Okunacak Kitap Sıkıntısı
-
Son zamanlarda dünya çapındaki filmlerin kısırlığı kitaplarada mı vurdu nedir bilemiyorum ama okunmaya değecek kitap bulmakta zorluk çekiyorum.Kullandığım bir kitap sitesi var fakat her yoruma puan verdiği ve bu puanlar belli bir noktaya ulaştığında ücretsiz kitap alabilmeyi mümkün kıldığı için ordaki yorumlara pek güvenemiyorum.Aradığım kitabın konusu çokta önemli değil iki kriterim var kitabı okuyunca zeka ve gizem görmek istiyorum ve sırf fantezi üzerine kurulu olmamalı analttığı şeyle ilgili gerçek veriler,bilgilerde sunmalı.Ama zeka ve gizem en önemlisi.John verdon son kitabı Gözlerini Sımsıkı Kapat'la şu evden çıkılmayan soğuk günlerde ilaç gibi geldi.
Son olarak,çok bilinen,çok duyulmuş bir kitap önerecekseniz kuvvetle muhtemel okumuşumdur daha böyle gizlide saklıda kalmış mesela buna en güzel örnek İrrasyonel'i verebilirim,kitaplar tavsiye ederseniz daha elle tutulur bir yardım etmiş olursunuz,teşekkürler. -
Jean-Christophe Grangé'ın bütün kitaplarını okumanı tavsiye ederim. Tam aradığın türde.
-
Hepsini değil ama 4 kitabını alıp okumaya değer buldum,Kızıl Nehirler'i aldım okuduklarım kadar varsa diğerlerini de alıcam,çok teşekkürler.
-
Hakan Günday'ın kitapları güzel , Kinyas ve Kayra tam senlik hatta. "AZ" ı aldım şuan daha başlamadım okucaksan gel al benden.
Saygın Ersin oku ilk fırsatta Yedi Kartal Efsanesi adında bir üçlemesi var ;1. Kitap: Zülfikarın Hükmü
2. Kİtap: Erbain Fırtınası
3. Ktap : Ateş ve Bedel
İlk iki kitap yayımlandı. 3. daha yok piyasada beni fantastik hikaye olarak oldukça tatmin etti bu seri ve kesimlikle tavsiye ederim.
Zifir diye bir kitap var birde oda fantastik ve çok güzel bir roman yine Türk yazara ait. Bu kitabında devam serisi gelicek diye okumuştum onuda rahatlıkla tavsiye ederim.
Arkadaşta yazmış Grange Kitapları çok sürükleyicidir.
-
Elinde kasırga taburu veya girdap : pkk da yaşanmayan yıllar olan varsa
gönderirse parası neyse veririz . Yıllardan beri şu kitabı arıyorum kütüphaneme
bir türlü ekleyemedim içime dert oldu .
Dipnot : Pkkda yaşanmayan yılllar pkk propagandası yapmayıp tam tersine itirafçı kitabıdır -
emre kongar ı oku tarihe merakın varsa aydınlatıcı gerçekten.
-
Paulo Coelho -Elif
Bahaeddin Özkişi -Sokakta
-
George Orwell'ın Bin Dokuz Yüz Seksen Dört adlı kitabını tavsiye ederim.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Bin_Dokuz_Y%C3%BCz_Seksen_D%C3%B6rt
-
emrah serbes her temas iz bırakır ve son hafriyat bunları oku hocam. Hiç kitap okumuyan ben 2 sini de sıkılmadan bitirdim.
-

Harvard Üniversitesi'nde fizik ve matematik dersleri veren, Amerikan ABC televizyonunda bilim editörü olarak görev yapan Michael Guillen, Dünyayı Değiştiren Beş Denklem'de, günlük hayatımızı kalıcı bir biçimde değiştiren beş denklemin hem matematiğini hem de öyküsünü anlatıyor. Bu denklemlerin öyküleri bir yandan beş büyük bilim adamının portresini çizerken bir yandan da okuyucuya 17. yüzyıldan günümüze değin bilimin ve bilim-insan ilişkisinin kesintisiz bir tarihsel kaydını sunuyor. Çok soyut gibi görünseler de, etkileri son derece somut olan bu beş denklem, aslında bilimin o meşhur elmadan kötü şöhretli atom bombasına doğru çıktığı yolculuğun beş önemli kilometre taşı..
-
Eğer hala okumadıysa hemen okumaya başlamalısın Ayn Rand dan Hayatın Kaynağı... 10 Numara:)