Okula Hediye Edeceğimiz Projeksiyon Ve Laptop İçin Öneri - Alınacak Ürünler Eklendi
-
epson 'nun eğitim için ürettiği prpjeksiyonları var fiyat olarak daha uygundur die düşünüyorum
-
abiler kdv sorununuz için ;
http://www.meb.gov.tr/duyurular/duyurular/ihale2004/KatmaDegerVergisiGenTeblig25743.htm
ayrıca sorun olursa milli eğitim müdürümüzlede görüşebilirim.
-
Zamanında bilgisayar alırken nickini hatırlayamadığım bir müridin kuzeni Mesut abi bana inanılmaz fiyatlar vermişti. Kimse o mürid çıksın ortaya! (: Üstelik Ankara'da, bi koşu gidip alabilirsiniz ((:
-
izzmarit bunu yazdı
Zamanında bilgisayar alırken nickini hatırlayamadığım bir müridin kuzeni Mesut abi bana inanılmaz fiyatlar vermişti. Kimse o mürid çıksın ortaya! (: Üstelik Ankara'da, bi koşu gidip alabilirsiniz ((:
benim o :) memnunsundur umarım bilgisayarından ;)
Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız fiyat konusunda. ürünleri kararlaştırın ben takipteyim konunun.Kuzenimin firması normalde kurumsaldır. fakat arada dostlarımıza da satış yapıyoruz.
-
nights_judge bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Elimizden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışacağız fiyat konusunda. ürünleri kararlaştırın ben takipteyim konunun.Kuzenimin firması normalde kurumsaldır. fakat arada dostlarımıza da satış yapıyoruz.
Hocam o zamanlar facebook üstünden biri aracılığıyla iletişim kurmuştuk da öyle mi şey yapmıştık neydi, nickini bilmiyordum, sonra kapattım bulamadım da seni teşekkür edememiştim. Hem çok uygun fiyata aldım hem sonra sorunlarım olduğunda çok ilgilendi Mesut abi, zaten şahane bir insan. Geç kaldım biraz ama çok teşekkür ederim! Firmanın yeni hali de hayırlı olsun (((:
-
izzmarit bunu yazdınights_judge bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
Hocam o zamanlar facebook üstünden biri aracılığıyla iletişim kurmuştuk da öyle mi şey yapmıştık neydi, nickini bilmiyordum, sonra kapattım bulamadım da seni teşekkür edememiştim. Hem çok uygun fiyata aldım hem sonra sorunlarım olduğunda çok ilgilendi Mesut abi, zaten şahane bir insan. Geç kaldım biraz ama çok teşekkür ederim! Firmanın yeni hali de hayırlı olsun (((:
aynen facebooktan görüştük sonra kayboldun :P güzel dileklerin için sağol ;) hiç bir zaman" tamam sattık işimiz bitti" yapmadık yapmayız, bize yakısmaz bu..
"fourtech (4tek)" firmasından bir ortağıyla ayrıldı mesut abim, ve "messi" (MESut ve Sinan isimlerinden geliyor) kuruldu. teşekkürler :)) -
nights_judge bunu yazdıizzmarit bunu yazdınights_judge bunu yazdıizzmarit bunu yazdı
aynen facebooktan görüştük sonra kayboldun :P güzel dileklerin için sağol ;) hiç bir zaman" tamam sattık işimiz bitti" yapmadık yapmayız, bize yakısmaz bu..
"fourtech (4tek)" firmasından bir ortağıyla ayrıldı mesut abim, ve "messi" (MESut ve Sinan isimlerinden geliyor) kuruldu. teşekkürler :))bana da gruptan yardimci olmustun Volkan hocam hdd lazimdi sagolsun Mesut Bey cok ilgilenmisti. Kendisi Tahribat'i cok seviyor oyle bir kanaat uyandirmisti bende bayagi konusmustuk Tahribat hakkinda :))
Aradan 2-3 ay gecti sonra ram alacaktim gittigimde bana ayrildigini soylediler uzulmustum. Ram'i de alamadim tabi. Cok tesekkur ederim. 2 yil olmus vay be o.O
-
karizma ya volkan :D
-
murathan bunu yazdı
bana da gruptan yardimci olmustun Volkan hocam hdd lazimdi sagolsun Mesut Bey cok ilgilenmisti. Kendisi Tahribat'i cok seviyor oyle bir kanaat uyandirmisti bende bayagi konusmustuk Tahribat hakkinda :))
Aradan 2-3 ay gecti sonra ram alacaktim gittigimde bana ayrildigini soylediler uzulmustum. Ram'i de alamadim tabi. Cok tesekkur ederim. 2 yil olmus vay be o.O
hadi yaa bana ulaşsaydın hocam ya :( ayrıldılar, yanlış yaptı ortakları olacak hıyarlar.. 1 sokak ön tarafta yeni şirketi hanımeli sokak 34 numarada "messi bilişim" :)
@KARAKULE şımartıyorsun beni :P -
alacaksanız alın amk artık