Omegledeki Tip Ve Firefox Çökmesi
-
omegle'de takılanlar varsa geyiğine oradaki tiplemeleride bilirler mesela az önce denk gelen otistik kişiliğini bulamamış bir türk :) ve bu kişinin yüzünden çöken firefox'um flash dayanmadı yavruya :))
-
Çalışıyor ¿
-
hacı adamı neen ifşa ediyosun en azından gözlere şerit çekeydin :D
-
MaTRaX bunu yazdı:
-----------------------------
Çalışıyor ¿
-----------------------------arkada tutuldu flash hata verdi :)) hocam devam yazısını görüyosundur
-
adamın tedavi masraflarını üstleniyorum
-
Weldox bunu yazdı:
adamın tedavi masraflarını üstleniyorum
-----------------------------Weldox(SA)
başka türlü olmaz bu iş=p
-
yawuz bunu yazdı:
----------------------------- -
Fatih bunu yazdı:
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------dayanamadım tipine hoca :))
-
Lan evde saatlerce takıldığım oldu bi tane kız düşmedi :) gecen iş yerinde açtım ilk karsılasmada kanadalı kızlar geldi 3 tane cillop gibi :) Türküm desem kapatırlarmı acaba dedim, kesin kapatırlardı bende İsveçliyim dedim :) önce güldüler yazdıklarımı heceleyerek okuyolar bide :) sonra sen Türk müsün dedi bitanesi :) şaşırdım nerden bildin dedim :) Arkada TTnet ayda sadece 15 lira yazıyormuş :) Üniversitede Türk arkadaşları varmış ve ondan nefret ederlermiş :) 5 dakka konuştuk sonra domuz pastırması yiycez dediler gittiler :) o gün bugündür baska kız düşmedi :)
-
bence tipinde bir şey yok. bırakın artık şu muhabbetleri.
buna "otistik" diyosan, benim tuvalet kağıdına sarılmış başımı + o halde sigara içtiğimi görsen ne derdin acaba?
bunların hepsi zaman geçirme araçlarıdır. kimileri farklı olmak ister kiminin de o an canı sıkılmıştır.
her gördüğüne apaçi diyenler gibi... tek hareketle insanların kişiliğini hayatını sorgulamayın
-
normalde chat felan takılmam,eskidendi çok yalan dönüyor
neyse omegle nedir merak ettim,kedi meraktan...
chat oldugunu bilsem.........
sırf sap dolu......boşverin gitsin