Onayim Disinda Faturali Gecisi!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    harddeath0070
    harddeath0070's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaslar, basliktanda anlasilacagi gibi turkcell beni onayim olmadan faturali hatta gecirdi, daha once aradiklarinda istemedigimi defalarca soyledim ama bugun faturali hatta gectigime dair mesaj geldi. Onayim olmadan yapilan bu isleme karsilik ne gibi yaptirimlar uygulaya bilirim? iptal durumunda para talebi olursa nerelere basvura bilirim ?

Kafan seni dağıtmadan sen onu dağıt...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Müşteri hizmetlerini arayıp onayın dışında geçiş olduğunu, ses kayıtlarının dinlenmesini talep ettiğini aksi taktirde savcılığa dilekçe vereceğini belirt tutuşurlar.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

Abi bu ISS'ler operatörler çok fazla şekilde kendi kafalarına buyruk hareket ediyorlar. Sözde BTK var Teknoloji bakanlığı var ama fısss. Bunlara sağlam bir kanun düzenlemesi gerekiyor ama bizim memlekette kim yapacak mk.

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MuhammeT
    MuhammeT's avatar
    Erkek

Benim kontrolum disinda benim adima faturali hat acilmisti turkcell den. Musteri hizmetleri imzaniz vardir imzasiz islem yapmiyoruz diyor :d vatandas hep yalan soyler hep haksiz moduna gwcti ulke. Sken skene

Hangi Cennetten Geldik Bu Cehenneme
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Pederide böyle faturalı hatta geçirdiler bide kapattırmak için fatura kesim tarihini bekletiyolar farklı bahanelerle peder vodafone bu arada.

Şikayet işe yararsa burdan bi bilgi geçebilir misin hacı.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

3 gun once benide gecırdı turk telekom aradım dıyorlar onaylamıs gorunuyorsun işte dıyorumkı sorun orda onaylamadım onaylamıs gosterılmısım , neyseki paketi begendım devam ettim yoluma turk telekomla paket 8 gb 1000dk 1000sms 29 tl 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yazilimci
    Yazilimci's avatar
    Erkek

Önce noterden işlemlerin sizden habersiz yapıldığına ve gerekli düzenlemenin zararınıza olmadan yapılmasını istediğinizi ve 7 gün içerisinde bu yazıya cevap beklediğinizi gösteren bir tebligat gönderin. Gelen (veya gelmezse) cevap lehinize olmazsa o cevapla birlikte nitelikli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla doğrudan savcılığa gidin bence.

Titanyumun gücü adına!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek

operatör ayrımı olmaksızın, başkaları sizin adınıza sahte kimlik ile işlem yapmışta olabilir, bunu da göz önünde bulundurun. bu aralar bu olay çok olmaya başladı.

adam sahte kimlikle hatta yeni sim kart alıp, internet bankacılığına girip hesapları boşaltıyor. dikkat edin.

cankol tarafından 09/Mar/17 17:04 tarihinde düzenlenmiştir

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    cankol bunu yazdı

operatör ayrımı olmaksızın, başkaları sizin adınıza sahte kimlik ile işlem yapmışta olabilir, bunu da göz önünde bulundurun. bu aralar bu olay çok olmaya başladı.

adam sahte kimlikle hatta yeni sim kart alıp, internet bankacılığına girip hesapları boşaltıyor. dikkat edin.

Sim kart değişirse tüm bankalarda ki online işlemler bloke olur. Blokeyi kaldırmak için müşteri hizmetlerini aramak ve doğrulama yapmak gerekir.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

Sim kart değişirse tüm bankalarda ki online işlemler bloke olur. Blokeyi kaldırmak için müşteri hizmetlerini aramak ve doğrulama yapmak gerekir.

Sim kartımı 2 gün önce değiştirdim. Numaram sabit kaldı vakıfbank uygulamasını sıkıntısız kullanıyorum. Hiçbir arama filan gerçekleştirmedim bankayla. Telefon ios

Vodafone dan türkcele geçiş yaptım

trooper tarafından 09/Mar/17 17:34 tarihinde düzenlenmiştir

ZzZzZzZ...!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    trooper bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    cankol bunu yazdı

Sim kartımı 2 gün önce değiştirdim. Numaram sabit kaldı vakıfbank uygulamasını sıkıntısız kullanıyorum. Hiçbir arama filan gerçekleştirmedim bankayla. Telefon ios

Vodafone dan türkcele geçiş yaptım

oluyo hocam bankaların giriş sms leri gelmiyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 1539 Toplam Mesaj: 14
turkcell faturaliya gecis