Ömürlük Kol Saati
-
Biliyorum başlık komik gelecek ama böyle bir kol saati arıyorum.Mesala dayımda çelik kasalı Casio marka kol saati vardı liseye başlarken almış askerlikte bile onu kullanmış.10 sene kadar kullandı sonra bana verdi ama kaybettim o saati.Şimdi şöyle güzel bir kol saati alıyorum dedim ve şöyle bir şey buldum : http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-ae-1000w-savas-ucagi-kokpit-tasarim-92063802
Sizce bu saat orijinal midir ? Maksimum 70 liraya kadar kol saati tavsiyesi olan var mı ? Dijital olursa iyi olur.
-
çizik bende istiyom aksesuar olarak .. hem işimiz görülmüş olur
-
Aha kaybettiğim saati buldum :
http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-a158wea-retrograde-digital-erkek-kol-saati-88598543
Sanırım bunu alacağım.Adam fatura kesiyoruz demiş çakma olmaz herhalde.Ama benim kaybettiğimde telefon numarası kaydetme özelliği falan vardı bunda yok.
-
Wine bunu yazdı
casio 91wfse

-
casio g-shock al , suya basınca darbeye vs. bir çok probleme karşı dayanıklı , bende kullanıyorum ve birçok badire atlatmasına rağmen haala tıkır tıkır
-
kusura bakmayın konuyu birazcık piç ettim maksadım uplamaktı ve az gülmekti
-
Wine bunu yazdı
Azıcık eylendirin lan beni hadi kafam çok fena :D oynayın amk oynayın :D ehehehe
Dostum neyin kafası bu :))))
Gecen güzel olsun....
DjBlueMaN tarafından 31/Ağu/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir -
en fazla 70 liraya ömürlük saat nasıl olur hocam? artır biraz fiyatı, dağcı saati felan varsa onlar dayanıklıdır diye düşünüyorum.
Bulamazsan buyur sana ömürlük saat :D

-
bensiz_aglama bunu yazdıWine bunu yazdı
casio 91wfse

-
Konu ban gölüne dönecek bence bu kadar çabuk konunun cıvıttığınıda görmemiştim.
Neyse benim başka bir sorum var,
gittigidyor a girince netim kesiliyor neden olabilir :D
-
zeybekustasi bunu yazdı
Konu ban gölüne dönecek bence bu kadar çabuk konunun cıvıttığınıda görmemiştim.
Neyse benim başka bir sorum var,
gittigidyor a girince netim kesiliyor neden olabilir :D
adı üstünde girince internet gidiyor :D muhahaha amk birşey yazmıyıcam dedimde bugün çoçuklar acayip birşey içirdi bana amk değişik bir kafası varmış