Ölüyorum Aşk Açısından... Yardımmm

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

selamun aleyküm ;

Öncelikle hepinize hayırlı pazarlar.....
    Büyük bir aşk acısı içindeyim anlatılmaz yaşanır bir durum ne yapacağımı hiç bilmiyorum unutmak tamamen imkansız gibi geliyor aslında unutmakta hiç istemiyorum

yaklaşık 4 yıldır tanıyorum aynı şehirdeniz kocaeli 4 yıldır ayrıldık barıştık ayrıldık barıştık ama nedense son ayrılıkta çok felaket şekilde etkisi kaldı yani hiç böyle sevmemiştim kimseyi en son ayrılığım 1 ay önce bir ay boyunca neredeyse yalvardım bu kadar düştüm yani hep msj attım herşey yaptım nafile bügünde slm yazdım bana dediki vallahi ölsem yine unutmam bu sözü öyle bir koyduki seni çok seviyorum dedim bana dediği şu ; ''Sana kaç kere diyeceğim bana yazma diye seni sevmiyorum tamamen hayatımdan sildim bir daha hiç beraber olmiyacağız unut beni dedi'' sordum başkasımı var dedim yok dedi. .... offfffffffff
    Şu yalan dünyada hiç mi yüzüm gülmeyecek yıllar sonra birini sevdim olucak şeymi
    nerede hata yaptım allahım..

Sizce ne yapmalıyım unut demeyin unatmak istemiyorum ama böyle aşk acısı çekerekde yaşanmıyor yardım edin offff.....

sizce geri dönermi ne yapmam gerekir nasıl davranayım

YUKARIDA SAÇMALADIĞIM BİR YER VARSA ÖZÜR DİLERİM

Selametle !

allahım suçum neydi

benim gibi adam ne hallerde ya

http://www.youtube.com/watch?v=c0kH4ZMCiwc&feature=player_embedded

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Telefonunu ortadan kaldırmak iyidir aslında aramamak için.

Votkada iyidir.

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Telefon numarasını sil

Msnden ve face ten sil

Ortak arkadaşları sil

Başka bir kıza sevmesende sar ama giteceğin kız sana aşık olmayacak eğlencesine çıktığın biri olcak arasıra kaçamak yapcaksınız.

Artık bunda da unutmazsan al bi 14 lü sık kafana... :/

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

mortyr bunu yazdı:
    -----------------------------

Telefon numarasını sil

Msnden ve face ten sil

Ortak arkadaşları sil

Başka bir kıza sevmesende sar ama giteceğin kız sana aşık olmayacak eğlencesine çıktığın biri olcak arasıra kaçamak yapcaksınız.

Artık bunda da unutmazsan al bi 14 lü sık kafana... :/

hoca unutmakta istemiyorum açıkcası sence geri dönermi :S

www.Kizderbent.org www.Paylasdir.com www.Csoynat.com www.Gurk4n.tr.gg www.Csoynat.net www.GurkanAltbas.com www.Oguntavukculuk.com www.Kizderbent.com www.fatmagulunsucune-izleyin.com www.diziseyretin.com ------------------- Counter Strike 1.5 Serverler. Cs1.csoynat.com Cs2.csoynat.com Cs3.csoynat.com Cs4.csoynat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvnckck
    kvnckck's avatar
    Erkek

Arkadaşım öncelikle sana Allah kolaylık versin diyorum. Çünkü aynı şeyi yaklaşık 2 yıl önce bende yaşadım biliyorum çok felaket bir durum. Hayattan soğuyosun canın hiçbişey istemiyor herşeyde o geliyor aklına vs. vs. Yaşamayan zaten şu anki senin ruh halini anlayamaz bence umarım yanılmıyorumdur bu konuda. Dediğim gibi 2 yıl önce yaşadım diyorum ben neler çektim sırf o yüzden rahatsızlandım biliyorum çok kötü bişey antidepresana başladım ve hala kullanıyorum. Ancak sana şunu söyliyeyim değmez kendiniz üzdüğünle kalırsın çok acı ama karşındaki kişi gününü gün ederken sen günlerini onu düşünerek acı çekerek geçirirsin biliyorum bu sözler çok acı belki sana koyacak ama hayatın gerçeği bu. Arkadaşların dediği gibi msnden facebooktan telefondan vs. sil çok zor olsada yap bunları. Şunuda unutma hiçkimse mükemmel vazgeçilmez değildir kendini toparla ve öyle bir duruma gelki seni gördüğünde o üzülsün bunları yaptığına.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

kivanckucuk bunu yazdı:

Arkadaşım öncelikle sana Allah kolaylık versin diyorum. Çünkü aynı şeyi yaklaşık 2 yıl önce bende yaşadım biliyorum çok felaket bir durum. Hayattan soğuyosun canın hiçbişey istemiyor herşeyde o geliyor aklına vs. vs. Yaşamayan zaten şu anki senin ruh halini anlayamaz bence umarım yanılmıyorumdur bu konuda. Dediğim gibi 2 yıl önce yaşadım diyorum ben neler çektim sırf o yüzden rahatsızlandım biliyorum çok kötü bişey antidepresana başladım ve hala kullanıyorum. Ancak sana şunu söyliyeyim değmez kendiniz üzdüğünle kalırsın çok acı ama karşındaki kişi gününü gün ederken sen günlerini onu düşünerek acı çekerek geçirirsin biliyorum bu sözler çok acı belki sana koyacak ama hayatın gerçeği bu. Arkadaşların dediği gibi msnden facebooktan telefondan vs. sil çok zor olsada yap bunları. Şunuda unutma hiçkimse mükemmel vazgeçilmez değildir kendini toparla ve öyle bir duruma gelki seni gördüğünde o üzülsün bunları yaptığına.

EYWALLAH HOCA

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

bence en iisi bir süre internetten uzak dur we kendinle başbaşa kal acını yaşa acıdan kaçarsan o seni sonunda bulur bırak taze taze kapat yaranı..ama inan bana daha da güçleniceksin benim 1.5 yıllık ilişkim onun ne oldum delisi olmasından sadece 1 msj la bitmişti 1 yıl toplayamadım kendimi sonra daha da güçlendim 3 yıl dönmem için yalwardı tabiki istemedim hala ben ailemin yanına gittiğimde görüorum onu we sadece gülüp geçiorum 

dewdim dewrildim geldim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

yeni iliskilere yelken ac,

cok ustune gitmissin sen kostukca o kacacaktir bu ask dogasinin kanunudur.

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S-E-R-H-A-T
    S-E-R-H-A-T's avatar
    Erkek

UYARI !: BU MESAJ İĞRENÇLİK DÜZEYİNDE BİR CİNSELLİK İÇERİR !

-

-

Ne zaman acı dozu artarsa, alacaksın resmini masturbasyon yapacaksın.. 

1 fantazi, 2 fantazi , 3 ...

-

-

bikaç saat yorgun ve tiksinmiş bünye..

aşk acısından iyidir.

şeyini şeyettiğimin şeyi
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

S-E-R-H-A-T bunu yazdı:

UYARI !: BU MESAJ İĞRENÇLİK DÜZEYİNDE BİR CİNSELLİK İÇERİR !

-

-

Ne zaman acı dozu artarsa, alacaksın resmini masturbasyon yapacaksın.. 

1 fantazi, 2 fantazi , 3 ...

-

-

bikaç saat yorgun ve tiksinmiş bünye..

aşk acısından iyidir.

ne yaptın hoca sende resmine bakamıyorum ne diyosun

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Trzes
    Trzes's avatar
    Erkek

GERİİ DÖNERMİİİİİİİİİİİ

NE YAPMALIYIMMMMMMM

Toplam Hit: 3897 Toplam Mesaj: 22