Ölüme Susayan Davulcu
-
Öldürmeye niyetin var sa şu kusursuz cinayet başlığını oku
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------
Ne biçim insanlarsınız, oldu bir de ana avrat toplu küfür konferansları da düzenleyin davulcuya. Ramazanları ramazan yapan o insanı yerinden hoplatan ramazan davullardır. Ev araba alamları yanından hızlı bir araba geçince de çalıyor onun adamla ilişkisi yok. Beğenmiyorsan ondan sorumlu belediyede birisi vardır gider şikayet edersin. Bunun için konu açılıp yok tokmağı sokacam yok sunu yapacam ayıptır adam ekmek parası kazanırken uyuyan kimse kalmasın diye yırtınıyor besbelli sende gelip adamın arkasından neler söylüyorsun. Böyle sıkıntınız varsa, orucu da tutmayın aşşağı da inip dövün, hatta münevver gibi kafasını kesin...
Doğrusun EmirReis -
arkadaşla msnde konuşuyorduk geçende, geç saate kadar dalmışız muhabbete. birden bi kesiklik oldu yazışmada ama sonradan arkadaş "abi şu an itibari ile davulcu bizim mahalleye girdi ve nothing else matters çalıyor" dedi. öyle bir sahneyi düşününce gülmekten katıldım :). tabi arkadaş latife ediyor ama baya gürültülü çaldığından araba kornalarının da bağırdığından bahsetti.
tamamdır ramazanı ramazan yapan davulcudur birazda ama o kadar yüksek çalması da normal değil. artık saat denilen olay var herkes kuruyor saatini kalkıyor ya da erkenden yapıyor sahurunu kalkmıyor o saate.
davulcular abartı olmayacak şekilde çalsalar herkesin kulağına hoş gelcek şiddette çalsalar orta yol bulunur zannımca...
-
50 Kg Tnt geçtiği güzegaha döşe tam geçtiği sırada patlat Davulcuya ait bir iz kalmaz bu dünyada :) sende hem şekil yapmış olursun hemde kurtulmuş .
-
EmiRReiS bunu yazdı:
Ne biçim insanlarsınız, oldu bir de ana avrat toplu küfür konferansları da düzenleyin davulcuya. Ramazanları ramazan yapan o insanı yerinden hoplatan ramazan davullardır. Ev araba alamları yanından hızlı bir araba geçince de çalıyor onun adamla ilişkisi yok. Beğenmiyorsan ondan sorumlu belediyede birisi vardır gider şikayet edersin. Bunun için konu açılıp yok tokmağı sokacam yok sunu yapacam ayıptır adam ekmek parası kazanırken uyuyan kimse kalmasın diye yırtınıyor besbelli sende gelip adamın arkasından neler söylüyorsun. Böyle sıkıntınız varsa, orucu da tutmayın aşşağı da inip dövün, hatta münevver gibi kafasını kesin...
-----------------------------Ne alakası war kardeşim davul çalmadan tutulan orucun sevabı yok mu yani?
Yıllar öncesinen insanlar mantıksız bi uygulama bulmuş diye bunu bugun hala dewam ettirmenin ne anlamı war.
Bazı şeyleri insanlar hiç sorgulamıyor bile. Olaya tek taraflı bakmayın. Ben oruç tutuyorum ama tutmayan biri olsaydım ,ya da sen olasydın davulu ne kadar mantııklı bi uygulama bulurdun. Taş devrinde yaşamıyoruz ki ya adam gecenin bi yarısı sokağı yararak geçsin.
-
alacakaranlik bunu yazdı:
50 Kg Tnt geçtiği güzegaha döşe tam geçtiği sırada patlat Davulcuya ait bir iz kalmaz bu dünyada :) sende hem şekil yapmış olursun hemde kurtulmuş .
-----------------------------Çok Psikopatça Bi Yöntem. :) Yazık Olur Davulcuya..
-
Dina_Kaki
-----
bunu yazdı:Ne alakası war kardeşim davul çalmadan tutulan orucun sevabı yok mu yani?
Yıllar öncesinen insanlar mantıksız bi uygulama bulmuş diye bunu bugun hala dewam ettirmenin ne anlamı war.
Bazı şeyleri insanlar hiç sorgulamıyor bile. Olaya tek taraflı bakmayın. Ben oruç tutuyorum ama tutmayan biri olsaydım ,ya da sen olasydın davulu ne kadar mantııklı bi uygulama bulurdun. Taş devrinde yaşamıyoruz ki ya adam gecenin bi yarısı sokağı yararak geçsin.
-----------------------------Öncelikle ben senin kardeşin değilim !
+ Ben davulcu çalmadan sevap olmaz demedim bunu söylemen bile abest.
+Yıllar öncesinde senin mantıksız olarak düşündüğün hareket bugün bile hala en kolay ve mantıklı çözümdür. Bir çok insan evindeki alarm ı duyup uyanamazken o davulcu ile uyanıyorlar. Yıllar öncesinden bahsetmişsin zaten o zamanda kimin alarmı vardı ? O zamanda bulunan en zeki ce çözüm yoluydu ve hala da öyle.
+Bu aralarda ben sorguluyorum sen sorgulamıyorsun tek taraflı düşünüyorsun gibi kendini ön plana vurma sözü moda oldu, senin düşündüğünü ben düşünemiyormuyum ? Yada senin düşündüğünü bu ülkede düşünen yönetici yok mu ? Her şeye sen kendin tek taraflı bakmazsan bunun aslında insanlar için mantıklı bir çözüm olduğunu anlayabillirsin yok sen görmüyorsan fazla kasma...
+Günümüzde oruç tutmak bile yobaz insanlar (yobaz: Kendi bildiğine körü körüne inanıp başkalarının inanç ve düşüncelerini eleştirlenler ) tarafından eleştirilir olmuşken bu davulcu olayı bile batmaya başladı. Sizler sadece böyle konu açar ve eleştirirsiniz ama ramazan davulcusu olayı hep devam edecektir.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
bence yanlış düşünüyorsun abi :)herkesin evinde alarm var telefon var kurup erkenden sahurumuzu yapıp yatıyoruz. tam uykuya dalacakken davulcunun sesiyle zıplayıp sabah işe uykusuz gitmek zorunda değil kimse. onu da geçtim islam'da herkese saygı gösterilmesi buyruluyor. hadi ben tutuyorum. tutmayan adamın gece vakti davul sesiyle kafasının şişmesi, uykusunun bozulması vs. saygısızlık olmuyor mu ?
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------dai elemanın şikeyeti anladğım kadarıyla
ezana yarım saat kala çalması :S
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Doğru sölüyor.
Zaten ramazanının sembolüdür bu davulcular
-----------------------------Mesajı doğru okuyun sahur'n bitmesine yarım saat kala adam çalmaya devam edip geçiyormuş.
herkesin inançlı olduğu konusu var birde,belki ben inanmıyorum neden gecenin bi yarısı uyanmak zorundayım ki ?
akıllı olun biraz okuyupda cevap yazın.