Okulda İçki İçilir Mi ? Evet İçilirmiş
-
amk ben o çucukların işte bunlar watan haini devletin malını böle kırarsalar kullanılmaz hale getirrilerse amk köyde çocuklar okumaya aç bunların yaptığına baq mak çocukları çaktırmadan içsinler canımı yesinler amkçewreye ne zarar werion be piçin oğluu
-
Namaz kılınıyorsa okulda , alkolde içilir. Ne olmuşki ?
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ne alaka ?? namaz kılınabilir ?? allam ya...
-
decameron bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------içki içmekle namaz kılmayı neye göre aynı kefeye koydun anlayamadım?okulda namaz kılmanın kime ne zararı var onu
hiç anlamadım.. içki içip donla gezmek gibi bişey felan değil namaz kılmak... lisede sırada öğlen namazı kıldğm olmştur
eminimki içip sıçan bebelerden daha düzgün bi davranıştı yaptğm
-
Valla dai bende içtim zamanında ama yakalanınca kötü oldu :D okulda içmein sapıtmayın aq,her türlü suç bu,heleki akp döneminde yakalayınca kovalıyolar direk amman haa!Cold bilir noldu bana :D oda tam biliyomu hatırlamıyom tam anlatmışmıydım ona :D :P
-
evet içilir lise 2 de okul ayık gittiğim gün yok gibidir. alkol zeka açar sabahları 25 cl vodka zekayı açar ama daha fazla içmeyin. Biz bu olayı hem fem de dersanede hemde yatakhanede yapmıştık bayağı zevkli birşeydir.
-
namaz kılarken lan amına kodum ipne sikim ananı seni sikim vs.. dnemiyor, okula da bir zikim yapılmıyor mq.
İçmekte bir insanın en doal hakkı.Bir yer yapsalar.Ama devir onların devri mq
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------namaz kılarken lan amına kodum ipne sikim ananı seni sikim vs.. dnemiyor, okula da bir zikim yapılmıyor mq.
İçmekte bir insanın en doal hakkı.Bir yer yapsalar.Ama devir onların devri mq
-----------------------------neden yapılsın namaz kılmak kötü bişeymi? namaz kılan bu şerefsizler gibi sapıtıyormu donla gezip böyle rezil halleremi
giriyor ki?
-
Maryip ben de gebze de okuyorum ya :D
Allahtan GYTE de böyle şeyler olmuo (en azından ben hiç görmedim :P)
decameron ya ilginç bi anlayışın var bilio musun?
içki içmek ile namazı karşılaştırmak (harbi ilginç ya)
Ha hristiyanların ayinlerinde şaraba ekmek banıp içmesi gibi (bir ibadet havası içinde olacaksa) olacaksa buyursunlar içsinler okullarda problem deil...
Ama benim de namazıma karışmasınlar...
-
namaz kılanlara baya bir dalgalandı haberlerde irtica hortladı die.. bunda ise olur gençlikdir yapar diyip çok az tv kanalı gösterdi ...
nagihan ?
- burda
aslı?
burda
adalet
yok!!!!