Oled Mi Qled Mi? En İyi F/P Televizyon Nedir?
-
65' tv arıyorum. Markası önemli değil renkler güzel olsun canlı dursun kafi. Öneriniz var mı?
-
Tabi ki Oled. Ancak ekran yanması riski var.
-
QLED TV der geçerim.
-
Marka olarak samsung derim 2022 de qledini aldım 4k filim izlemek gerçekten keyif verici
-
Mümkünse LG diğerlerinin işletim sistemlerini skeyim.
-
6 yildir LG oled 55 inc kullaniyorum film dizi tv izlemek o kadar guzelki anlatamam ben c1 serisi kullaniyorum.
hic sorun yasamadim oled panel kendini korumaya aliyor surekli acik kalsada karariyor uyku moduna geciyor.
PS5 oynarken FC 26 filan cok keyif aliyorum. ayrica LG C serisi islemcilerde eski kotu goruntuleride kaliteli hale getiren bir islemci bilmiyorum nasil oluyor ama
oledsiz 4k ile ayni videoyu izleyince bana cok kotu geliyor. oled le izleyince cok guzel -
fırsat konusuna yazmıştım kaynadı arada burayada yazayım
20k ya kadar
köy evine televizyon önerisi olan varmı
koyacağım yerin ölçülerini hatırlamıyorum
şimdilik 49-50 inç olarak bakayım
-
6 sene önce 77inç LG G serisi oled almıştım. Hayatımda yaptığım en mantıklı elektronik eşya alışverişlerinden biriydi.
-
6 sene önce 77inç LG G serisi oled almıştım. Hayatımda yaptığım en mantıklı elektronik eşya alışverişlerinden biriydi.
-
Miniled öneririm ben de 😅
Ben bu modeli takip ediyorum geceleri 56-57k lara düşüyor vatanda, inceleyebilirsin hocam
https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-65c6k-65inc-164-cm-4k-uhd-google-miniled-tv-uydu-alicili.html
-
benim bildiğim sırayla en iyileri Oled/Qled/QdLed
Yanma riski en az olan Qdled diye biliyorum en iyiside o dur ama fiyat olarak tabi baya yüksek
Arkadaşım sene başında ekran aldı Asus QdLed 27" bilgisayar için 62bin ödedi