Okulda Kız-Erkek Ayrımı (Soru)
-
Bu şekilde hak aranmaz ama...
Sen normal zamanda girerken aklına gelmedi mi o kızın farklı giymesi? Gelmedi çünkü sende farklı giyiyodun sesin çıkmadı.
Git normal renk giy pantolonunu kızıda başka renk pantolonla içeri alırsa hakkını ararsın niye böyle bir uygulama yapıyorsunuz diye...
-
Hocada haklı kalkıp kızın eteğine bir şey dese ülkede o kadar yobaz insan varki vay bizim kızın eteğine bakmış hebele hübele bir ton tatntana çıkarabilirler geri kalmış ülke olduğumuzdan bu tip insanımsı mahluklar var belki kıızın aileside bunlardan birir çıkabilir diye hoca pas geçmiş olabilir.
-
bizim lisede tam tersiydi la :( giyerdim farklı renk ceket hatta ceketsiz kravat biliyorsun nerelerde pantolon aynı değil saçlarım uzun bi sik demezlerdi bize ama bizim kızlarda kevaşeydi amk çok abartıyorlardı :D
-
otocu bunu yazdı
pantolon hocam benzetemediniz mi ?
hocanın yaptığı doğru değil ama bu senin dediğin saygısızlık. o senin büyüğün + öğretmenin. yaş kemale erince anlarsın yaptığın hatayı.
-
WALLACEs bunu yazdıotocu bunu yazdı
hocanın yaptığı doğru değil ama bu senin dediğin saygısızlık. o senin büyüğün + öğretmenin. yaş kemale erince anlarsın yaptığın hatayı.
Ses tonum ukalaca değildi... Normal Hocam pantolan dedim. Biraz bekledim benzetemediniz mi ? Yalanmı söyleyim kardeşim şortmu bu ?
Verdim dilekçeyi müdüre, müdür baktı gayet normal kıyafet dedi, geldi hoca özür diledi... Demek-ki neymiş hak arıyacaksınız....
-
otocu bunu yazdıWALLACEs bunu yazdıotocu bunu yazdı
Ses tonum ukalaca değildi... Normal Hocam pantolan dedim. Biraz bekledim benzetemediniz mi ? Yalanmı söyleyim kardeşim şortmu bu ?
Verdim dilekçeyi müdüre, müdür baktı gayet normal kıyafet dedi, geldi hoca özür diledi... Demek-ki neymiş hak arıyacaksınız....
son cümle sallamasyon geldi bana biraz:) bir öğretmen olarak söylüyeyim dedim...
-
cagatay09 bunu yazdıotocu bunu yazdıWALLACEs bunu yazdıotocu bunu yazdı
son cümle sallamasyon geldi bana biraz:) bir öğretmen olarak söylüyeyim dedim...
Bozuntuya verme hocaamm :)
-
otocu bunu yazdıWALLACEs bunu yazdıotocu bunu yazdı
omlet yapıp yanağından da öptümü ?
-
2013 yılına geldik hala serbest kıyafete geçemediler
-
WebJas bunu yazdı
özet : "dünya kadar malın olacağına fındık kadar amın olsun" demişler hocam.
heryerde aynısı yapılıyor sıkma canını..yasak insanlara tatlı geliyor birazda kendini yargılamalı fazla göze batmamaya çalışmalısın.
bari amın m'sine yıldız koysaydin amına koyim böyle cok açık olmuş