folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi

Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ulas_dragon
    ulas_dragon's avatar
    Erkek

epson 'nun eğitim için ürettiği prpjeksiyonları var fiyat olarak daha uygundur die düşünüyorum 

sıkıntı büyük
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

abiler kdv sorununuz için ;

http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurular/ihale2004/KatmaDegerVergisiGenTeblig25743.htm

ayrıca sorun olursa milli eğitim müdürümüzlede görüşebilirim.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Zamanında bilgisayar alırken nickini hatırlayamadığım bir müridin kuzeni Mesut abi bana inanılmaz fiyatlar vermişti. Kimse o mürid çıksın ortaya! (: Üstelik Ankara'da, bi koşu gidip alabilirsiniz ((:

sigara değil, balık olan.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Zamanında bilgisayar alırken nickini hatırlayamadığım bir müridin kuzeni Mesut abi bana inanılmaz fiyatlar vermişti. Kimse o mürid çıksın ortaya! (: Üstelik Ankara'da, bi koşu gidip alabilirsiniz ((:

benim o :) memnunsundur umarım bilgisayarından ;)

Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız fiyat konusunda. ürünleri kararlaştırın ben takipteyim konunun.

Kuzenimin firması normalde kurumsaldır. fakat arada dostlarımıza da satış yapıyoruz.

www.messi.com.tr

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    nights_judge bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız fiyat konusunda. ürünleri kararlaştırın ben takipteyim konunun.

Kuzenimin firması normalde kurumsaldır. fakat arada dostlarımıza da satış yapıyoruz.

www.messi.com.tr

Hocam o zamanlar facebook üstünden biri aracılığıyla iletişim kurmuştuk da öyle mi şey yapmıştık neydi, nickini bilmiyordum, sonra kapattım bulamadım da seni teşekkür edememiştim. Hem çok uygun fiyata aldım hem sonra sorunlarım olduğunda çok ilgilendi Mesut abi, zaten şahane bir insan. Geç kaldım biraz ama çok teşekkür ederim! Firmanın yeni hali de hayırlı olsun (((:

sigara değil, balık olan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı
    nights_judge bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

www.messi.com.tr

Hocam o zamanlar facebook üstünden biri aracılığıyla iletişim kurmuştuk da öyle mi şey yapmıştık neydi, nickini bilmiyordum, sonra kapattım bulamadım da seni teşekkür edememiştim. Hem çok uygun fiyata aldım hem sonra sorunlarım olduğunda çok ilgilendi Mesut abi, zaten şahane bir insan. Geç kaldım biraz ama çok teşekkür ederim! Firmanın yeni hali de hayırlı olsun (((:

aynen facebooktan görüştük sonra kayboldun :P güzel dileklerin için sağol ;) hiç bir zaman" tamam sattık işimiz bitti" yapmadık yapmayız, bize yakısmaz bu..

"fourtech (4tek)
    " firmasından bir ortağıyla ayrıldı mesut abim, ve "messi" (MESut ve Sinan isimlerinden geliyor) kuruldu. teşekkürler :))

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek
    nights_judge bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı
    nights_judge bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

www.messi.com.tr

aynen facebooktan görüştük sonra kayboldun :P güzel dileklerin için sağol ;) hiç bir zaman" tamam sattık işimiz bitti" yapmadık yapmayız, bize yakısmaz bu..

"fourtech (4tek)
    " firmasından bir ortağıyla ayrıldı mesut abim, ve "messi" (MESut ve Sinan isimlerinden geliyor) kuruldu. teşekkürler :))

bana da gruptan yardimci olmustun Volkan hocam hdd lazimdi sagolsun Mesut Bey cok ilgilenmisti. Kendisi Tahribat'i cok seviyor oyle bir kanaat uyandirmisti bende bayagi konusmustuk Tahribat hakkinda :))

Aradan 2-3 ay gecti sonra ram alacaktim gittigimde bana ayrildigini soylediler uzulmustum. Ram'i de alamadim tabi. Cok tesekkur ederim. 2 yil olmus vay be o.O

copy
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

karizma ya volkan :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek
    murathan bunu yazdı

bana da gruptan yardimci olmustun Volkan hocam hdd lazimdi sagolsun Mesut Bey cok ilgilenmisti. Kendisi Tahribat'i cok seviyor oyle bir kanaat uyandirmisti bende bayagi konusmustuk Tahribat hakkinda :))

Aradan 2-3 ay gecti sonra ram alacaktim gittigimde bana ayrildigini soylediler uzulmustum. Ram'i de alamadim tabi. Cok tesekkur ederim. 2 yil olmus vay be o.O

hadi yaa bana ulaşsaydın hocam  ya :( ayrıldılar, yanlış yaptı ortakları olacak hıyarlar.. 1 sokak ön tarafta yeni şirketi hanımeli sokak 34 numarada "messi bilişim"  :) 

@KARAKULE şımartıyorsun beni :P 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

alacaksanız alın amk artık

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 14868 Toplam Mesaj: 51