Öldüğüne En Çok Üzüldüğünüz Şarkıcılar Kimler?
-
jawsap67 bunu yazdı
yıl olmuş 2013 hala ahmet e üzülenler var ilginç
onlar ahmet kayanın bölücülüğüne kulak asmayanlardır ki bu gün de pkk ya karşı diz çöken ülkeye de ses çıkartmıyorlar tepkisiz kalıyorlar .. eminim alkış tutanlarda bir hayli fazladır o esir değişimine...
-
Müslüm gürses..
-
aşık veysel
michael jackson
-
efendi hayatı olanlara elbet üzülmüşümdür ... bölücü döl israfı olanlarında mezardaki kemiğine kadar sövmüşümdür
-
Ahmet KAYA... bi kere dinlemeye başladım mı iki üç ay bırakamıyorum her parçasını tekrar tekrar dinleyene kadar...
herşeyden önce sanatçı kişiliğine teşekkür edilmesi gerekir... Nazim hikmetin, Atilla ilhanın, Ahmed arifin, Sabahattin alinin, Can yücelin, Nihat behramın, Hasan hüseyin korkmazgilin, Yusuf hayaloğlunun, Nevzat çeliğin, Orhan kotanın, Pir sultan abdalın, Yılmaz odabaşının, Ali çınarın.... gider bu liste daha böyle... şiirlerini bestelemiştir bir çok anonim halk türküsünü seslendirmiştir ( azeri halk türküleri, alevi halk türküleri, karadeniz yöresi, ege yöresi...) güfte yazarı değil bestecidir fakat sözü müziği kendine ait parçalarıda vardır... türk edebiyatının en önemli eserlerini mükemmele yakın bi şekillde bestelemiştir... işte bu yüzden en azından bi teşekkürü hak eder...
hydr tarafından 15/Mar/13 21:32 tarihinde düzenlenmiştir -
ZEKÜ MÜREN
AHMET KAYA
-
beyaban bunu yazdı
efendi hayatı olanlara elbet üzülmüşümdür ... bölücü döl israfı olanlarında mezardaki kemiğine kadar sövmüşümdür
cuk oturmuş :)
-
Zeki Müren, Barış Manço, Micheal Jackson, Neşet Ertaş, Müslüm Gürses.
Tamamen kronolojik.
-
CEM KARACA
-
yorumlara baktım. yazılan bütün sanatçılara üzülüyorum amk :(