Onayim Disinda Faturali Gecisi!
-
Merhaba arkadaslar, basliktanda anlasilacagi gibi turkcell beni onayim olmadan faturali hatta gecirdi, daha once aradiklarinda istemedigimi defalarca soyledim ama bugun faturali hatta gectigime dair mesaj geldi. Onayim olmadan yapilan bu isleme karsilik ne gibi yaptirimlar uygulaya bilirim? iptal durumunda para talebi olursa nerelere basvura bilirim ?
-
Müşteri hizmetlerini arayıp onayın dışında geçiş olduğunu, ses kayıtlarının dinlenmesini talep ettiğini aksi taktirde savcılığa dilekçe vereceğini belirt tutuşurlar.
-
Abi bu ISS'ler operatörler çok fazla şekilde kendi kafalarına buyruk hareket ediyorlar. Sözde BTK var Teknoloji bakanlığı var ama fısss. Bunlara sağlam bir kanun düzenlemesi gerekiyor ama bizim memlekette kim yapacak mk.
-
Benim kontrolum disinda benim adima faturali hat acilmisti turkcell den. Musteri hizmetleri imzaniz vardir imzasiz islem yapmiyoruz diyor :d vatandas hep yalan soyler hep haksiz moduna gwcti ulke. Sken skene
-
Pederide böyle faturalı hatta geçirdiler bide kapattırmak için fatura kesim tarihini bekletiyolar farklı bahanelerle peder vodafone bu arada.
Şikayet işe yararsa burdan bi bilgi geçebilir misin hacı.
-
3 gun once benide gecırdı turk telekom aradım dıyorlar onaylamıs gorunuyorsun işte dıyorumkı sorun orda onaylamadım onaylamıs gosterılmısım , neyseki paketi begendım devam ettim yoluma turk telekomla paket 8 gb 1000dk 1000sms 29 tl
-
Önce noterden işlemlerin sizden habersiz yapıldığına ve gerekli düzenlemenin zararınıza olmadan yapılmasını istediğinizi ve 7 gün içerisinde bu yazıya cevap beklediğinizi gösteren bir tebligat gönderin. Gelen (veya gelmezse) cevap lehinize olmazsa o cevapla birlikte nitelikli dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik suçlamasıyla doğrudan savcılığa gidin bence.
-
operatör ayrımı olmaksızın, başkaları sizin adınıza sahte kimlik ile işlem yapmışta olabilir, bunu da göz önünde bulundurun. bu aralar bu olay çok olmaya başladı.
adam sahte kimlikle hatta yeni sim kart alıp, internet bankacılığına girip hesapları boşaltıyor. dikkat edin.
-
cankol bunu yazdı
operatör ayrımı olmaksızın, başkaları sizin adınıza sahte kimlik ile işlem yapmışta olabilir, bunu da göz önünde bulundurun. bu aralar bu olay çok olmaya başladı.
adam sahte kimlikle hatta yeni sim kart alıp, internet bankacılığına girip hesapları boşaltıyor. dikkat edin.
Sim kart değişirse tüm bankalarda ki online işlemler bloke olur. Blokeyi kaldırmak için müşteri hizmetlerini aramak ve doğrulama yapmak gerekir.
-
mkyb bunu yazdıcankol bunu yazdı
Sim kart değişirse tüm bankalarda ki online işlemler bloke olur. Blokeyi kaldırmak için müşteri hizmetlerini aramak ve doğrulama yapmak gerekir.
Sim kartımı 2 gün önce değiştirdim. Numaram sabit kaldı vakıfbank uygulamasını sıkıntısız kullanıyorum. Hiçbir arama filan gerçekleştirmedim bankayla. Telefon ios
Vodafone dan türkcele geçiş yaptım
trooper tarafından 09/Mar/17 17:34 tarihinde düzenlenmiştir -
trooper bunu yazdımkyb bunu yazdıcankol bunu yazdı
Sim kartımı 2 gün önce değiştirdim. Numaram sabit kaldı vakıfbank uygulamasını sıkıntısız kullanıyorum. Hiçbir arama filan gerçekleştirmedim bankayla. Telefon ios
Vodafone dan türkcele geçiş yaptım
oluyo hocam bankaların giriş sms leri gelmiyo