele değil baya uğraştı helal olsun ..
Organizasyonu güvenilir biri yapıcak. ama buna önce yönetimden birinin onayı çıkması gerekli + olarak bu olay gelenekselleşirse olay site yönetiminden birileriyle yürütülür.
-
O paranin bi 50-100 lirasiyla parti yapalim cocuklara geri kalaninida baska bir okula bagisliyalim.
-
kalan parayı en iyi değerlendirme yolu http://leyladansonra.wordpress.com/
ağır hasta çocukların minik isteklerini karşılamaya çalışan bir avuç gönüllü var. bir kaç miniği mutlu edecek şeyleri alabiliriz. çok hoş olur.
ilgili tahribat konusu http://www.tahribat.com/Forum-Leyladan-Sonra-Sosyal-Sorumluluk-190258/
hatta sosyal sorumluluk projesi olarak sabit başlık yapmamız çok yerinde olur. Sadece parayla ilgilide değil,miniklerin istediği şeylerden elinde olan müritler gönderebilir. para toplanıp o ürün alınabilir. Tahribat.com a yakışır bir iş olur.
-
Hala mı duruyo bu konu ya, 966 TL yi bana verin istediğiniz kitabı okuyim. Eğitime gitmiş olur yine
-
holü de hortumcu çıktı iyi mi ?
parayı verenler kimler ise onların ortan fikrini alın derim.
-
HolyOne bunu yazdı
Hala mı duruyo bu konu ya, 966 TL yi bana verin istediğiniz kitabı okuyim. Eğitime gitmiş olur yine
yakışmadı be şeyh
-
adamın mekanında adama şekil yapmayın :)