Ömürlük Kol Saati

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Biliyorum başlık komik gelecek ama böyle bir kol saati arıyorum.Mesala dayımda çelik kasalı Casio marka kol saati vardı liseye başlarken almış askerlikte bile onu kullanmış.10 sene kadar kullandı sonra bana verdi ama kaybettim o saati.Şimdi şöyle güzel bir kol saati alıyorum dedim ve şöyle bir şey buldum : http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-ae-1000w-savas-ucagi-kokpit-tasarim-92063802

Sizce bu saat orijinal midir ? Maksimum 70 liraya kadar kol saati tavsiyesi olan var mı ? Dijital olursa iyi olur.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

çizik bende istiyom aksesuar olarak .. hem işimiz görülmüş olur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Aha kaybettiğim saati buldum :

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-a158wea-retrograde-digital-erkek-kol-saati-88598543

Sanırım bunu alacağım.Adam fatura kesiyoruz demiş çakma olmaz herhalde.Ama benim kaybettiğimde telefon numarası kaydetme özelliği falan vardı bunda yok.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bensiz_aglama
    bensiz_aglama's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

casio 91wfse

a

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

casio g-shock al , suya basınca darbeye vs. bir çok probleme karşı dayanıklı , bende kullanıyorum ve birçok badire atlatmasına rağmen haala tıkır tıkır 

dont think twice its all right
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek

kusura bakmayın konuyu birazcık piç ettim maksadım uplamaktı ve az gülmekti 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    Wine bunu yazdı

Azıcık eylendirin lan beni hadi kafam çok fena :D oynayın amk oynayın :D ehehehe

Dostum neyin kafası bu :))))

Gecen güzel olsun....

DjBlueMaN tarafından 31/Ağu/13 21:47 tarihinde düzenlenmiştir

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

en fazla 70 liraya ömürlük saat nasıl olur hocam? artır biraz fiyatı, dağcı saati felan varsa onlar dayanıklıdır diye düşünüyorum.

Bulamazsan buyur sana ömürlük saat :D

f

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek
    bensiz_aglama bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

casio 91wfse

a

http://www.youtube.com/watch?v=AOp1D171I6c

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Konu ban gölüne dönecek bence bu kadar çabuk konunun cıvıttığınıda görmemiştim.

Neyse benim başka bir sorum var,

gittigidyor a girince netim kesiliyor neden olabilir :D

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    srsr_mnyk
    srsr_mnyk's avatar
    Erkek
    zeybekustasi bunu yazdı

Konu ban gölüne dönecek bence bu kadar çabuk konunun cıvıttığınıda görmemiştim.

Neyse benim başka bir sorum var,

gittigidyor a girince netim kesiliyor neden olabilir :D

adı üstünde girince internet gidiyor :D muhahaha amk birşey yazmıyıcam dedimde bugün çoçuklar acayip birşey içirdi bana amk değişik bir kafası varmış

Toplam Hit: 4838 Toplam Mesaj: 38