Ölümsüzlük 20 Yıl Uzakta ( Felsefeden Ve Bilimden Anlayan Müridler Cevaplasın Lütfen )
-
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------bunun gerçekleşme ihtimali yok Kuran ı Kerimdede dediği gibi '' Her canlı ölümü tadacaktır sonra bize döndürüleceksiniz. '' ve başka bir ayettede '' O Ölüm ancak belirlenmiş bir vakittir onu ne ilerletirsin ne de geriye alabilirsin. '' .
-----------------------------
Bilimsel olgular ayetlerle açıklanamaz çürütülemez..Yapı olarak insan tamamen çözüldüğünde sıra ölümsüzlük adımlarına gelecek doğal olarak..Din denilen olgudaki ayetlerin ezoterik olarak çözümlendiğinde farklı anlamlara çıktığını söyleyenler,bu konularda kitap yazanlar var..Bir önceki postumda bu işin sadece onarımla olamayacağını bunun zihinsel boyutuda olduğunu düşündüğümü söyledim..Aynı postta yaşlamanın düzensiz protein üretiminden kaynaklandığınıda söyledim..Bunu giderdiğimizde yani yaşlanmamızı durdurduğumuzda ne olur bir düşünün bakalım..Hiç yaşlanmayan bir insan ırkı,baya heyecan verici bir durum...
-
Herseyi geçin diyelim ki ölümsüzlük gercek oldu.peki biz bunu ölülere nasıl anlatıcaz
-
BAAL bunu yazdı:
Herseyi geçin diyelim ki ölümsüzlük gercek oldu.peki biz bunu ölülere nasıl anlatıcaz
-----------------------------:)
sonusuz yaşam yıllardır insanların , ölümden korkanların, hayal ettiği , yaşadıkları sürece bi an önce olmasını umduğu şeydir. her zaman diliminde bu tip teoriler ortaya atılır ama bu teorileri ortaya atanlarda çoktan mefta olmuştur. -
siz bana 20 sene sonra ölümsüz birini gösterin bende size Allah'ı göstericem.
-
bana sağlam bir kadro, 1 milyar dolara da yakın para verin, hepinizi ölümsüz edeyim :)
ama kaza,deprem,yangın gibi durumlarda sigorta yoktur :)
-
insan zaten ölümsüz
-
herşeyi bi yana bırak ki yorumları okumadım en kısa zamansda okucam günlük içtiğin 10bardak yeşil çay seni öldürecek kadar isal yapabilir sanırım :D + insanda ölmek tabiatında wardır bu olursa insanlar zaten intihar edecektir hergün kadınlarla ilişkiye girsen fantazi değiştirsen dünyadaki bütün meyvaları tadsan ölmek kadar huzur bulacağın birşeyi tepmiş olman dolayısı ile senin cehennemin zaten ölümsüzlüğün olacaktır ayrıca ölümsüz bir hayatta aynı elmayı yemek aynı tadlar v.s v.s söleyebileceğim çok ey az vakit war
-
HolySeclorum bunu yazdı:
POLECAT bunu yazdı:
-----------------------------bunun gerçekleşme ihtimali yok Kuran ı Kerimdede dediği gibi '' Her canlı ölümü tadacaktır sonra bize döndürüleceksiniz. '' ve başka bir ayettede '' O Ölüm ancak belirlenmiş bir vakittir onu ne ilerletirsin ne de geriye alabilirsin. '' .
Bilimsel olgular ayetlerle açıklanamaz çürütülemez..Yapı olarak insan tamamen çözüldüğünde sıra ölümsüzlük adımlarına gelecek doğal olarak..Din denilen olgudaki ayetlerin ezoterik olarak çözümlendiğinde farklı anlamlara çıktığını söyleyenler,bu konularda kitap yazanlar var..Bir önceki postumda bu işin sadece onarımla olamayacağını bunun zihinsel boyutuda olduğunu düşündüğümü söyledim..Aynı postta yaşlamanın düzensiz protein üretiminden kaynaklandığınıda söyledim..Bunu giderdiğimizde yani yaşlanmamızı durdurduğumuzda ne olur bir düşünün bakalım..Hiç yaşlanmayan bir insan ırkı,baya heyecan verici bir durum...
-----------------------------Bilime cok güveniyosunuz ama biliminde bilemediği şeyler var önce onları araştırsınlar sonra haşa ama Allah (c.c ) boy ölççüssünler. bazı ayetler farklı yorumlabilir ama '' her canlı ölümü tadacaktır '' ın baska bi yorumlaması oldugunu sanmıyorum beyaz a siyah diyemessin .
-
:) lokman hekim duyan varsa bilir ölümsüzlük otu ararmış dağlarda tepelerde tam hikayesini bilmiyorum bu adam dahi falan degil sadece bi fikir üretmiş bende 16 yaşında ilk ucagımı yaptım ne var bunda kız 2 yaşında okuma biliyo :D demek istedigim ölümsüzlük bulunsada kıyamet kopucak kaçarı yok Allah herşeye çare bulmuştur ve inanın ben ölmek istiyorum zamanı gelince bu dünyanın tadı kaçtı zaten
-
sonu olmayan birşeyler bir müddet sonra zevk vermez diye düşünüyorum.ama sonu olan birçok şey korkutur diye de düşünüyorum. ölümsüzlük formülü bulmak şimdilerde pek akıl almaz geliyor. öncelikle insan beynin en fazla %11 inden fazla kullanılmasının yolları bulunmalı.beynini standarttan fazla kullanan insanların da mutluluktan gitgide uzaklaşacağı fikrindeyim. aslında herşey bir enerjiden ibarettir. beyni harekete geçirende enerjinin etkisidir.ama henüz enerjiyi tam olarak sentezleyemiyo beyin. herşey bir kısır döngü şeklinde.birşeyin olması için birşey gerekli hep.