Okullar Açılıyor ...
-
Evet bildiğiniz üzere 2 gün sonra okullar açılıyor . Kim kaçıncı sınıfa geçti, neler hissediyorsunuz öğrenelim
Ben heyecanla beraber bi üzüntü içindeyim . Özlem var en çok tabi arkadaşları baya bi özledim . Çoğu hipnedir ama çok iyi çocuklardır. Hocalarla polemiğe girmeyi, ismaili göt etmeyi, tenefüslerde uzun eşşek oynamayı falan filan hep özledim :) . Ve lise 3 ' e geçtim diyerek sözlerimi bitiriyorum
-
valla hoca okul değiştirdim ve kimseyi tanımıyor olucam.
garip duygular içersindeyim...
ankara lisesi... -
Ben lise 2. sınıfa geçtim.Büyük ihtimalle başka bir liseye nakil olucam fakat 2 gün kalmasına rağmen okulların acılmasına hala kesin değil :|
-
okulmu :| oyle bı sorunum yok sız dusunun :D
-
açılsın yaw yeter.her sabah mahallenin çocuklarının gürültüsüyle uyanmaktan gına geldi lafta dinlemiyolar biraz kafa dinleriz
-
üniverste büyük ihtimalle hazırlık olcak :D 20 sinde gidicem kıprısa 1 hafta orda kallıcam yabancı dil sınavı + dnaışman öğretmenle tnaışma var.Yurtlarada yerleşicem.
6 ekimde kesin gidiyorum :)
-
La hayır o değil ben her gece 03 04 05 saatlerinden birinde yattım okula nası adapte olucam bilmiyorum :D
-
ben de okulu deyiştirdim kimseyi tanımıyon ne yapcaz bakan yeni insanlar
işallah hayırlısı olur lise 2 yim yeter artıkya boku çıktı okullarında
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
açılsın yaw yeter.her sabah mahallenin çocuklarının gürültüsüyle uyanmaktan gına geldi lafta dinlemiyolar biraz kafa dinleriz
-----------------------------sen düşün analar babalar 2-3 çocukla bşa edemiyor öğretmenlerin vay haline kolay gelsin bu öğretmenlerede
-
Açılmaısn amk Lise 4 oldum Staj yapıcam 3 gün çalışcam 2 gün okicam :| ayrıca öss telaşı var:(
-
Juba bunu yazdı:
La hayır o değil ben her gece 03 04 05 saatlerinden birinde yattım okula nası adapte olucam bilmiyorum :D
ünivi ikinci öğretim seçmenin faydaları boşunamı seçtik o kadar