Okulda Adam Yaraladım Ne Olabilir?
-
tmm sinir patlaması iyi hoşta kalem sokmak ne ya
bi iki yumruk kosan daa iyi
-
4 dikiş atmışlar lakin sorun yok.. disipline işlemedi veya bir işlem başlamadı özel hastaneye
götürmüş okul.
-
Bu olayda kimin haklı olup olmadığını bilmiyorum ama, arkadaşınla en yakın zamanda ister sen ister o haklı olsun helalleşmeyi deneyebilirsin.
-
karı kılıklılar kavgada bıçak silah vs. ile saldırır. erkek adam göğüs göğüse yumruk yumruğa dövüşür
-
raul bunu yazdı:
-----------------------------
karı kılıklılar kavgada bıçak silah vs. ile saldırır. erkek adam göğüs göğüse yumruk yumruğa dövüşür
-----------------------------sen bugün yemin mi ettin 20 günlük konuları hortlatcam diye?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------raul bunu yazdı:
-----------------------------sen bugün yemin mi ettin 20 günlük konuları hortlatcam diye?
-----------------------------puhaha yaw can sıkıntısı önemi anlaşılamayan konuları tekrar gündeme getiriyorum:)
-
raul bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------raul bunu yazdı:
-----------------------------puhaha yaw can sıkıntısı önemi anlaşılamayan konuları tekrar gündeme getiriyorum:)
muah :D -
piskopata bağlamişsin,adam gibi patlatsaydin yumrugu şakagına ama ona gücün yetmedi omzuna koluna sok .cocogun kafaya sokmussun harbi piskopatlık
-
Konuyu hortlatmaya lüzum yok profile saçma sapan yorum atmayada lüzum yok
-
@raul kardeşim bu can sıkıntın et süt kıl tüy ban olarak geri gelebilir ondan diorum :)