Omegle Video Versiyonunda Abaza Avı
-
Hocalar rasgele gezerken rastladım, elemanın biri sahte videoyla dolu abaza resmi çekmiş :D hoşuma gitti paylaşayım dedim (:
http://www.youtube.com/watch?v=-GnnRn7vskg -
ilk baştaki veletler türk galiba :D
-
konuya tecavüz etmek gibi olamsında ben bu aralar youtube a giremiyorum 2 gündür neden olabilir dns ayarlarım normal hosts dosyama baktım o da normal sorun ne ? :S
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
konuya tecavüz etmek gibi olamsında ben bu aralar youtube a giremiyorum 2 gündür neden olabilir dns ayarlarım normal hosts dosyama baktım o da normal sorun ne ? :S
-----------------------------tam bende bunu diyecektim :/ sorun nedir 2 gündür giremiyorum
-
kâmilin tekide peace işareti yapmış :D, asker kıyafetli eleman da var yazıcı heralde :) askeriyede int varmı ? , sonlara doğru zırhla izleyen elemana da güldüm :)
giremeyenlerin sorunu an error occurred please try again later 'sa ve ie & chromede açılıyosa > mozilla geçmişini silince düzeldi bende :|
-
dns değiştirin hocam (: youtube jacker felan hikaye. temiz bi dns bulun
-
kapil bunu yazdı:
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------tam bende bunu diyecektim :/ sorun nedir 2 gündür giremiyorum
-----------------------------aynen bende giremiyorum evde 3 pc 3 ündede google dns bi ben giremiyorum
-
Önceden youtube jacker kullandıysanız hosts dosyanızdaki bütün youtube iplerini siliniz. Google dns veya diğerleriyle bu şekilde girilebiliyor. Problem hosts dosyasındaki iplerden.
-

-
TOP fools on omegle !!! !!! __i showed them fake webcam LOL!!!!
---------------
neden buldun hoca daha yeni eklenmiş video hadi itiraf et (:
-
firefox kameralı çalışmıyorr?