Oltasız Balık Avı
-
Sevgili Mürid arkadaşlar bir programda görmüştüm cnn de oltasız bir bitkiyle balık avlıyorlar balıklar bayılıp su yüzüne çıkıyor ama nette pek bişey bulamadım bununla ilgili bilgisi olan var mı
-
benim bildiğim suya dinamit ses bombası gibi şeyler atıyorlar balıklar bayılıp sesten su yüzeyine çıkıyo
-
elektro şok :) İnsanı etkilemeyen elektrik voltajı veriyorlar dereye ve çarpılan balıklar bayılıyor sonra cup havaya çıkıyorlar. sende topluyorsun falan :D
-
wi-fi gibi desene
-
fly fishing olmasın o.Misine ucuna bi böcek bağlar atıp su üzerinden çekersin balık böcek sanığ atlar.Yani dediğin bişiyi konuyla ilgili oldugum halde duymadım görmedim
-
Ntv' de hayatta kal programında bahsediyosun sanırım.. Karikatürist erdi yaşaroğlunun konuk olduğu bölümde görmüştüm bende Muğla tarafına olmuştu akarsu kenarında bi bitkiyi bıçakla rendeleyip suya atmıştı.. Bitkide sudaki oksijeni emip balıklara şok yaşatmıştı ama bitkinin adı aklıma gelmiyo :|
-
Koyacan kavunu, peyniri golun kenarina, sonra dokecen bi buyuk rakiyi gole, onlar kendi karaya cikar zaten.
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------
Koyacan kavunu, peyniri golun kenarina, sonra dokecen bi buyuk rakiyi gole, onlar kendi karaya cikar zaten.
-----------------------------fantaziye bak :D
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------reis büyüksün bunun için insan bile denizdeyse yüzeye çıkar :D
-
smirnoff-ice bunu yazdı:
Ntv' de hayatta kal programında bahsediyosun sanırım.. Karikatürist erdi yaşaroğlunun konuk olduğu bölümde görmüştüm bende Muğla tarafına olmuştu akarsu kenarında bi bitkiyi bıçakla rendeleyip suya atmıştı.. Bitkide sudaki oksijeni emip balıklara şok yaşatmıştı ama bitkinin adı aklıma gelmiyo :|
-----------------------------Evet o program doğru bildin o bitki neydi onu unuttum
-
EnerJiC bunu yazdı:
smirnoff-ice bunu yazdı:
-----------------------------Evet o program doğru bildin o bitki neydi onu unuttum
-----------------------------öyle bir bitkinin adı unutulur mu bea. bide muğlada diyorsunuz ya. :D