Okuldaki İlk Günleriniz
-
matematik hocasıda amk direk konuya girdi ayar oldum . Neyse şuanda milletin biraz uykusu var önümüzdeki haftalarda herkes eski formuna kavuşur :D
-
Juba bunu yazdı:
-----------------------------Bugünde sosyoloji hocasıyla atıştım a.k
dior sosyoloji nedir bir iki kişi bişeyler geveledi dedim bende yemişim sosyolojiyi kıl yün bu işler dedim . dior o nası sözler öyle sana hiç yakıştıramadım :D, diycektim bana yakıştıramadıysan kimseye yakıştıramazsın die amma demedim daha ilk günlerden papaz olmak istemedim . sory hoca dedim geçtik :F.
matematik hocasıda amk direk konuya girdi ayar oldum . Neyse şuanda milletin biraz uykusu var önümüzdeki haftalarda herkes eski formuna kavuşur :D
-----------------------------
ısınma turlar bunlar hacı ondan sonra ögrencilerde yola gelir örgetmenlerde takama kafaya -
Lise 3'e geçtim tmden sosyal bölümüne kaydoldum.Zaten yakın arkadaşım başka ile taşındı konuşucak kimseyi bulamadım en sonunda bir tane güzel muhabbet ettiğimiz bi çocuğu gördüm onunla birlikte lafladık oda başka sınıftaymış vs..Sınıfa bi girdim bizim eskilerden var ama hiç muhabbetim olmadığı adamlar filan sınıfta işte gittim birisinin yanına oturdum filan daha kitaplarda verilmedi yarında verilmez çünkü okulumuz yeni bitti.İnş yarında vermezlerde bu hafta fos geçer gider.Derslere bakmamla şaşırdım hep alayı fason xD idare ediyo gibi ama ortam yapmak lazım.Ayrıca 9.sınıf psikolojisi çok kötü daha yeni arkadaşlarınla ayrılmışsın tanımadığın bir sürü kişinin arasında herkesin birbirine baktığı ahmedin mehmede içinden ''lan nerden geldim buraya şu tiplere bak dediği'' kimisinin ''Kızlarda iyiymiş lise dedikleri bu olmalı'' gibi muhabbetlerin geçtiği bir yerde oluyosun ama lise ilkokula benzemez lise daha eğlencelidir.
-
iki dündür daha sınıf belli olmadı yaa..saatlerce maloş maloş ayakta beklemekde cabası :)
-
eml den düz lise yabancı dil bölümüne geçiş yaptım sabaha kalktım saat 9da gittim okula sınıfı arıyom amk sınıf yok :D yazmamışlar sınıfın adını sonra müdür yardımcısına gittim hocam biz üvey evlatmıyız dedim tüm böümlerin sınıfı var ama bizim yok m.yardımcısı bana şimdi kızın biri aldı gitti tabelayı dedi haydeee bir baktım saat 10 olmuş neyse zarda zorda olsa sınıfı buldumiçeriye girdim b,ir tane erkek bir tane kız var bir tanede kısa boylu kadın(ben nereden bileyim bu kısa boylu kadın bölüm hocasıymış)içeriye girdim dedim sa teyze:D hoca dedi ben bölüm hocasıyım ulan dedim şimdi zıçtık pardon hocam okula ilk defa geliyorum nakil oldumdedim sonra sınıf listesin baktım 8 kişi :D 6sı kız 2si erkek olm dedim yaşadın :D ertesi gün okual saat 9.30da gittim kapıyı çaldım girdim yine bölüm hocası var hoca dedi nerdesin bende uyuya kladım hocam diyince millet bastı kahkahayı :D ilk 2 günüm böyle geçti işte
-
Hepaq bunu yazdı:
eml den düz lise yabancı dil bölümüne geçiş yaptım sabaha kalktım saat 9da gittim okula sınıfı arıyom amk sınıf yok :D yazmamışlar sınıfın adını sonra müdür yardımcısına gittim hocam biz üvey evlatmıyız dedim tüm böümlerin sınıfı var ama bizim yok m.yardımcısı bana şimdi kızın biri aldı gitti tabelayı dedi haydeee bir baktım saat 10 olmuş neyse zarda zorda olsa sınıfı buldumiçeriye girdim b,ir tane erkek bir tane kız var bir tanede kısa boylu kadın(ben nereden bileyim bu kısa boylu kadın bölüm hocasıymış)içeriye girdim dedim sa teyze:D hoca dedi ben bölüm hocasıyım ulan dedim şimdi zıçtık pardon hocam okula ilk defa geliyorum nakil oldumdedim sonra sınıf listesin baktım 8 kişi :D 6sı kız 2si erkek olm dedim yaşadın :D ertesi gün okual saat 9.30da gittim kapıyı çaldım girdim yine bölüm hocası var hoca dedi nerdesin bende uyuya kladım hocam diyince millet bastı kahkahayı :D ilk 2 günüm böyle geçti işte
sa teyze :D:D. ehajzaeoıaz -
ilk düz liseme gittiğimde okulu girdim andımızı okucaz diye bekledim ama nafile kravatlı bıyıklı birini gördük mü neremizi düzeltecez diye şaşardık ve bi gün okul astım bi daha uğramadım
ikinci meslek lisemd aklım başıma gelmişti ve lise 1 de başlamıştım çalışkan bi öğrenci olacaktım ve öylede oldum ama ilk günü abi yanına oturabilir miyim diyen çocuklarla okudum 2. sınıfta ise herşey tersine dönmüştü ve eski ben yine gelmişti bu sefer dewamsızlık hakkını doldurmayacaktım ben okula 6veya 7. ders giderdim gittiğim zamanda fişi çalardım yoklama alınırdı ve okulda yazılırdım eğer bunları yapmasaydım kafadan 40 gün dewamsızlığım olurdu heralde ve 1.2.4.5. derken bi baktımki çatır çatır hoca dövüyoz öğrencisnin haddi hesabı yok zaten orda da barındırmadılar
üçüncü ve son liseme 2. sınıfın 2. döneminde geçmiştim okula girdim sınıfa çıktım sınıf arkdaşlarım sağolsun beni görünce ağaya kalktılar : ) büyük gösteriyoz ya beni stajer hoca sanmışlar :D neyse 2. sınıfta öyle bitti 3.sınıfta ise 2 gün okul 3 gün stajdı 1. dönem hiç görmediğim hocalarım olmuştu :D rapor fln derken orasıda bitti elektoronik mezunu olmuştum artık teknik servislik yapıyordum sonra teknik+satış+depo üçünü bi arada yönetiyordum o iş yeri batınca çıktık mecburen şimdi ise kozmetikde buldum kendimi sonum hayrola :D -
la iyide ben lise okumuyomki niye konuya tecavüz ettim geçmişi anımsadım bi baktımki yazmışım bide gönder gitsin demişim neyse ksr bakmayım alışırsınız alışır bişi olmaz tbt müridlerine aman beni örnek almayın derim :D ksr bakmayın bende arada kaynadım :D
-
ilk gün iyiydi ama ikinci gün aynı devam git yat gel :D
-
ilk gün : ilk derse girdik çıktık..
ikinci gün : ilk 2 derse girdik çıktık :)
okula alışamadım yafs :D aynı okul ama arkadaşlar iyi kaynatıo kaçıoz napalım :D
yarında 3 derse girip kaçarız heralde :D