Okuyamıyorum ?
-
2.sınıtı millet cinali okurdu ben resimlerine bakardım
3.sınıftı millet hayatbilgisi kitabını okurdu resimlerine bakardım..yada bakmazdım atardım kitabı
5.geldik millet roman okumaya başladı..resimleri yoktuki bakayım ? (hayatımda 1 tek robinson kruzoyu okdum başka roman okumadım)
8.olduk millet sınav soruları çözmeye başladı...hala okumuyodum .. ama sınavda 25 25 türkçe yaptım (bu kitap okumazsanız sınavda bişey ypmazsınız diyenlere kapak oldu)
Lise1 olduk millet hamlet okumaya başladı..ben hala okumuyodum okuyamıyodum..(end otomasyon bölümü öğrencisiyim) ilk defa hocanın kalın c++ kitabını okudum..bi gecede 400 sayfasını okudum belki...
lise2ydim tahribat.comla tanıştım..dökmanların hepsini okudum .dışında hiç bişey okumadım..okuyamıyorum..okumuyacam...
çok kötü bi huy biliyorum..zaten açma amacım bana yardımcı olun ? nası kurtulabilirim bundan ? kitap okumak istiyorum ben
ama dikkat dağınıklığı problemim var .. okuyamıyorum olmuyo valla ? yokmu bi teknik hacılar
-
at kendini aşşağı...
+ okuyomuşsun ya okumak istemiyorum diyosun... 400 sayfayı nasıl okudun? okumak istiyorum desende yalan kendini kandırma okumak istemiyorsun... gerçekten istersen okursun. gidip siktiri boktan kitaplar okuma ilgini çekecek romanlar bul yada tarihi kitap fikri kitabı falan ama ilgini çeksin
-
sirpence bunu yazdı:
-----------------------------at kendini aşşağı...
+ okuyomuşsun ya okumak istemiyorum diyosun... 400 sayfayı nasıl okudun? okumak istiyorum desende yalan kendini kandırma okumak istemiyorsun... gerçekten istersen okursun. gidip siktiri boktan kitaplar okuma ilgini çekecek romanlar bul yada tarihi kitap fikri kitabı falan ama ilgini çeksin
-----------------------------
+ olarak biraz ilgi meselesi hocam anladığım kadarı ile senin durumun :)ama kendin için iyi olduğunu düşünüyorsan anında değilde yavaş yavaş zorlamadan başlamalı ve alışkanlık haline getirmelisin diye düşünüyorum.
-
doğrusunuz öyle yapmam gerekiyor
-
sende ciddi derecede dikkat dağınıklığı var belli.
Tahribat Forum

Geyik

Okuyamıyorum ? -
okuma boş ver okuyupta ne olacak?
cevabını söyleyim artık düşünemeyeceksin. düşünemeyeceksin dediğim daha derinini düşünmek zorunda kalacaksın orayada giden yol ruh ve sinir hastalıkları yoludur.
-
okumaya bu yorumdan başla
-
Benim okumam cin aliyle başladı kemalettin tugcuyla bitti
-
konpicyus bunu yazdı:
-----------------------------sende ciddi derecede dikkat dağınıklığı var belli.
Tahribat Forum

Geyik

Okuyamıyorum ?
-----------------------------aha banlandı :D
-
bi gecede 400 sayfa okumuşsun helal hızlı okuma tekniklerini öğren belki bilgi girişinin yavaşlığı sıkıyodur seni mesela diyorum yavaş konuşan insanlardan haz etmeyip daha hızlı konuşanlara eğiliyosan böyle olabilir hızlı okuma tekniklerini öğren bence çok faydasını göreceksin
-
senin konulara, umursamaz/dashaq geçer tavırlar içerisinde verdiğin cevaplardan yola çıkarak
senden bi skim olmaz demek istiyorum sevgili holyzone