Okulda Ki Torent Engeli
-
Merhaba ofice 2010 indirmeye çalışıyorum ama torent siteleri engelli
1) Wirelesten giriyorum bunu nasıl engelliyorlar ?
2) Office 2010 torentini bir siteye rar layıp upload edebilir misiniz ??
-
hocam upladım pm ile lınk verıyorum. 3 ayrı office 2010 torrent dosyası var ıstedıgını ındır.
-
gel la bizim laba vereyim sana ne uğraşıyorsun torrentle zaten boktan bi internetiniz var
-
KaRaKuLe bunu yazdı
gel la bizim laba vereyim sana ne uğraşıyorsun torrentle zaten boktan bi internetiniz var
şuan merak içerisindeyımm lab :(
-
ruhii bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
lab=laboratuvar işte ege üniversitesinde bi laboratuvar biyoteknoloji laboratuvarı :)
-
KaRaKuLe bunu yazdıruhii bunu yazdıKaRaKuLe bunu yazdı
lab=laboratuvar işte ege üniversitesinde bi laboratuvar biyoteknoloji laboratuvarı :)
aklıma bin türlü şey geldi :D
açıklama için tşk'ler :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
Neresi b*ktan mış:
-
-
anadolu üniversitesindeki interneti hic görmediğindne dolayı öyle diyorsun sanırım 17mbps utanç verici bir sayıdır hacı rezalet neyse olm ne uğraşıyorsun indirmekle gel vereyim harddiski sana ya :)
-
KaRaKuLe bunu yazdı
anadolu üniversitesindeki interneti hic görmediğindne dolayı öyle diyorsun sanırım 17mbps utanç verici bir sayıdır hacı rezalet neyse olm ne uğraşıyorsun indirmekle gel vereyim harddiski sana ya :)
Bunu desteklemek için hız testi atardım da şuan evdeyim min 60mbit görüyoruz anadoluda akşam üstleri 120 mbit bence düşün bi ayrıca ben evde 20 mbit kullanıyorum :D
-
WildWamqire bunu yazdı
! E:\programlar\Office\Tr.Offis.2010.64bit.rar: OFFICE 2010 Professional Plus VL SP1 Türkçe 64 Bit\Word.tr-tr\WordLR.cab dosyasında CRC hatası. Dosya bozuk
! E:\programlar\Office\Tr.Offis.2010.64bit.rar: Tanımlanamayan arşiv sonu
Okuldayım kule Birazdan manisaya geçeceğim bugün halledemezsem yarın alırım senden.
zeybekustasi tarafından 27/Şub/13 16:25 tarihinde düzenlenmiştir