folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Omerta Hakkında

Omerta Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaLiTe
    KaLiTe's avatar
    Erkek
    arkadaslar 3 gün önce omertaya başladım ve şu an Shoplifter seviyesindeyim e-5 baskını yapıcam ama omerta scripte giremiyorum mirc de barafranca  serverına bağlanmıyor  nedeni ne olabili banlanmıs olabilir miyim ve de nasıl düzeltebilirim yardım pls..

Yalnış Bir Öyküdeyim Beni Yeniden Yaz . . .
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaLiTe
    KaLiTe's avatar
    Erkek

omerta hakkında bilgisi olan yok mu arkadaşlar :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Omerta ne la:D

Ben bu insanları anlamıyorum.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek
    online webbrowser oyunu mafia türü
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Mafiavarimsi bi oyun olması gerek :W

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.barafranca.gen.tr/

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

UNKN0WN bunu yazdı:

www.barafranca.gen.tr

Omerta yazi tabanli multiplayer RPG oyunudur,efsanevi don Barafranca'nin hikayeleri esas alinmistir.

1930'larin gangster ve mafia dunyasinda gecen oyun statu para ve saygi hakkindadir.Oyuncular suc isleyerek,araba calarak ve hapisten arkadaslarini kacirarak rank puanlari elde ederler.Oyunda yerel bankalari soyarak,issiz yollarda arabalari gasp ederek ve kendi oranize suc takimini idare edebilirsin.Karanlik gangster dunyasında daha derinlere ilerledikce; bircok oyuncu kumarhane,yasadisi alkol ve narkotik ticareti gibi farkli is firsatlari bulurlar.

Yeni oyuncular,gunumuzde mafianin buyuk etkisinin oldugu ABD yada Italya'da bir sehri baslamak icin secebilirler.Kumar sehirlerinden biri olan Las Vegas, gangsterlere sanslarini cok cesitli slot makinelerinde,sayi oyunlarinda ve hatta rulet masalarinda deneme firsati verir.

Olumcul ve bazen kıyıcı dunyada ittifaklara sahip olmak,hem koruma hemde serveti paylasmak icin size yardimci olur.Bircok oyuncu en sona kadar birbirine goz kulak olacak aileler kurar.Aileler zengin,guclu ve sehrin butun komsularini idare edebilecek yapidadir,bu yuzden siz onlarin iyi taraflarinda kalmayi isteyebilirsiniz.Hayal edebileceginiz gibi eger baska bir oyuncu yada rakip aile onlarin adamlarini vurursa yada onlarin kumarhanelerinden birini alirsa cok mutlu olmazlar.

Daha dikkatli oyuncular icin korunmanin farkli yollari vardir;bodyguardlar,hizli araclar ve hatta kursun gecirmez kiyafetler.

Bir dusun genc gangster,mucadeleye uygun musun?Oyuna katıl,hersey bedava ve eger yeterince iyiysen guclen ve en onemlisi hayatta kal.Belki de su anda gelecegin Don Barafranca'sina bakiyor olabiliriz.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaLiTe
    KaLiTe's avatar
    Erkek
    arkadaslar iyi güzelde beim sorumun cevabı yok mu :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    Eyvallah agalar:D

Ben bu insanları anlamıyorum.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adana01
    adana01's avatar
    Erkek
    kardeş omerta scripte giremiyorum derken ne demek istediğini tam olarak anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım mırca girememenin sebebi banlanma olsa ban 1 gün sonra kaldırırıyor diye biliyorum belki nickini kaydettirmemişsindir o yüzdende aynı nickte başkası vardır sen en iyisi onunda ne yazdığını kopyala uzun zaman oynadım barafrancayı son versiyondaki ing im narqoz du ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaLiTe
    KaLiTe's avatar
    Erkek

adana01 bunu yazdı:
    kardeş omerta scripte giremiyorum derken ne demek istediğini tam olarak anlatırsan yardımcı olmaya çalışırım mırca girememenin sebebi banlanma olsa ban 1 gün sonra kaldırırıyor diye biliyorum belki nickini kaydettirmemişsindir o yüzdende aynı nickte başkası vardır sen en iyisi onunda ne yazdığını kopyala uzun zaman oynadım barafrancayı son versiyondaki ing im narqoz du ;)

(18:19:47) -irc.barafranca.com- *** You're banned! Email feds@barafranca.com with the ERROR line below for help.
    (18:19:47) ERROR Closing link (unknown@88.230.127.231) [Z-Lined: Open proxies are not allowed on this network. If this z-line is in error, please mail feds@barafranca.com and include your IP-address.]       bağlanırken bunu diyor disconnect deyip bağlanmıyor..

Toplam Hit: 4050 Toplam Mesaj: 14